Azt a dolgot is szoktam nézni, amit nem szabad itt kimondani lassan olyan lesz, mint a "NI" a Gyalog galopból... Némelyek egyből elkezdenek szenvedni tőle [/quote]
Hát, mivel nemrég kapcsolódtam be, fogalmam sincs mi az! Ezért mostmár rohadtul elkezdett érdekelni a "NI"
A "NI" a Sartiban található webkamerát jelenti, amin keresztül egy picit be lehet tekinteni Sarti egyik kis utcájába. Néhányan akik kinn voltak, integettek a hazaiaknak, mi is gyakran megtárgyaltuk ki mit látott és milyen az idő, és ez pár embernek gondot okozott... Ezért nem emlegetjük
Gudli teljes mértékben osztom a véleményed.
(OFF: engem a kolléganőm majdnemhogy leszólt, mert "csak" Rodoszra mentünk nászútra, nem mondjuk Balira vagy valami hasonló méregdrága helyre. Mondta olyan, akinek a nyaralását 31 évesen is szülei fizetik és szinte minden évben repül, mi meg akkor először és utoljára, de remélem nem örökre azért...)
BorosFamily, a webkameráról van szó... Ha nem ismered és érdekel, írd be a google-ba, első találat...
Gudli teljes mértékben osztom a véleményed.
(OFF: engem a kolléganőm majdnemhogy leszólt, mert "csak" Rodoszra mentünk nászútra, nem mondjuk Balira vagy valami hasonló méregdrága helyre. Mondta olyan, akinek a nyaralását 31 évesen is szülei fizetik és szinte minden évben repül, mi meg akkor először és utoljára, de remélem nem örökre azért...)
BorosFamily, a webkameráról van szó... Ha nem ismered és érdekel, írd be a google-ba, első találat...
Egy jó tanács azoknak, aki megy a Kalózhajós kirándulásra:
Aki tud vigyen magával napernyőt, mert szüksége lehet rá a parton, amíg készül az ebéd a hajón.
Olyan öbölben voltunk, ahol semmi árnyék nem volt, és aki nem bírja a tűző napot, annak nagyon melege lesz.
A hajón meg szerintem elfér, biztos fel lehet vinni.
Egyébként hol található Angelo robogó kölcsönzője? Lehet nem néztem körbe elég figyelmesen, de én nem találtam meg.
Mi is az Apostolosba készültünk, de azt mondták hogy az Apollon apartmanjai az alagsorban vannak, ezért választottunk másikat.
Pedig szép és nagyon tetszett.
Mi két éve az Irene apartmanban voltunk és az szintén szuterén szinten van de teljesen jó szerintem!Kellemesebb volt a klíma is.Inkább az apartman tisztasága és felszereltsége (szárító,szekrény) van-e az apartmanban.
Sziasztok!Mi Július 30-án indulunk Sartira.A Beach aparthotelba.Ha valaki volt már, vagy előttünk megy oda szeretném megkérni írja le véleményét tapasztalatát .Szeretném tudni melyik boltba ,étterembe érdemes vásárolnunk.Ha valaki megy búvárkodni írja meg,hogy milyen volt mert arra mi is mindenképpen elszeretnénk menni.Köszönettel Norcsiaba.[/u][/b]
Szia!
A búvárkodás király.Főleg a sziklás részeken.Érdemes kipróbálni!
Az apartman sztem kicsit messze van a falutól,de ezt robogó bérléssel ki lehet küszöbölni.Étterem részröl megoszlanak a vélemények.Az ovelix inkább gyros gyár mint étterem de van választék,gyors és finom viszonylag olcsó.Sassos tavernájában kicsit olcsóbb a tápszer de nekem kevésbé volt szimpatikus.És ezen felül van még sok étterem amit körbe lehet látogatni.Sztem 10 nap alatt nem ismered meg mindet.Ahol mi szoktunk vásárolni az a SUPER MARKET egy nagy sárga épület ahol mindent meg lehet kapni.Olyasmi mint nálunk a cba vagy hasonló.De zöldséget gyümölcsöt vásárolhatsz a JEEP-es bácsitól is aki reggelente jön és a busz parkoló mellett szokott parkolni.Ja és kóstoljátok meg a parton mászkáló árus fánkját.A csokis nagyon finom!
Sziasztok!Mi Július 30-án indulunk Sartira.A Beach aparthotelba.Ha valaki volt már, vagy előttünk megy oda szeretném megkérni írja le véleményét tapasztalatát .Szeretném tudni melyik boltba ,étterembe érdemes vásárolnunk.Ha valaki megy búvárkodni írja meg,hogy milyen volt mert arra mi is mindenképpen elszeretnénk menni.Köszönettel Norcsiaba.[/u][/b]
Akkor kb. félúton lesztek a beach és a falu között. Mindkét részen vannak boltok, de tapasztalatom szerint a beachen lévők kicsit drágábbak. Egyébként az összes boltot supermarketnak hívják. A nagy sárga izé, amit előttem is említettek, érdemes felderíteni, és a kisboltokkal összehasonlítani. 2007-ben dágább volt. Az egész falu nem nagy, így az első napokban séta közben érdemes bekukkantani többe is. Az, hogy melyikbe érdemes járni vásárolni, mindenkinek szája íze szerint való. Van akinek a kenyér ára, van akinek a sör ára, van akinek a víz ára, vagy a kóláé a mérvadó.
Mi az általános vásárlást máshol végeztük, mint a víz vásárlását, és a gyümölcsét. Így találtuk akkoriban célszerűnek.
Épp ezért az éttermeket is könnyedén fel lehet deríteni. Mi azt szoktuk figyelni, hogy hol vannak sokan, és hol vannak görögök. Majd jöhet az árlap.
Itt a fórumon leginkább az Ovelix, a Sassos és az Emanuell az emlegetett éttermek. Nekünk egyik sem jött be, de sokaknak igen. De majd meglátod, hogy ennél sokkal több étterem van, és nem is ezek a legjelentősebbek, csak a magyarok valamiért ezeket kedvelik.
Búvárkodni hivatalosan is lehet valamelyik beachen, ahol oktató is van, (Sartitól északra) de ha csak "pipázni" szeretnétek, akkor nézzétek meg a "kecskeszaros öblöt". Ez Sartitól délre van, tulajdonképpen a Sarti öböl legdélibb csücske. Ide járnak a megrögzött nudisok. 1-2 embernél több nemigen jár arra. Vannak jó kis sziklák. És persze sok kecskeszar.
És ez csak egy a nagyon sok közül.