Szia Andra! Kicsit sajnálnánk, mert már utóbbi két évben volt TV-nk, és a zenéket nagyon szeretjük, csomó görög zenei adó van! És a filmeket is jó volt nézni késõ este, mert tényleg eredeti nyelven megy, és a görögök csak feliratozzák õket, úgyhogy nagyjából lehetett érteni! Amikor már fáradtak vagyunk bárhová elmenni, vagy késõn hazaérünk, akkor jó volt bekapcsolni, persze nem fogunk sírni, ha mégsem lesz, de azért nem olyan rossz az.
Egyébként valahol olvastam régebben, hogy a görögök nem szinkronizálják a filmeket, hanem csak feliratozzák, ami szerintem nagyon jó dolog!
Ismerõseim közül sajnos sokan nem szeretik a feliratos filmeket, állítólag nem tudnak figyelni a filmre is, meg a feliratra is. Mi viszont szeretjük, ha lehet választani dvd-ken is mindig feliratozva nézzük! Úgyhogy ez nem zavar minket! Csak azért tûnt fel a fotón, mert a katalógusban úgy van írva, hogy van TV, a fotón meg nem látni! De az lehet, hogy a nappalis részben van! majd kiderül 97 nap múlva!!!
Sziasztok! Július 19-augusztus 1ig mi is megyünk Pargara" Viszont lehet, hogy csak nekem kerulte el a figyelmemet , de valahogy sehol sem olvastam az éjszakai életrõl, vagy a centrumról, hogy sok taverna, kis bolt van e! Nem tudjátok véletlenül, hogy a Diogenis apartman milyen messze lehet a központtól?
Köszöszönöm,
Gina
Szia Andra! Kicsit sajnálnánk, mert már utóbbi két évben volt TV-nk, és a zenéket nagyon szeretjük, csomó görög zenei adó van! És a filmeket is jó volt nézni késõ este, mert tényleg eredeti nyelven megy, és a görögök csak feliratozzák õket, úgyhogy nagyjából lehetett érteni! Amikor már fáradtak vagyunk bárhová elmenni, vagy késõn hazaérünk, akkor jó volt bekapcsolni, persze nem fogunk sírni, ha mégsem lesz, de azért nem olyan rossz az.
Egyébként valahol olvastam régebben, hogy a görögök nem szinkronizálják a filmeket, hanem csak feliratozzák, ami szerintem nagyon jó dolog!
Ismerõseim közül sajnos sokan nem szeretik a feliratos filmeket, állítólag nem tudnak figyelni a filmre is, meg a feliratra is. Mi viszont szeretjük, ha lehet választani dvd-ken is mindig feliratozva nézzük! Úgyhogy ez nem zavar minket! Csak azért tûnt fel a fotón, mert a katalógusban úgy van írva, hogy van TV, a fotón meg nem látni! De az lehet, hogy a nappalis részben van! majd kiderül 97 nap múlva!!!
Szia Anikó!
Azért mi is bekapcsolgattuk néha a TV-t, mert a zenei mûsorukat szívesen néztük, de az az igazság, hogy ott még a tévé sem érdekelt.
Pargara utazók figyelem!!! itt egy idõjárásjelentés oldal, 15 napra elõre írja. Görögország más városára is rá lehet keresni.
ginuci!
Ha vissza olvasol, szerintem találsz a kérdéseidre választ. Mondjuk errõl a szállásról nem tudunk szerintem semmit, de sajnos még a sajátunkról is keveset.
A központban állítólag rengeteg bazár van, bárokkal, éttermekkel. A szállások kintebb esnek a központtól, szerintem azok a részek csendesebbek.
Szia Ericsike, hosszas vivódás után eldöntettem, hogy kánikula lesz, úgyhogy kialakult a börönd tartalma. Elõször több kaját is beterveztem, de arról is lebeszéltem magam, hiszen nem Alaszkába megyünk, ahol kevés az étterem.
Anyukám már tervezgeti, hogy mit fog sütni az útra (szokott sütni pogácsát vagy valamilyen aprósüteményt). Barátnõm férje felvetette, hogy esetleg a hátralévõ 2 hétben minden nap süssön valamit, azt majd õ megeszi és eldönti, hogy melyiket süsse meg úticsomagnak.
Egy ici-picit azt sajnálom, hogy az idén sem fogytam le a nyaralásra, pedig minden évben elhatározom. Na mindegy ez azért nem fogja a kedvemet elrontani.
Ez a 2 hét nagyon gyorsan el fog telni, hamarosan találkozunk.