Sziasztok! Még sosem voltunk Görögországon nyaralni, Korfura esett választás. Repülővel utaztunk volna, ha nem lennénk időhöz kötve, 7nap kevés, 14 napot nem engedhetünk meg munkahely miatt, ezért 10 napra mennénk el párommal.
Találtam buszt Pestről 31000Ft-ért + komp (indulás 08.19). Jobb ötlet esetleg?
Vénuszban már sajnos nincs hely erre a periódusra (08.14-08.31 között).
Hasonló csendes / olcsó helyet keresek, ahol helyben is tudunk strandolni, de kirándulásra is van lehetőség.
Várom tanácsaitokat!
#1724042011-08-07 20:59:16 Válasz a #172376. hsz-ra
Szia Arpiska!
Ha 10 éjszakára mennétek, nézzétek meg az Aeolus iroda honlapját. Ott vannak 10 éjszakás turnsok, ami olcsóbb, ha veszel buszjegyet külön, meg szállást foglalsz külön. Szerintem.
#1724552011-08-08 11:54:47 Válasz a #172412. hsz-ra
Szia Arpiska, mi tavaly az Aeoulussal nyaraltunk a Sunrise & Parakladi apartmanházban 10 napot. Az apartman nagyon szép volt, viszonylag jó helyen - közel a tengerhez. Kavos külvárosában voltunk, közel a Lefkimi kikötőhöz. Nekünk nem volt gond, hogy nem a zajos városban voltunk, mert kisebb-nagyobb gyerekkel mentünk. A nagy lányaim pedig besétáltak esténként a városba. Az ötszemélyes szállás két szobából, egy külön konyha étkezőből és egy fürdőszobából állt. A konyha egy kicsit hiányosan volt felszerelve, de megoldottuk a problémát. Öt fő helyett három fő részére volt étkészlet. Jól éreztük magunkat, nem volt vele különösebb gond. A tulajdonos nagyon segítőkésznek bizonyult minden probléma esetére.
Mi egyénileg utaztunk, így a buszútról nem tudok neked írni. Ha kérdésed van nyugodtan írj.
Sziasztok! Nézegettem Aelous kínálatát, de csak 3 apartmanjuk van és 2 repülőgéppel van 19-e körül, de busszal való 10 naposat nem találtam
Más utazási irodát tudtok?
Én most néztem meg az oldalukat, a Sunrise-ba például van augusztus 31-től és szeptember 09-től is indulás. Felszállási helyként megadtak egy csomó várost (Fel- és leszállási lehetőség buszos utak esetén: Győr – Tatabánya – Budapest – Kecskemét – Szeged.). Ezek 12-13 napos utak, de ugye két éjszaka a buszon van, vagyis 10 éjszaka a kinn töltött idő.
Sziasztok!
A csak1utazas.hu oldalon a mai akcióban repülős korfui út foglalható:
2 fő / 8 nap / 7 éjszaka Korfun repülővel apartmanban önellátással. Akciós ár (MÁR TARTALMAZ MINDEN költséget ): 169.900 Ft.
#1732692011-08-16 10:47:24 Válasz a #171512. hsz-ra
Szia!
Mi most itt vagyunk a Katerinában a 6 fős apartmanban. A szállás nagyon jó, a tengerpart kevésbé. Ha tehetitek, akkor érdemesebb a kavicsos-sziklás partokat megkeresni.
San Remo kajálda isteni, az apartman előtti Paradise-ben olyan kagylót ettünk, hogy 2 óra múlva viszontláttam.