#1751272011-09-07 08:57:05 Válasz a #175108. hsz-ra
Szia! Mi nem rég jöttünk haza Zakynthosról. Elég az új típusú személyi. A bőröndöt én mai fejjel befóliáznám, mert hazafelé az enyémnek szétszakadt az oldala a varrásnál, pedig nem volt agyontömve, a férjem bőröndjének meg az egyik kereke repedt el, szóval nem kímélik a bőröndöket, arról nem beszélve, hogy tök koszosak lettek. Bár az orvosolható.
A parkolónál nekünk is 8 napot kellett fizetni, péntek délutántól következő péntek estig. Mi a vecsési parkoló plázánál hagytuk a kocsit, tudom ajánlani, ez volt a legolcsóbb, 5600 Ft/8 nap, és nagyon korrekten szállítottak ki minket a reptérre és jöttek értünk pikk-pakk. üdv.
Sajna ma hazaértünk Tsiliviről Majd olvasok vissza, meg megszülöm a beszámolót is egyszer....
Mi vettünk folpackot, de haza is hoztuk, nem csomagoltunk.
Hiányzik Görögország....
Mi tegnap értünk haza Zante-ról, Alikanesben, a Hotel Letsos-ban volt a szállásunk. Ide ne menjetek! Az áprilisban lefoglalt szobánkat kiadták másnak, 5 párt máshol szállásoltak el, kit itt, kit ott. Hihetetlen szervezetlenség, fejetlenség jellemzi a Letsos családot, akik próbálják a kezükben tartani az irányitást, szinte nulla sikerrel. Sajnos sok negatív élmény ért, amiről az utazási irodánk nem tehet (Neckerman), kaptunk kárpótlásul ingyen sziget-körutat busszal és még készpénzt is. De akkor is. A kaja ugyanaz és igénytelen. A szobák elhanyagoltak, nem takaritanak rendesen. A studióban a konyharész felszerelése nagyon hiányos.
Mindezek ellenére magát a csodát éltük meg párommal, semmi nem rontotta el a hangulatunkat, bár én azt mondom, hogy a sziget nem görög már, hanem angol, ausztrál gyarmat, ahol kifejezetten barátságtalan görögök élnek. Beszámolón töröm a fejem, fotók majd előbb-utóbb felkerülnek. A sziget csodálatos, a hotel és a személyzete nem annyira!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázzatok! Ettől függetlenül szívből ajánlom mindenkinek, hogy ezt a gyöngyszemet egyszer nézze meg!!!!!!!!!!!! Én még lehet, hogy visszatérek!
Evuka, sajnálom, hogy nem jött be a szállás. A konyhánk nekünk se volt felszerelt, de nem is számítottunk rá, tudtunk miben vizet melegíteni, tésztát főzni, mivel enni, inni. Sajtreszelőt vittünk csak, az kellett is. Mondjuk mikor mi szállodában voltunk, nem is volt konyharész, csak egy kis hűtő.
#1754102011-09-11 10:20:10 Válasz a #175408. hsz-ra
Nagyon jó az idő, 30 fok körül, déli órákban hőség. Minden nap fürödtünk. Pénteken volt hullámzás, de az se volt probléma. Egy nap volt csak felhős az ég, valahol eshetett is.
Hosszú ujjút csak itthon vettem fel, mikor hajnalban indultunk a repülőtérre.
Írd be a google-ba: weather (város, ahova mész) 15 days és kiadja.
A szállás önmagában nem izgat, hiszen 4-5 órát és néhány zuhanyzást leszámitva nem ott tartózkodtunk. A gond ott volt, hogy a szálloda olyan fejetlenségben van, hogy az áprilisban lefoglalt szobánkat kiadták másnak is. És nem csak a mienkét. Volt ott fejetlenség. Szemben a hotellel raktak valami apartmanszerüségbe, ahol kosz volt, és zaj. Volt, akiket 3 km-rel arrébb vittek el a városkában. Ez elégedetlenség? Szerintem nem. A Neckerman nem tehetett róla, a szálloda se őket, se minket nem értesitett, kaptunk kárpótlásként egy buszos sziget-turát, és készpénzt. De akkor is! Itt a görögök szinte szégyenlik, hogy görögök, amikor a nyelvükön megköszöntem az ebédet, kijavitottak, hogy nem efariszto, hanem thank you. Na én ezen vagyok kiakadva, Rodoszhoz viszonyitva klasszisokkal negativabb élmények értek. Hazafelé pl. a bechekkoláskor nem voltunk benne a rendszerben, kb. másfél órát állni kellett külön egy ponton kb. 25 embernek (persze nem mi voltunk egyedül, akik érthetetlen módon kimaradtak a rendszerből). Szóval órákat tudnék mesélni, de nem teszem, mert a sziget maga és a természeti csodák mindent feledtettek. Szívből ajánlom mindenkinek Zakintos szigetét csak ezt a hotelt kerüljétek el, jó messzire!!!!!!!
Mondjuk azért gáz, hogy szálloda helyett apartmant kaptatok, mert azért az nem ugyanaz. Gondolom a reggeliért meg át kellett valahova battyogni.
Gondolom a sok angol miatt beszélnek angolul alapból, én azt bírtam, hogy "cs" nem ejtik, thank you very much-ot c-vel mondják. sok helyen (nem ettünk sok helyen, de az étlapot megnéztük) nagyon sok volt az angol kaja, de oda mentünk ahol görög kaják is voltak.
Sziasztok!
Tegnap mi is megérkeztünk Zantéról. Csodálatos volt ismét. Az idő és a tenger is nagyon jó. Kocsival sok helyen jártunk, 660 km mentünk. Fakultatívon is voltunk, teknősles+ Keri barlangok: többször fürödtünk, barlangokba úsztunk be, csodálatos volt. Idegenvezetőnk Bakos Tamás volt,hihetetlenül kedves, segítőkész, mindenkire figyelve,különösen a gyermekekre. Gratulálunk neki, sok ilyen emberre lenne szükség.
#1754512011-09-11 19:36:35 Válasz a #175127. hsz-ra
Sziasztok!!
Úgy hallottam , hogy a bőrönd befóliázása 10 eur/bőrönd......hát ez oda-vissza 2 főre 40 euró....annyiért már vehetnénk újat is.
Ha ez az infóm jó ....ezt nem tudom biztosan. Arról nem beszélve, hogy aki befóliáztatta, azt mesélte, a kerekek és a fogantyú kívül marad..........
Mondjon véleményt, akinek már van tapasztalata !
Mi pénteken indulunk, minden hírnek örülünk !!!!
Üdv Mindenkinek !!!!