Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 421
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20701 Üzenet linkje2007-02-21 07:49:20 

A Stamatis a legutolsó a beachen, kb. 200 m-re a parttól.
# 422
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20705 Üzenet linkje2007-02-21 08:44:43 

Köszi, nézem is õket:)
# 423
Kes
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20776 Üzenet linkje2007-02-21 15:04:07 

Sziasztok!
Valaki tudna nekem információkkal szolgálni a Triphon és a Jordan apartmanokkal kapcsolatban?Mi egy nagyobb társasággal fogunk Sartira utazni,valószínüleg a Halkidiki toursal és náluk ez a két apartman van.Jó lenne minnél több infót összegyûjteni a szállásról és az utazási irodáról is,mert velük még nem utaztam.Ha valaki tud valamit azt elõre is köszönöm!

# 424
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20777 Üzenet linkje2007-02-21 15:25:30 

Nos a Triphont kivülrõl ismerem. Nagyon jó helyen van, közvetlenül a tengerparton, ott ahol a finom homokos rész kezdõdik. Többször akartunk már menni ide, de addigra a kétszobás apartmanok le voltak foglalva. Most még jó esély van rá, hogy szabad.
# 425
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20779 Üzenet linkje2007-02-21 16:11:30 

Kes!
Én két éve velük utaztam Sartira. Magával az irodával nincs gond, csak készüljetek fel, hogy a buszukkal szinte mindig vannak gondok.
Mi akkor 3x is lerobbantunk az úton, így délelõtt 10 óra helyett este fél 8-ra értünk Sartira, mert állandóan szerelték a buszt. A végén már mindenki nagyon ideges volt, mert egyészt oda lett egy napunk a nyaralásból, másrészt meg már piszok fáradtak voltunk. Többen az RTL Klubbal fenyegetõztek. icon_smile.gif
Hazafelé már nem volt vele gond, de idefele jövet az új turnus alatt is megadta magát a busz, de nekik szerencséjük volt, mert csak az ékszíj vagy mi szakadt el. Amúgy nagyon kényelmes a buszuk. Kivettek üléseket a buszból, így ugyan kevesebben férnek el benne, de jóval kényelmesebben, mint más buszokon. A légkondit nem szeretik bekapcsolni, így majd megfõttünk az emeleten.
Mi a Triphonban laktunk és meg voltunk vele elégedve. A focipályára nézett az erkélyünk. Nem a legcsendesebb maga a szállás, mert állandóan mennek a ház elõtt a motorok és az autók, de elõnye, hogy a tengerpart a ház elõtt van és csak le kell sétálnotok.
Maga a tulaj, egy idõsebb pasi, mi nem szerettük, mert nagyon durván tudott szólni az emberekhez. Nem kiabált, csak a stílus volt bántó, de ha kerülitek, akkor ez nem fog gondot okozni.
Sarti imádnivaló kis város, mi nagyon szerettük, szerintünk ti is fogjátok szeretni. icon_smile.gif
És nem elijeszteni akarlak, mert amúgy a szállás nagyon jó, a tulajjal meg úgy sem sokat találkozol, Sarti nagyon szuper hely, már csak a busz legyen jó és akkor nagyon szép nyaralásban lesz részetek. icon_smile.gif
Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.

# 426
Kes
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20782 Üzenet linkje2007-02-21 16:40:39 

Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat!Ha valami kérdés eszembe jut ígérem szólok!
# 427
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20784 Üzenet linkje2007-02-21 17:55:39 

2001-ben mi is a Triphonban laktunk,igaz,akkor még az Encsi travel nevû irodával utaztunk/azóta megszûnt!/.Nekünk nagyon jó volt a szoba/emeleti 3 ágyas!,de az alattunk lakók,fel voltak háborodva.Ugyanis tengerre nézõ felárat kellett fizetni,és pont az õ erkélyük elõtt volt az a napellenzõ,amit a képen is láthatsz,igy semmit sem láttak a tewngerbõl.Amugy azért is irok,hogy szóljak,érdemes kifizetni a tengerre nézõ felárat,mert a belsõ apartmanok közül néhány/nem tudom pontosan melyek,csak azt,hogy a nem tengerre nézõ felárasak/ nagyon rossz tájolásu.Konkrétan a közlekedõfolyosóra nyilik az ablak,ami nagyom kellemetlen volt az ott lakóknak,mivel akárki ment le a lépcsõn,akaratlanul is bepillantott az ablakon.Tudod,mikor mégy és egyszerûen nem tudsz másfelé nézni,mert arra áll a fejed,és a szemed.Néhány nap utás szemlesütve mentünk le a lépcsõn,mert nekem kellemetlen...Az is kellemetlen,hogy 1-2 hétig behuzott függöny ,ellett éljünk.Amikor mi voltunk,lehetett szobát választani!Ott volt a ház térképe/utazási kiállitás,Miskolc/ szerintem jól jártunk,hogy kifizettük azt a kis felárat!
# 428
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20830 Üzenet linkje2007-02-22 09:41:25 

Miskolciutas!
Na mi pont annál a napellenzõnél laktunk. Nekünk ugyan nem kellett felárat fizetni, de úgy mondta a csajszi, hogy bár nem konkrétan a tengerre néz a szoba, hanem oldalra, de így is ugyan úgy látszik a tenger, csak oldalról. Gondoltam jó lesz ez így is nekünk. Csak azt felejtette a hölgy közölni, hogy attól a cseréptetõtõl semmit nem fogok látni. Így a tengerbõl semmit nem láttunk, csak a focipályát. De aki felettünk lakott, az már láthatta a tengert oldalról, mert neki már nem lógott bele a képbe a tetõ.
De még így is jobb volt a szállásunk, mint a közlekedõfolyosóséknak. Azokra tényleg akaratlanul is felnéztünk, mikor mentünk fel a szállásra.

