Vicosz!
Nagyon szépen köszönöm az információt,nem tudom ki lesz az idegenvezetőnk,mert idén nem az Apollonnal megyünk,ott már nem volt hely.Így az Aeolus irodával utazunk.De Ágit feltétlen megkeressük,annyi jót hallottam róla
Szép napot!
Kicsit elkéstem úgy látom. Mi is vasárnap jöttünk meg Thassosról az Apollonnal voltunk a Pontosban Skala Potamiában.
Látom Vicosz és Toleráns már megelőzött a beszámolóval.
Nekünk is nagyon tetszett a sziget. Mi robogóval jártuk körbe. 3 napra 40€ volt a robogó bérlése. Voltak kerékpár bérlők is de Ők panaszkodtak, hogy sokat kellett tolni hegymenetben.
A hamarosan indulóknak jó utat , a később indulóknak pedig kitartást! A sziget mindenkit vár és gyönyörű!!!!!!
Köszönöm a segitséget nagyon hálás vagyok!azért alakult igy mert amit szombaton nézegettünk szállás helyeket hétfő délutánra már le foglalták , nem is maradt túl sok másik villa ahol még akadt volna!de nem bánom örülök hogy igy alakult!
#2297292015-06-02 21:37:47 Válasz a #229699. hozzászólásra
Kriszta, a sziget eleve nem túl nagy, és Limenasból is nagyon sok hely elérhető - pl. a Márványpart, Makryammos, Skala Potamia nagyon közel van, és a másik oldal strandjai is.
Busszal szeretnétek nézelődni, vagy béreltek valamit?
Krisszta, Limenas is szép és forgalmas. Régészeti múzeuma van, 2E/fő tanulóknak ingyenes. Rátaláltok Héra és Zeusz hídjára és mivel a régi alapokra építkeztek, így rengeteg rom látható 1-1 udvaron... A kikötő jobb oldalán van a strand,de ezt már említették korábban. A piacra is átsétálhattok.
Köszi Balázs,hogy bekukkantottál , TE mindent tudsz!Kérlek,legyél ismét a segítségemre - kérdezném: Makryammostól a márvány part ? km/ ? óra. Azt is gyalog teszik meg és igen sokan,mint a piacozást...