Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 46
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#5396 Üzenet linkje2006-03-05 20:43:45 

Itt találtok képeket Makrigialosról: www.tar.hu/daff/index.htm
# 47
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5519 Üzenet linkje2006-03-10 23:52:11 

Szia!
Meg tudnák mondani hogy Makrigialos hány km-re van Paraliatól?
Köszi elõre is!!!

# 48
Kriszta
Figyelmeztetve
Vendég

Nincs beírva úticél.
#5521 Üzenet linkje2006-03-11 07:50:56 

Szia!

Kb. 20 km távolság van köztük.

Kriszta

# 49
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5526 Üzenet linkje2006-03-11 12:26:44 

Köszi Kriszta!

Te voltál már Paralian És az Olypic beachen???

# 50
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5847 Üzenet linkje2006-03-25 17:44:50 

Szia anikó!

Láttad a Sárkány képeit Makrigialosról haniboynál?? Nagyon szépek, és van kép az étteremrõl amit írt, ti is ott vacsiztatok, és találkoztatok, az óriás garnérarákokkal?

Lassan indulunk igaz? icon_lol.gif icon_wink.gif

Szió

# 51
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5852 Üzenet linkje2006-03-25 18:22:31 

Kriszta!
Jól mondod, lassan! icon_sad.gif Még pontosan három hónap! Bár az Anikónak kevesebb idõt kell várnia, lévén õ az elõörs. icon_lol.gif De hazatérve friss infóval lát majd el minket, leteszteli az éttermet is.

# 52
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5853 Üzenet linkje2006-03-25 18:26:54 

Szia Rebi!

Olvastad,a Sárkány írásást?? Azt írta, hogy Makriba olyan nagy garnérarákok vannak, hogy olyat még eddig nem látott sehol, na azt biztos megnézem, és eszek is belõle, amúgy is szeretem, csak az Anikó megtalálja addig, mert Sárkány nem emlékszik a taverna nevére, sajnos icon_cry.gif

Puszi

# 53
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5860 Üzenet linkje2006-03-26 09:07:51 

Kriszta!
Igen olvastam. Tudod, annyira készülõk már a nyárra, hogy minden infót igyekszem begyûjteni amit csak lehet. icon_wink.gif Azon rákokra én is nagyon készülök és nagyon bízom az Anikóban, hogy elõre teszteli nekünk a helyet. De ha valami okból mégsem sikerülne neki, az elsõ este neki indulunk és megkeresünk mindent!!! Bár az ugye keddre esik, ami bulit jelent, így lehet hogy mégis másnapra marad? icon_smile.gif Nem hiszem, hogy olyan elveszett emberek lennénk, hogy ne találnánk meg amit akarunk! icon_wink.gif Másfelöl Makragialos nem olyan nagy helynek tünik számomra. Nekem pont ez volt benne a vonzó!

# 54
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5866 Üzenet linkje2006-03-26 15:57:13 

Sziasztok! Én mindig lemaradok a dumcsiról, állandóan késve nézem meg a fórumot, dehát az a baj, hogy hárman vagyunk egy gépre, és mindig én vagyok az utolsó, aki idefér. Láttam a Sárkány képeit, nagyon szépek. Annyira jó volt újra látni az ismerõs helyeket. Már nagyon várom. Én is megszámoltam. Még 77 nap, a 78.-on indulunk.
Gondolom, melyik az az étterem. Mi nem jártunk ott, mert az fenn van az üzleteknél. Ott tényleg csak jobbára a helybéliek voltak, nem annyira a turisták. De biztos épp ezért jobb is. Majd megkeressük, és hazaérve referálok róla nektek. Épp Andinak írtam, hogy kicsit félek, mert e-mailben is sokan kérnek tõlem információkat Makrigialosról, és tartok tõle, hogy sok ember miattam megy oda, és majd csalódik, utána pedig engem okolnak majd, ha valami nem tetszik. Ugye nem így lesz? Nyugtassatok már meg!Ja, és egy helyesbítést akarok! Az ismerkedési est, nem kedden, hanem szerdán este van, mert az elsõ este az információs est van, amikor tájékoztatnak a fakultatívokról stb. És a következõ nap volt az ismerkedési est, legalábbis úgy emlékszem. Én írtam rosszul. Elnézést kérek.

