Szia Josza!
Azt lehet tudni,hogy a Tripoli vagy a Kalamatai repteret fogják használni az említett irodák? Régen is voltak repülős utak Tolóba ,erre még emlékszem. A félszigetet felfedezni vágyók számára azt hiszem ez végre egy nagyon nagy dolog. Szép estét kívánok nektek a Zorbasban.
kokszi
#1537792010-11-19 20:38:06 Válasz a #153777. hsz-ra
Szia Kokszi!
Azt nem tudom, hogy most melyik repülőteret fogják használni, de én 1997-ben Kalamatában szálltam le a repcsiről, mikor Tolóba utaztam. A transzfer kb. 4 óra volt a szállásunkig, mert a szerpentineken csak lassan tudott haladni a busz (sötét este volt). Volt megállás is Tripoliban útközben egy tavernánál.
Sajnálom, hogy nem jöttök a Zorbasba, mert Sarantis tényleg szuper zenész! Isteni hangulatot csinál és mint ember sem piskóta.
#1539952010-11-29 12:03:40 Válasz a #153981. hsz-ra
Szia. Persze, hogy engem sem zavar az a par perc seta a tengerpartig. Itt most mar nagy csend van es szokatlan meleg, 25-26 fok. Sajnos a meleg levegovel egyutt homok is jon Afrika felol, igy egy kicsit suru a levego, es "szep" narancssarga minden.
#1539982010-11-29 15:10:58 Válasz a #153974. hsz-ra
vikso!
Mi itt laktunk nyáron. Egyáltalán nincs messze a parttól és még magasan sincs. Majd csak az apartman után lesz igazán meredek az út.
Na az már jó kis menet felfelé, de itt még nem volt vészes.
Afrikai port lemosandóan, biztosan lehetne fürödni a tengerben.
Ami azt illeti meredek szakasz, az van, de a tenger nyugalma, finomsága - különösen esti fürdésnél - bőven kárpotol.
#1542912010-12-23 13:35:53 Válasz a #153995. hsz-ra
Szia Agni!
Sárgulok az irigységtől, hogy egész évben ilyen jó helyen laksz!
Egyébként milyen az idő felétek?
Itthon +10fok és napsüti! Elolvadt a fehér karácsonyunk
A ,,Jó" fórumosokhoz hasonlóan én sem olvastam végig az eddig írtakat.
Viszont röviden kérnék tőletek információkat Tolóval kapcsolatban.
Amit eddig nem találtam: Komp díj, Dimitra apartman?Mennyi időt vesz igénybe az utazás Grandtourssal megyünk?
Köszönöm a segítségeteket.
Üdv
Katus