# 429
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21166 Üzenet linkje2007-02-26 19:18:49 

Sziasztok!

Hosszas idõpontegyeztetés és válogatás után ma elmentem az ut. irba,hogy foglaljak Sartiba!/Gombi és Hjudit fotóinak köszönhetõen Tasszoszt legyõzte Sarti/ Döbbenten szembesülten azzal,hogy már nincs mibõl választani.Szinte alig van szabad hely,ami szabad,az pedig nem ott van,ahol mi lakni szeretnénk!Ez õrület!!!Holnapig fenntartanak néhányat,de amit szerettünk volna,az már nincs!Valószinûleg fél éjszaka ezen fogok agyalni...mi lesz itt az utazási kiállitáson?Egyáltalán minek a kiállitás,és minek a prospektusok?Ugyanis itt Miskolcon még nincsenek is uj /2007-es/ prospektusok,de már elfogytak belõle az utak...érdekes helyzet!

# 430
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21264 Üzenet linkje2007-02-26 21:17:15 

Sziasztok,

együttérzek Veled Miskolci utas, szerintem én is álmatlanul forgolódnék... icon_mad.gif
Én se nagyon értem ezt az egészet, tulajdonképpen senkinek nem lenne "kötelessége" már decemberben vagy januárban lefoglalni egy utazást ami mondjuk júliusban vagy augusztusban lesz...feleslegessé válik az Utazás kiállítás (mondjuk én nem voltam soha) meg akkor minek költenek pénzt a katalógusra???
Nagy mákom volt, hogy gond nélkül tudtunk foglalni pénteken...és még így is tiszta ideg voltam, hogy lesz-e hely...még jó, hogy nem vártam tovább, fogtam az uramat és mentünk icon_smile.gif
Érdekes, két éve , amikor Korfura mentem, simán nyugodtan meg lehetett várni a prospektusokat és áprilisban lefoglalhattam a júniusi utazást!!!

# 431
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21267 Üzenet linkje2007-02-26 21:44:02 

Sziasztok!

Ez tényleg érdekes, hogy egyre hamarabb foglalják le az emberek az utakat, egyre kevesebb a szabad szállás, és még nincs március! Most már nagyon örülök én is, hogy nem vártunk tovább, és ma lefoglaltuk a nyaralást, szerencsére simán ment.
Sarti amúgy különösen kapós hely. Tavaly elõtt volt életünk elsõ görög nyaralása, mi is Sartiba szerettünk volna menni, az Apollon Travellel. Április elején mentünk foglalni, július végére már nem volt hely sehol Sartiban. Toroniban még egy apartmant tudtak mondani, ahol volt még hely, így azt elfogadtuk (nem bántuk meg). Na de hogy februárban már ne lehessen foglalni...??

# 432
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21287 Üzenet linkje2007-02-27 08:46:55 

Mi tavaly voltunk Sartin, február 20-án fizettük be, de már nem volt hely abba az apartmanba, amelyikbe szerettük volna. Még szerencse, hogy elõtte listát csináltunk és besorszámoztuk az apartmanokat, hogy melyik jöhet szóba.
# 433
Dijuska
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
164 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21292 Üzenet linkje2007-02-27 09:15:41 

A következõ nyaralást, bárhova is megyünk, szerintem júniusra fogom ütemezni ugyanígy, és elõzõ év májusáben le is foglalom majd, eheheheh!
# 434
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21308 Üzenet linkje2007-02-27 10:45:24 

Dettix írta:
Mi tavaly voltunk Sartin, február 20-án fizettük be, de már nem volt hely abba az apartmanba, amelyikbe szerettük volna. Még szerencse, hogy elõtte listát csináltunk és besorszámoztuk az apartmanokat, hogy melyik jöhet szóba.

Szia!
Én is mindig több szállást szoktam kinézni, és beszámozni, hogy az irodába már ne kelljen kapkodni.
Ez nagyon jó így, mert végig lehet gondolni, hogy kinek melyek a jobb.

# 435
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#21454 Üzenet linkje2007-02-27 19:36:58 

Sziasztok!

Kb. 10 apartman nevével a kezemben mentem/3 ut.irodától/ és már egyikben sem volt hely.Ami viszont sikerült.:
Julius 24-31 ig Prokolis ap./2005-ös épités a ko
özpontban.Ismeri valaki???De most ugy örülök,hogy csak a jókat irjátok meg!!!!!A rosszabbat csak késõbb!Szóval azért irány Sarti!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 28 29 30 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu