Megjelent a Neckermann katalógusa is, már itt van a kezemben!
Szia!
Már nekem is van. Igaz csak szívfájdítónak, de míg ti utaztok, addig én itt leszek, és olvasom a beszámolóitokat, na meg lapozom a katalógusokat.
Mi is lefoglaltuk az utat!!! Éljeeeen!
Aug. 25-szept. 5-ig Kos sziget, Lambi, Rena apartman. Az Aeolus ut.irodával megyünk. Most már én is be vagyok zsongva!
Juhi!
Rosszul állsz hozzá! Míg mi utazunk 1-2 hetet, te addig egész nyáron azzal leszel elfoglalva melyik szoba kié legyen, milyen színeket válassz, minek hol legyen a helye és nem utolsó sorban megfelelõ helyen legyenek a görög emlékek. Ha meg még mesteremberek is kellenek...hajajaj.....eszedbe sem jut a nyaralás két hajtépés között.
Én már a bõröndöm leendõ tartalmán gondolkodom
Nem ismerem Kos szigetét, de egy barátnõm már járt ott, és nagyon jól érezte magát...
Ilyenkor bezzeg olyan lassan megy az idõ
Én is augusztus végén megyek az idén. Eddig mindig elõbb mentünk, júliusban általában.
Én is várom már, amikor majd sorban jönnek a fotóalbumok, beszámolók, pörögni fog az összes topik, úgy már jobb lesz a várakozás, lesz mivel az idõt tölteni.
Én most kiszámoltam, 180 nap van a nyaralásig.
Én mindig aug végén megyek,ez nekem nagyon bejött. Addig olvasgatom, hogy Ti merre jártatok, vagy irígykedek, hogy de jó nektek!
Utána viszont irígykedjetek Ti, mikor már csak az emlékekbõl éltek.
Nagyon jó repülni! Csodás fentrõl nézni a tengert...csak ne éjszaka repüljetek.
Gondolom a repülõgép indulási idõpontok még nincsennek meg, azok úgy május körül szoktak megjelenni.