Nagyon örülök hogy ekkora sikere van a képeimnek! ilyenkor látom, hogy van értelme fotózáskor annyit bíbelődni
Fate, nekem megvan az általad keresett kép, csak nem tettem fel:(
pótolom és szólok ha feltettem!
#1385572010-06-10 20:59:15 Válasz a #138553. hsz-ra
Szia Sancho!Én is egyet értek ttoottii-val, igeis írd meg a véleményed,még akkor is ha off,én speciel szeretem olvasni!!!Jók a hozzászólásaid Csak így tovább
Autóval megyünk Sartira, így elvileg Vourvourou és utána (most, hogy megtudtam) a Narancspart mellett megyünk el, mire célhoz érünk! Tervek szerint órákkal a szobaátvétel elött ott leszünk, így lesz idő megállni, ha tudom, hol kell!
sancho.dl!
Bár tudom nemrég még senki sem hallott rólam, s most sem ismer senki, de mikor csak read only módban érdekelt a Sarti topic, örültem, ha írásod láttam! Kérem aktív közreműködésed, ha nem nagy kérés! Köszi
Én még ugyan nagyon sokára megyek Sartira, de már - nektek és a fórumnak köszönhetően - úgy érzem, haza megyek ! Remélem nem baj, ha néha kérdéseimmel vagy hozzászólásaimmal "boldogítalak" titeket ! Szép estét!
#1385882010-06-11 06:08:38 Válasz a #138553. hsz-ra
Sancho!
Eddig én is úgy éreztem, hogy " barátok " vagyunk. Ezért mertem mondani amit mondtam. Kérlek miattam ne maradj ki a Fórumról.
Láthatod, hogy azóta lelassult az élet.
Történt ami történt a lényeg, hogy pár nam és irány SARTI !
Én is csatlakozom a Sancho fanokhoz. Állítsd magad vissza aktív módra és kérlek írj, írj, írj!! Nélküled nem pörög úgy a fórum. Igaz, én sem szoktam sokat írni, de én inkább csak szemlélődöm, minden nap olvaslak titeket és néha hozzá is szólok. Szóval off vagy sem, írj!
Sancho!
Csatlakozom az előttem írókhoz, és kérlek ne merülj hallgatásba. Olyan szomorú dolog ilyesmit olvasni tőled. Jó ötleteket adtál az utazással kapcsolatban gondolom nemcsak nekem, másnak is. Úgyhogy tessék visszatérni! Tudod: Éljen a kartondoboz és SARTI!!!!!!
Sziasztok!
Mi is idén először megyünk Sartira és nagyon jó, hogy ilyen jókat irtok:))) Már alig várjuk az indulást. Még van 32 napunk:( De egyszer eljön az idő. Azt kérdezném , hogy napernyőt érdemes -e vinni magunkkal vagy van lehetőség 1 frappé vagy egyébért bérelni? Mi az Ó-falu közelében leszünk, ha minden igaz. Busszal megyünk és hátha nem engedik be a busz csomagtartójába.