# 55
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5871 Üzenet linkje2006-03-26 18:28:39 

Anikó!
Nyugi, nem miattad választottam Makrigialost, itt kérdezett róla László és annak apropóján néztem utána és találtam egy nagyon jó szállásajánlatot. Tény, a te írásod alapján is tetszett ez a hely, de mindenki maga dönt.
Az ismerkedési est idõpontja nekem is gyanus volt, egy hosszú út után nem biztos hogy hangulata van az ember fiának, lányának bulizni. icon_lol.gif
Egy kérdés: mennyire komoly, hogy a szállás csak 14 óra után foglalható el? Tény, hogy elõttünk foglaltak lesznek a szobáink.

# 56
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5872 Üzenet linkje2006-03-26 18:31:34 

Szia Rebeka! Ti is a Diasba mentek? Oda mi tavaly tényleg csak 13-14 óra körül tudtunk bemenni. Bár nem igazán néztem az órát, mert elmentünk ebédelni, és mire visszaértünk már el lehetett foglalni a szobát. Lehet, hogy már korábban is volt, aki bement. Most autóval megyünk, és szeretnénk úgy idõzíteni, hogy kb. akkorra érjünk oda. Lehet, hogy nem sikerül.
# 57
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#5880 Üzenet linkje2006-03-26 20:57:55 

Sziasztok!

A barátaimmal nyáron együtt szeretnénk nyaralni menni, tavaly voltunk Sartiban, és mindenkinek nagyon tetszett. Idén Leptokariát vagy Malkrigialoszt néztük ki. Aki volt már ott, légyszi meséljetek:) Így látatlanban elég nehéz dönteni!

Köszi!

Üdv:Petra

# 58
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5881 Üzenet linkje2006-03-26 21:14:13 

Szia Anikó!

Én nem miattad megyek Makrigialosba, már eldöntött tény volt, amikor ide elkezdtünk írni. Igazából nekem Rebi ajánlotta, szóval ha nem lesz jó, akkor 10 napon keresztül hallgatni fogja tõlem icon_lol.gif , hogy jó vagy nem jó.
De félretéve a viccet, Görögország, és tengerpart, már jónak kell lennie, már nagyon várom, hogy induljunk.

Annak örülök, hogy nem kedden van az ismerkedõs est, ezen én is csodálkoztam, hogy itt így van.

Az viszont bevált szokás Rebi, hogy 14 óra elõtt nem lehet elfoglani az appartman, de ha elõtted nincs senki akkor kiadják. A másik az indulás napján pedig 9 kor el kell hagyni az is így van, szerintem mindenhol.

Az információt pedig Anikó, nyugodtan add, segítsd aki kéri, mert így csalódás nem érheti azt aki ide megy, ha tudja mire is számíthat,szerintem.

De ha a jókedvet, és a romantikát valaki nem viszi magával, ott bizony nem találja meg, és lehet ez a föld legszebb szigete, ha valaki nem érzi jól magát a nyaralása alatt.

Anikó és az utazással kapcsolatosan vannak már terveitek? Gondolok itt az indulásra, a pihenõkre mikor álltok meg, mennyi idõre, hogy az érkezés ne legyen annyira korai Makriba???

Kellenek az ötletek!!!

Szió

# 59
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5885 Üzenet linkje2006-03-26 21:35:19 

Szia Kriszta35!
Olvastam hogy voltál Paralian. Abban szeretném a segítségedet kérni hogy ha vannak bulizós képeid akkor átküldenél nekem e-mailben párat. pl. a cocus discorol,casaról vagy Habanaról.(nekem nincsenek honlapjaik). És még arra lennék kiváncsi hogy a manos apartmanról tudsz valamit??

ui: Tudom hogy ezek nem a Makrigialosos forumba tartoznak csak láttam hogy most vagy itt

köszi a segítséget elõre is!

# 60
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#5886 Üzenet linkje2006-03-26 21:36:35 

címem:kfgabi66@freemail.hu
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió