sziasztok
idén ismét zakynthosra megyünk,ma vettem meg a repülöjegyeket,végre nem kell 24órát buszozni,a reptérröl milyen messze van Agios sostis?taxi kb mennyiért visz el?
Valahol olvastam hogy Laganas föutcájának a végéről ingyenes busz jár a banana beach-re ez tényleg igy van?
Ha egyáltalán erre gondolsz. Nem értem a hotel nevét, illetve van egy Commodore, és van egy Captains is. Sőt Admiral is.
Gondolom, egy céghez tartoznak.
Noémi, szeptemberben voltunk Tsilivin, igaz az nem mostanában volt.
Tsilivi is tipikus üdülőfalu, látnivaló nem nagyon van, egy múzeum van, de nem mentünk oda. Sok étterem, bár, golfozni is lehet, boltok.
Több helyen is strandoltunk, finomakat ettünk, jól éreztük magunkat. Mi az Ibusszal mentünk, velük mentünk fakultatívra, ill. egyszer bebuszoztunk a fővárosba. Sok angol van, kevés magyar, itt nem tudnak magyarul, mint pl. Sartin, Paralián.
Kérdezz nyugodtan!
Egy újabb kérdés: Valaki meg tudná osztani velem a tapasztalatait a Vila Sokrates, Vila Maria, Apart Hotel Agoulos Inn, vagy az Apart. Vila A lux Maria Mare nevű szálláshelyekkel kapcsolatban? Tényleg 24 órás út vezet Zakynthosra?
sziasztok
robogót szeretnénk bérelni majd,látom hogy van olyan lehetőség hogy a reptéren veszem át,és a szállásomnál adom vissza,ez hogy müködik?nincs pluszköltsége?3-4 napra kellene robogó a Faros nevű cég jónak tünik 40 eurot ír erre,van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Mi június 1-től indulunk Zakynthosra. Már nagyon várjuk és most már nézegetem az Accuweather-en az időjárás előrejelzést. Elég lehangolónak tűnik. Első két nap esős időt jósol. Volt valaki kb ebben az időszakban Zakin?
Tényleg nem jó az idő? A tenger hány fok meleg? Lehet-e már fürödni? Ha valaki tud erről írni , megköszönném