#1388662010-06-12 21:12:20 Válasz a #138752. hsz-ra
szia Gina,
mi a tetőbox nélkül nem fértünk volna be. az tuti, mert azt is tele pakoltuk. de mi vittünk kenping bicót, meg napernyőket+1strandszéket de 4-en utaztunk a kocsiba, tehát 2felől volt a pakolás.
A nyalánkságról nekem is eszembe jutott, hogy Sarti mellett szól még az óriás csokis-banános (vagy ki hogy szereti) palacsinta a narancssárgára festett(2008-ban) kajázóban. Igaz, nem adják olcsón, de valami isteni finom. Parálián ilyet nem találtunk, de volt egyéb fincsi péksüti. Összességében egyébként szerintem mindkét helyben vannak jó és kevésbé élvezhető dolgok.
#1388682010-06-12 21:16:05 Válasz a #138778. hsz-ra
katika83!
1 hete jöttem vissza és írtam jópár sort. olvass vissza légyszi, mert mindenre találsz választ. sőt még a kint töltött hét alatt is írtam a fórumra, ahol árakat írtam. nem akarom magam ismételni, meg akkor tuti pontosabban tudtam az árakat, mint már most!
ha valami kérdésed ezek után akad, szólj és ha tudok, nagyon szívesen válkaszolok.
egyébként már a tengerben mi is fürödtünk minden nap!
Értem, köszi szépen. Biciklim én is vinném, meg napozóágyat, napernyőt, de ezek itthonmaradnak... Többiek szerint elég lesz a csomagtartó.... Majd én is próbálom leredukálni a cuccaim...
Hadiandi!
A képek és az infók is szuperek!
Nem láthattad, de integettem Neked vissza, mikor kint voltál!
Lázba jöttem a képeidtől, ezerrel elkezdtem összekészíteni, mit is vinnék, bár még 12 nap van az indulásig!
Köszi mindent!
Szuper vagy!
Hadiandi!
Tudom ez lehet nem az oldal, de mivel Te itt vagy hadd kérdezzem meg pontosan mennyi autópályadíjat fizettetek?
Három helyen olvastam most róla, mindenhol mást.
Bakker! 43 fokos hőérzet!Na ez a nem semmi!Még durván 1 hónap és indulás!
Valaki tud még valamit az apostolos apartmanról?Olvastam pár negatív véleményt.Nem működött a hűtő leszakadt ágy ilyesmi.
Sziasztok....Ma értünk haza...Szuper volt Sarti....Igazi görög falú.....Nagyon szuper az idő...Sőt nagyon is meleg van....Akik a discót kérdezték van egy új Kolibri a neve magyarok és görögög csinálják közösen...Szerintem szuper...A Kalóztanya szerintem lehangoló....Az árak szuper jók gyros 1.70-ért....És van olyan finom mint az Ovelixben.....Szuper reggeliző helyet is találtunk ,igazi görög reggeli 1.80-ért laktató és finom...Sassossal szemben....
Kedves Hadiandi! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy a Sarti Beach Hotel mennyire van messze a központtól? Van rendes sétálóút onnan a központig? Biztonságos ott este-éjszaka sétálni? Csak azért kérdezem, mert csajos nyaralás lesz, barátnőmmel busszal megyünk, tehát autó kizárva ! Köszönöm előre is a választ!
Ízisz, várom én is a beszámolót!
Jah, és azt akartam még írni, hogy unokatesómék most vannak Sartin, nemrég írt sms-t, hogy a víz kitűnő a beach részen és nagyon szuper az idő !