Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4786
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Katoca07
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158807 Üzenet linkje2011-03-23 10:36:44 

Sziasztok!

Mi már évek óta az IBUSZ-szal utazunk és bennük még sohasem csalódtunk.
Szerintem azok a szállások, amik a katalógusba bekerülnek, csak minőségiek lehetnek... ha már egyszer ilyen nagymúltú cég icon_smile.gif Mivel a mediterrán tombolán is csak a katalógusban szereplő szállások lehetnek, nagyon nem lehet mellényúlni.

Sartin egyre több új apartmanjuk van, de a régiek is nagyon szuperek. Paralián szintén jóminőségűek az apartmanok. Tolón az egyik ismerősünk volt, ők is meg voltak elégedve! icon_smile.gif

Több országban jártunk már velük egyénileg, busszal és repcsivel is, de soha nem volt sem a szállással sem a szervezéssel semmi bajunk! icon_smile.gif
A lányok az irodában minden kérésünket teljesítik, örömmel térek vissza minden évben hozzájuk! icon_smile.gif

# 4787
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158815 Üzenet linkje2011-03-23 12:54:30 

Szia Katoca!

Örülök a Te pozitív véleményednek is az IBUSZ-szal kapcsolatosan. Én még nem utaztam velük, de mivel sztem a legrégebbi iroda, bizti minden szállásuk olyan, mint ahog a katalógusban szerepel.

# 4788
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158818 Üzenet linkje2011-03-23 13:42:16 

Semmi okom rá, hogy bármelyik utazási irodát védjem, vagy bíráljam (kizárólag saját szervezésben utazom), de a legjobb szándék mellett is mindenhol előfordulhatnak problémák számtalan okból. Nekem az IBUSZ-szal kapcsolatban még az „átkos”-ból felejthetetlenül jó emlékeim vannak a saját szervezésű társas utak kapcsán, köszönhetően egy nagyon korrekt ügyintézőnek, s mégis…

2006-ban Paralia-n találkoztam két „IBUSZ-os” családdal; az egyiknek egyszerűen nem volt meg az előre kifizetett szállása túlfoglalás miatt (Hotel Europa), a másiknak meg a meghirdetett szuperrel szemben kritikán aluli minőségű volt az apartmanja, amit kapott (nem is értette, honnan fényképezték), de nem fogadta el. Egyikük sem jutott semmire a helyi képviselővel, sőt át akarták verni, hogy amit helyette kaptak a reklamáció nyomán, az még drágább, mint amit befizettek. Közösen megoldottuk a problémájukat, de nagyon meg kellett küzdeni érte. icon_rolleyes.gif

Ebben az a drámai, hogy ezek egyhetes nyaralások voltak, amiből két nap a balhé rendezésével telt. icon_evil.gif

# 4789
Nagymaya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158847 Üzenet linkje2011-03-24 08:44:10 

Sziasztok! Holnap mi is befizetünk a Fortuna repülős apartmanos útjára. Kíváncsi vagyok, melyik időpontokra lesz még szabad hely. 2 éve is ezzel az akcióval nyaraltunk, akkor Korfut kaptunk. Csak jó tapasztalataink voltak. Remélem idén sem csalódunk.
Maya

# 4790
Alisha22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158852 Üzenet linkje2011-03-24 09:55:59 

Aki volt már ezen a fortunás úton, tudna egy bővebb beszámolót írni? (buszos) icon_smile.gif Csak a kíváncsiság hajt... még van 155 napom, de már nagyon várom icon_smile.gif
# 4791
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158858 Üzenet linkje2011-03-24 12:10:28 

Sziasztok!

Nagymaya majd számolj be, hova volt hely, sikerült-e akkor mikor szeretnétek. Gondoloma jó tapasztalat miatt választjátok ismét a Fortunát.

Amúgy érdekes, mi nem Fortuna néven foglaltunk (de itt mindenki így nevezi), hanem Mediterrám tombolaként.

Én is kíváncsi vagyok még régebbi tapasztalatokra, írjatok!!!

Alisha, én is be vagyok sózva:))

# 4792
Alisha22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158862 Üzenet linkje2011-03-24 12:49:56 

Igen én is mediterrán tombolaként foglaltam. Csak a honlapon láttam Fortunaként. Régen meg talán alkudj és nyerj volt:)
Na várom a tapasztalatokat!

