#1287772010-03-13 10:36:52 Válasz a #128776. hsz-ra
De több film paródiáját is belepréselték ebbe a "szórakoztatónak" szánt alkotásba (szerintem, eléggé erőltetett, olcsó humor, de hátha valaki ezt szereti):
https://www.yv.hu/play_a_video.....aaef1d5d1b
Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.
Két könyvet sikerült "turkálnom"
Kosztasz Taktszisz:A három gyűrű.Egy nő magánmonológja és barátnőjének a sorsa.Elég naturálisan mutatja be a görög életet a háboru előtti,alatti és utáni Görögországról.
Marcello Venturi:Fehér zászló Kefalónia felett.A háboruban lemészárolt olasz katonákról szól.
Kedves Fórumosok!
Segítséget szeretnék kérni. Sajnos anno nem jutott eszembe, hogy felvegyem a Spektrumról, úgyhogy most keresem a "Görög népek görög ízek" c. sorozatot (My greek kitchen). Tud valaki segíteni esetleg, hogy hol szerezhető be? (Akár angol nyelven is érdekelne!)
Előre is köszönöm!
#1409712010-06-24 09:55:12 Válasz a #140903. hsz-ra
Szia! A www.isohunt.com c. honlapon tudsz torrentet keresni. Asszem megvan, amit keresel. Ha van hozzá letöltő programod, akkor valószínűleg le is tölti majd. Én is megpróbálom. Angolul vannak. Remélem, tudtam segíteni.
#1410212010-06-24 15:22:01 Válasz a #140975. hsz-ra
Én ma megvettem! Túl sokat nem teketóriáztam rajta, mert már nagyon vártam a megjelenést. Bár az ára kicsit borsos. Mindenről ír, szigetekről is, szárazföldi részről is. Persze kb. 400 oldalba nem írhatnak mindenről annyira részletesen, de szerintem sok hasznos infó van benne. Bár ha van Görögországról szóló útikönyved, akkor szerintem nem feltétlenül kell megvenni.
#1473392010-08-03 15:35:47 Válasz a #147326. hsz-ra
Én láttam is az összes filmet és nagyon tetszettek.
Most vasárnap a HBO-n ment egy könnyű kis nyári film a Görögbe fogadva.
Akinek van HBO-ja akkor megnézheti, mert ismétlik. Nekem tetszett.
HBO: Szerda (Augusztus 4.) 20:00
Szombat (Augusztus 14.) 8:10