Valaki tud olyan utazási irodát aki szeptember 25-e után is indít utakat?
(grandtours-t tudom)Lehetőleg Sarti érdekelne,de ha van ötlet bátran jöhet bármelyik
Repülős utakat nem indít Görögországba senki szept. 25 után.
Igazán nem értem, hogy miért, hiszen ott még lehet szerencséd és kifoghatsz egész októberben jó időt. Persze biztos lenne 1-2 esős nap is.
Szia!
A Campusnál van szept. 25-től okt. 2-ig még turnus. Buszos utazás, nem néztem meg az összes apartmant, de a Maritában tuti van hely, mi tavaly ott voltunk.
Sziasztok,
késő ősszel nem indítanak ált. repülős útakat, mert nem sikerül megtölteniük a helyeket és ráfizet az iroda. A busszal ua. a helyzet. Nem indíthatnak fél buszt vagy annál kevesebbet mert nem jó az input-output arány és megint ráfizetés a vége.
Tehát nem az idővel van a baj, hanem a kevesebb potenciális utassal.
Vannak azonban más járatok, pl. a volanbusz ami Athénbe megy. Fiatalabbak, akik még kalandos kedvűek, Athénból a Go. távolsági buszokkal (www.ktel.org) bárhová eljuthatnak.
Mi itt Évián azt szoktuk, hogy leszállítjuk a buszról a szárazföldi részen az utast és áthozzuk a komppal a szállásra.
Viszont!
Ilyenkor minden tartalékon működik! Sokkal kevesebb a nyitva tartó étkezde, szórakozóhely, nem járnak a sétahajók, kompjáratok ritkábbak, nincsenek előadások, fesztiválok, stb., erre föltétlen számítani kell, mert ha nem, csalódás lesz a vége!
Szia Kristi!
Miért nem szervezed magad? Szezonon kívül lehet olcsó repjegyet találni Athénba és Szalonikibe is és onnan meg már eljtsz így vagy úgy akárhova.
#1482672010-08-09 14:27:01 Válasz a #148262. hsz-ra
Szia Kristi!
Vojandi ötlete jó, most tényleg elég kedvezőek a Malévnál a Szaloniki repjegyek, főleg ha este 6 után veszed.
Most néztem azt a hetet, amit írtál 33.000/fő, este az Éjszaki bagoly akcióban biztosan még olcsóbb.
Egy próbát megér.
Valaki tud olyan utazási irodát aki szeptember 25-e után is indít utakat?
(grandtours-t tudom)Lehetőleg Sarti érdekelne,de ha van ötlet bátran jöhet bármelyik
Szia!
Az IBUSZ indít szept.25-okt.2.-ig Sartiba.
Online is tudsz foglalni.
Sőt a Dias-Zeuszis indít még ugyenebben az időpontban, többek közt Sartiba is.
Én annak idején 10 éve nyertem egy utat Korfura, akkor még működött az Eurotours, nem kevés utána járásba került a dolog de végül csak kijutottunk....
Az ajándékutalványon megvolt adva egy tel. szám ezt kellet felhívni és sok sok intézkedés meg huza- vona után sikerült elintézni.....
Állítólag akik nem voltak ilyen kitartóak azoknak a nyeremény útja újra el lett adva.
Már úgy értem, hogy egyszer megvette az utat az a vállalkozás aki elajándékozta őket a nyeremény játékaikban az országban több településén városában....
és ha nem jelentkeztek érte és nem járták végig a göröngyös utat a nyertesek akkor az utazási iroda újra el adta a helyeket.....
Így fordulhatot elő, hogy nekünk azt mondták, hogy csak fiatalokkal megyünk....olyanokkal akik szintén nyerték az utat...........na a végén egy csapat nyuggerrel mentünk, de nagyon jó fejek voltak és egyáltalán nem bántuk meg........
Szóval lehet, hogy kitartással el lehet intézni, hogy a nyereményutakból is jól jöjjön ki az ember....