#1584262011-03-17 20:07:45 Válasz a #158419. hsz-ra
Ginaaaa79!
Valami olyasmit mondtak ma az irodában, hogy ez az utalvány átruházható , de úgy emlékszem azt is mondták, hogy csak az indulás előtt két hétig. Addig meg ugye még nem tudjuk az úticélt. De ezt majd még egyszer megkérdezem.
Engem az is érdekelne, hogy vajon két egymást követő turnusra lehet-e így helyet venni?
Alisha, meg többek, akik nincsenek az utazólistába, írjátok be, hogy mikor mentek, így könnyebben megtalálnak, akik később jönnek a Hellaszra.
Ibissz, bizti lehet, csak nem tudom a 2 hét egy helyre vonatkozik-e, vagy hazajössz, újból mész, mondjuk úgy furi. De ha meg 1 helyre mennél, duplán van fizetve az útiköltség.
Azt elárulták, hogy melyik Máltai apartmanról van szó? Ugyanis az idei kínálatban én nem találtam semmit csak a tavalyiban. Vagy jól elnéztem valamit. Állítólag Máltára tavaly sem ment senki. De azt is mondták nekem, hogy drágább mint Görögország.
köszi borostyan37
Szia Borostyan37!
Igen a Mavina / Huli Aparthotel. Az ideiben nincs benne, mert közvetíti csak ezt az utat. Sztem ezért nem kapta senki. De Bulgáriába sem ment még senki, vagyis nem tudok róla, senki nem írta még.
Remélem Görögo-t kapunk, mert Forever Greece.
Köszönöm az infót. Mi Bulgáriát szerencsére kizártuk, így oda tuti nem megyünk. Málta is szép, de én jobban vágyom Görögországba.
Szurkolok, hogy nektek is sikerüljön minden. Utazzatok oda ahová szeretnétek.
Megnéztem a katalógust, de csak Rodoszra van heti 2 járat. Krétára heti 1 repülős út van. Ha jól emlékszem a csütörtöki járat az amelyik az apartmanba utazókat szállítja, de ez nem 100%.
Remélem, hogy másik cég útját csak nem teszik bele a saját akciójukba. Az ismerőseim tavaly utaztak az Unitravellel és teljesen megvoltak velük elégedve, pedig buszos körutazásra mentek.
Én az idei katalógust nemigen nézegettem,mert nekünk már nem jó ez a
típusú út.De azt gondoltam,sokat nem változtattak a "menetrenden".
Ha lesz még pár év múlva ilyen,vagy nagyon szeretnénk visszamenni vmelyik helyre,újra belevágunk az Ibusz-akcióba
Addigis...van még pár sziget