# 4793
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158932 Üzenet linkje2011-03-25 16:27:08 

Egy rossz tapasztalat Székesfehérvárról: jártamban-keltemben beugrottam a Schooner Travelba prospektusokért. Elmondtam, mit szeretnék (összesen négy országról volt szó -köztük Görögország-,) s hogy három ország csak repülővel, a negyedik csak egyénileg érdekel. Kezembe nyomtak nagy duzzogva kettő (azaz kettő!!!) darab prospektust. Kérdeztem, hogy netán Apollon? Netán Aeolus? Netán Grand? Úgy néztek rám, mint a véres rongyra, majd közölték, hogy egy embernek max. 10 újságot adnak ... jah kérem, akkor majd otthagyjuk máshol a pénzünket.
Csak okulásként írtam, mert annak, aki valóban irodára támaszkodva szeretne utazni, hát remek esélyei vannak ilyen értékesítőkkel... icon_confused.gif Engem szerencsére csak fölbosszantottak. icon_biggrin.gif

# 4794
Nagymaya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158936 Üzenet linkje2011-03-25 16:49:59 

Sziasztok!

Sikerült lefoglalni az utazást. Augusztus 8-i hétre. Kizártuk Bulgáriát és Korfut. Minden simán ment. Július közepétől augusztus közepéig van még hely. Gondolom az olcsóbb időpontokat hamarabb elkapkodták, de úgy gondolom még így is megéri. Már csak várni kell a telefonra, hogy hová is megyünk. Most már újra belevetem magam a fórumba és az útikönyvekbe:)

Gina!
Igen, jó tapasztalatokkal tértünk haza 2 éve, mikor az "Alkudj és nyaralj"-jal utaztunk. Jó szállást kaptunk, jó volt az idegenvezető, és persze csodaszép helyeken jártunk. Remélem így lesz ez idén is!

# 4795
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158937 Üzenet linkje2011-03-25 17:16:02 

Én pont a június közepét néztem ki, ha már elfogytak a helyek icon_sad.gif(( mindegy. Úgyis igazából szívem szerint 4 zártam volna ki.
# 4796
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158938 Üzenet linkje2011-03-25 17:23:47 

Látom sikerült teljesen érthetően megírnom a hsz-t. icon_smile.gif Szóval azt akartam mondani, hogy ha már elfogytak a helyek, akkor más után kell néznem... icon_smile.gif
# 4797
Macyca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
101 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158940 Üzenet linkje2011-03-25 18:21:15 

Üdv mindenkinek!

A Campus Club utazási irodáról szeretnék néhány negatív tapasztalatot megosztani. Történt, hogy a kinéztük életünk első görögországi nyaralását. Egy hónap alapos keresgélés után kilyukadtam a Campus Clubnál. Kinéztem az apartmant, interneten le is foglaltam. Elküldték e-mail-ben a szerződést, kitöltöttem visszaküldtem. Minden flottul ment. Gondoltam én! A foglalás után két nappal meg akartam nézni újra a szállásunkat. " Az ajánlat törölve". Erről a mai napig nem értesített senki. Fölhívtam őket, egy hölgy flegmán közölte, hogy valószínűleg megszűnt a kínálatukban. Majd a kolleginája küld egy másik ajánlatot. Ennek egy hete! Semmi reakció az iroda részéről. Ha nem nézem meg a szállást, ugrik a nyaralás. Na! Szóval sajnálom, hogy utazás nélkül kell negatív véleményt mondanom az irodáról, de KERÜLJE EL MINDENKI NAGY ÍVBEN!!! Az Apollon-nál másik helyen jobb apartmant, 50000-el olcsóbban megkaptuk, ugyan arra az időpontra.

# 4798
Nagymaya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158943 Üzenet linkje2011-03-25 18:54:34 

Szia Nikóca!

Nem szeretném, ha miattam lemaradnál az akcióról. Én nem fogalmaztam jól. Júniust mi nem is kérdeztünk, mert nekünk az nem jó. Csak gondolom, hogy az olcsóbb hamarabb fogy. Bocs, ha félreérthető voltam. Érdeklődj az irodában. Nekünk azt mondta az Ibuszos hölgy Nyíregyházán, hogy el van osztva arányosan az országban, hogy mennyi utat adhatnak el.

# 4799
Alisha22
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158947 Üzenet linkje2011-03-25 20:00:00 

Szeretném a segítségeteket kérni! Lefoglaltam buszos út, apartman, fortuna lehetőség. Azt mondták nekem aug. 22ei indulással már csak miénk az utolsó hely. Befizettem, lefoglaltam. De még mindig van szabad hely arra az időpontra, ahogy nézem az online foglalást. Ugye olyan nem lehet hogyha már befizettem hogy nincs meg a helyünk? Kezdek aggódni, pedig minden rendezve van már.
# 4800
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158949 Üzenet linkje2011-03-25 20:06:19 

Alisha22 írta:
... Azt mondták nekem aug. 22ei indulással már csak miénk az utolsó hely ...

Te ugye nem vagy kereskedő?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 319 320 321 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu