Ez igy van.Eddig a több éjszakás került ennyibe.Nem akarom itt irni az árakat,meg lehet nézni.Bár van kedvezmény, azt irták a prosiba 14%+ ha bizonyos idő után mész+3%,na igen,de mi volt az alapár?Jó nyaralást,szép élményeket.
#1579422011-03-09 23:54:44 Válasz a #157910. hsz-ra
Szia Manyi!
Komolyan mondod, hogy láttál egy csomó Lefkada prospektust? Mindjárt sírok... Pénteken voltam kint, nyitásra mentem, kétszer is körbe jártam a görög standot, de egyet sem láttam. Pedig pont azt szerettem volna, idén az lesz az egyik úticélunk, nagyon jól jött volna...
#1579772011-03-10 22:42:18 Válasz a #157976. hsz-ra
Szia! Elmondanád nekem, hogy mi ez a mediterrán tombolás lehetőség?
Elolvastam az Ibusz honlapján amit írnak róla, de vesszek meg, ha értem, hogyan működik, és miért jó ez..látom, hogy az utazások árai nagyon olcsók, de hogy mi merre meddig...pedig nem vagyok szőke!
#1579862011-03-11 09:16:07 Válasz a #157977. hsz-ra
szia!
azért olcsó, mert gondolom oda utazik az ember, ahol szabad hely van. Márc 31-ig le kell foglalni, ha addig be nem telik.
Nézd meg a táblázatot.
1. sor: utazás ideje, azon a héten indul az út, mikor a dátum szerepel, hogy be tudd lőni. Bár ahogy éztem ált. pénteki indulások vannak.
Felül balról jobbra van, hogy hogy akarsz menni, egyénileg, busszal, repülő, stb. esestleg milyen ellátással. Meg a lehetséges helyek, ahova mehetsz.
Pl. Aug 22-ei héten a buszos út 25 ezerbe kerül/fő, sztem nagyon jó.... Igaz előtte max 2 héttel tudod meg hova mehetsz. 10% plusz költségért meg kilőhetsz busos útnál 1 területet, repülősnél 2-őt.
A 25 ezres példánál maradva, ebbe benne van a szállás, utazás, útlemondási biztosítás, foglalási díj.
A helyeket meg meg lehet nézni a katalógusban (neten is fent van), pl. beletartozik Olimpuszon Parali, Nei Pori meg még 2 hely, Tolo, Sarti stb. Az összes katalógusban levő szállás valemelyike lesz az úticélod.
Ha van valmi nem vili, írj nyugodtan!
#1580142011-03-11 20:59:07 Válasz a #157986. hsz-ra
Háááátttt..
Szóval: Tehát azt kell tudnom tutira, hogy mikor szeretnék menni..lefoglalom nagyon olcsóért, és mi fel van ott sorolva, hogy Tolo meg Paralia meg Sarti azok között fog eldőlni, hogy végül is hol van szabad, hová mehetek.
És országok között is eldőlhet ezer szerint? Tehát ha lefoglalom, akkor lehet akár az Adria is nyerő?
Bonyolult szó se róla.
Az a baj, hogy én mi mindenképp Görögbe szeretnénk menni idén, tehát ha a tombolám véletlenül az Adriára szólna akkor nem jó. Sőt Tolo meg túl messze van ilyen benzinárak mellett. Sarti kellene úgy isten igazából..
Kezd egyébként derengeni, hogy miről is van szó, vajon sokan mennek így nyaralni? Az ára tényleg nagyon jó szó se róla.
És köszönöm.
#1580212011-03-12 07:49:33 Válasz a #158014. hsz-ra
Ezek szerint autóval mennél. Ha ki akarod kerülni a lutrit, szerintem most foglalj, márc. 31.-ig egész jó előfoglalási kedvezmények (8-15%) vannak az irodáknál. Plusz még -ha benzinköltséget akarsz lefaragni- érdemes bevásárolni RSD-ből amíg még olcsó, én 2,55 HUF-ért vettem nemrég. Lehet nem kaszálsz annyit mint a Tombolával, de a hely és az időpont legalább tuti lesz
Az idei kiállítás egyszóval "katasztrófa".
