Nagyon jó nyaralást kívánok nektek és a kis Hellaszos csapatnak! Úgy néztem jó időtök lessz Abban nincs kétség ,hogy nagyon jó nyaralásotok lessz!! Vigyázzatok magatokra!
Köszi Josza és Cilla, hogy gondoltok rám is!
Főleg nagyon jó gyrosos és muszakás helyről szeretnék tudni, a napflioni buszjáratokról, árakról és ezen kívül mindenről!!!
Szerintem mi is fogunk benneteket emlegetni, hogy vajon épp most mit csináltok. És persze bőszen fogunk rátok irigykedni.
#1349982010-05-19 12:33:43 Válasz a #134997. hsz-ra
oké Csutek! Nagyon kedves és felkészült idegenvezető, az utánatok érkezőknek is szükségük lesz rá! Aztán meg várjuk a beszámolókat!
(Kicsit irigy vagyok ám, persze csak egészséges szinten, meg sajog a szívem, mert idén nekünk kimarad a nyaralás, de majd gondolunk rátok, és jövőre Kefalónián bepótoljuk, ami az idén nem jött össze! Egyébként mi földik vagyunk? DB?)
#1350042010-05-19 13:17:26 Válasz a #134998. hsz-ra
Van itt több földink is! Pl. Andra, aki szintén zenész, azaz Toloban nyaral idén, csak kicsit később.
Nagyon be vagyok már sózva. Máskor 9 nappal az indulás előtt be van már csomagolva, most még semmi. De a jövő héten azt is megejtem.
Már nagyon rég jártam ezen a fórumoldalon. Egyrészt tavaly nem voltunk nyaralni így nem tartottam értelmét a felesleges dolgok beírásának, másrészt babáztunk, és nagyon élvezzük.
Gondolom mennyire be lehettek sózva.
Mi is idén megyünk harmadszor Tolóba kocsival, imádom azt a falut, már alig várjuk, pedig még kerek 100 nap van hátra.
Szerencsére babócánk jól bírja a hosszú utat ezért is mertük bevállalni, úgyhogy ő is velünk tart.
Na de nem járatom a szám, mindenkinek aki a közeljövőben utazik, nagyon kellemes felhőtlen nyaralást kívánok!!
Nem azért mondom, de az accuweather.com oldalon, a weather.com oldalon, ill. a bbc meteorológiai oldalán meglehetősen eltérő a jövő heti előrejelzés... Melyiknek higgyek...? (Naggggyon remélem, hogy ez az itteni idő nem húzódik le odáig... Márpedig az accuweather szerint igenis lesznek akár egész kemény zivatarok is - igaz, a másik kettő max. light rain-eket emleget.)
Nektek melyik szokott beválni, ami erre a térségre elég megbízható?