Üdv.mindenkinek újra itt vagyok!
Az idei nyarat Karphatosra tervezzük.Aki tudna nekem infót szolgálni ,hogy milyen a hely azt megköszönném. Mi aug.26-án indulunk az Aeolus utazási irodával.És a Blue Horizonton szállunk meg.Előre is köszi mindenkinek.
Kedves Méri0705!
Csak a topikot kellene átolvasnod, tele van a szigetről szóló infókkal, élménbeszámolókkal. Kristi és én pedig külöün beszámolót és fényképalbumot is tettünk fel, amiket a neveink avatara alatt érhetsz el.
Hogy milyen a hely?? - Szuper! Egyedi. Álomstrandok. Baromi drága....csak azért írom ezt a pár tőmondatot, mert a topikban már mindent leírtunk nagyon részletesen, legyél olyan kedves és vedd a fáradtságot, hogy visszaolvasol. Nézd meg a képeket, olvasd el a beszámolókat és ha még lesz kérdésed, nagyon szívesen válaszolunk, de ne kelljen mindent olyan sokszor ismételni. Köszi.
Szia,Mutyo!
Nagyon szépek a képeid,ha lenne kedved egy kis beszámolóra,azt megköszönnénk.Lefkos nagyon érdekelne,mi változott tavaly óta,milyen volt az Aeolus-út..stbstb...Köszi előre is!
Esetleg MÉRI nem veletek utazott???
Halitok ismét,
kissé nagy vargabetű után idén úgy tűnik a befutó Karpathos lesz. Kezdünk elkeseredni - sőt el is vagyunk -, hogy mo-ról 2 gyerekkel már nem lehet nyaralni - az Aeolussal -, mert vagy a teljes apartman árát ki kell fizetni, vagy bezsúfolnak minket egy stúdióba. Gondoltuk akkor nosza, veszünk jegyet, és foglalunk szállást. Már megvolt minden, erre tegnap du - dél előtt még lehetett - jött az Aeolus, h mégsem árulnak csak repjegyet, hanem csak teljes utat. Idén már Milos meghiusult, az idióta görög légitársasági tenderezés miatt, most ez...hát morci lettem, de azért nem adom fel. Annyit kérdeznék csak, hogy volt-e vki, vagy vkinek ismerőse, esetleg annak gyermeke..stb a Aeolus által kínált 2 apt valamelyikében - Blue horizon, Albatros -, és, hogy mekkorák azok a szobák? 2 felnőtt, egy 10 éves és egy 1.5 éves gyereknek kell beférni...
Előre is köszi és üdv
#1279122010-03-06 10:33:45 Válasz a #124157. hsz-ra
Sziasztok!
Az idén úgy néz ki, hogy Karpathos lesz az úticél Santorinivel kombinálva. Ez már kb. az 5. variáció, amit kigondoltunk idén nyárra. De úgy néz ki, hogy ez lesz a befutó.
Elkezdtük az előkészületeket. Szállás ügyben több e-mailt is elküldtünk. És ekkor különös dolog történt.
Az egyik Karpathos-i apartman tulajdonos, magyarul köszöntött minket, és kiderült, hogy itt tanul és él Budapesten. Megadta a pontos címét, még magyar pannonos mobillal is rendelkezik. Ferencvárosban lakik, azt írta, hogy akár személyesen is találkozhatunk megbeszélni a részleteket.
Mivel a magyarokhoz különös kapcsolat fűzi, ezért egy kis engedményt adott. Bár nem ezt a szállást választottuk, mégis milyen kicsi ez a világ!!!