Marha nagy tömeg, "akciók", lenyúlások.
Pl. Horvátország stand előtt, a járókelők közül szólított meg egy hölgy, "Horvátországba utaznának?", "Ja, nem akkor ...." és már ugrott is a másik ácsorgó nyakába.
(Ez a "vendégfogó" akció nekem új volt, így a legolcsóbb. Nem kell baromi drágán standot foglalni, csak ki kell küldeni néhány "mozgó ügynököt" és kész.)
Az árak, meg .... Mi már évek óta a Magaduramtravel szervezésében utazunk Varikóba (ha valakit érdekel szívesen mesélek róla). Olcsó, nyugis, családias hangulat, homokos part, ...
#1580312011-03-12 08:57:11 Válasz a #158014. hsz-ra
1-et ki lehet zárni 10% felár ellenében.
Mondjuk attól is függ hányan mennétek. 2 főnél a buszos jó, de ha mondjuk 4-en akkor ugye csak szállás kell, akkor lehet megéri kocsival menni.
Kezdünk mi s vacillálni rajta.....
Bitang az a baj, olcsó benzint nem lehet előre felvásárolni, egyrészt mert nincs is... Bár valaki biztos tud fű alatt venni vagy hogy mondják....
#1580382011-03-12 11:06:19 Válasz a #158021. hsz-ra
A Grand tours-szal megyünk, és igen kocsival, Náluk nincsenek ekkora előfogalalási kedvezmények, viszont évek óta velük voltunk mindenhol, és tuti, hogy azt kapjuk amire számitottunk, szóval az ember nehezen váltja le a megszokottat..
Görögország a legolcsóbb, ez tény, csak ahogy mondják, hogy mennyi lesz a benzin, hát úgy egy ilyen út brutális anyagilag. (pláne, hogy mi az ország északi feléből indulunk).
Szóval Sarti lenne a nyerő, de majd meglájtuk. Paralia közelebb lenne, csak ott már voltunk.
Szép napot!
#1580392011-03-12 11:13:12 Válasz a #158031. hsz-ra
Szia,
kettecskén mennénk a párommal, szóval azért aggaszt ennyire a benzinár. Busszal nem szoktunk, nekünk a saját kényelmünk a lényeg, sokszor megállunk, szétnézünk,s ráadásul a párom nem igazán egy kis darab ember, szóval neki a két ülés lenne kényelmes szerintem.
Én nagyon Görög párti vagyok. Csak tényleg elkeserit ez a benzinár - s ki tudja mennyi lesz még nyárig..Talán Macedónia felé menet, ott lehetne kis kannácskákban vinni, mert a görögöknél megint csak iszonyatos az ára, úgy hallom.
Bevallom először nézegettem már utakat, az Olasz-Adriára pl. (nem tudom lehet-e ilyet irni egy görög fórumban..), csak ott az apartmanárak nagyon magasak, tehát ugyanott lennék vele, s ráadásul a tenger összehasonlithatatlan a görögével. Jártam már Horvátban is többször, de Görögország egy külön élmény, érzés, semmihez nem fogható szerintem.
Kezdem érteni az tombolást, csak azt nem tudom, hogy megéri e..és tulajdonképpen először megvásárolom? (25-ért amennyi oda van irva?) És csak a tervezett indulás előtt 1-2 héttel lefogalalom? És mi a fene az a garantált izé?
Lehet jobb a tuti, ha maradok a Grandnál..
Szép napot! (itt már gyönyörűen süt a napocska:))
Sziasztok!
Befizettünk ma mi is az IBUSZ "Mediterrán tombola" akciójára. Aug 29-ei héten megyünk repülővel. Bulgáriát, Olympost zártuk ki. (előző hétre akartuk, de nem volt hely).
Remélem klassz lesz. Málta tuti nem lesz, nincs az Ibusz katalógusban, amúgy az utzási irodásoknál többet tudtunk....
Csak aug. közepéig nem tudok egyik topikba se írni....