Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat már nem hiszem , hogy írok indulásig ugyanis hétfõn eljön a várva várt utazás. Jó fórumozást a két hétre ha megjövümk ígérem jelentkezem.
Ericsi! Nagyon jó utat és gyönyörûszép nyaralást kívánok én is neked! Remélem minden tökéletesen alakul, és élménydús beszámolót írsz majd nekünk. Addig is minden jót neked, és a nemsokára utazóknak egyaránt!!
Szia ericsike! Jó utat és kellemes nyaralást kivánok neked! Mi szeptemberbe megyünk a Vagia apartmanba.Várom az élménybeszámolodat!Milyen volt az apartmann,-messze van a homokos strandtól?Milyen fakultativ kirándulások voltak és mennyiért?
Vio! Én is épp ma akartam írni, hogy hová tûnt mindenki. De tényleg az lehet, hogy várja mindenki a visszatérõ utazókat!
De sokszor eszembe van Ericsike, hogy milyen jó lehet már neki, és hogy milyen élményekkel tér vissza. Már nagyon várom, bár õmiatta nem siettetem az idõt, neki úgyis nagyon gyorsan fog telni!!
De neked már nagyon kevés napod van! 7 nap, nekem még egy nullával meg kell toldani, vagyis 70!!! De azért lassan telik azért!
Jaj Vio, ne fájdítsd a szívemet ezekkel a képekkel!!!
ÉN már nem bírom ki az indulásig!!! Annyira le vagyok most már merülve, hogy legszívesebben ma indulnék, de még van 48 napom.
Jó ericsikének, õ már ott pocol Pargan!!!!
Már nagyon rég jártam itt, azóta van aki jól érzi magát Pargán !
Mi is nagyon készülünk de még messze van júli 30.-a és addig még sokat kell dolgozni. Várom a haza jövõk beszámolóit úgy gyorsabban telik az idõ.
Andra! Köszi ezeket a gyönyörû fotókat! Már én is egyre nehezebben bírom a várakozást! Gondolhatod!? Még 68 nap!!
De már rájöttem, hogy ennek az idõszaknak is van varázsa, mert a nyaralás után visszagondolva mindig rájövök, hogy elõtte azért jobb, bármilyen nehéz is a várakozás.
Így még lehet tervezgetni, álmodozni, várni a visszatérõket a fotókkal, beszámolókkal, utána meg már minden olyan lezárt, végleges!
Na de nem megyek át szomorúba, hiszen még elõttünk van minden csodálatos, és minden, ami görög. Nem igaz?
Mi július 9-én indulunk Pargaba az Aeolus utazási irodával.
Szállások közt már nem válogathattunk, a Villa Vagia maradt. Remélem a hazatérõk jókat mondanak róla....
Nem tudom, hogy láttátok-e már ezt a térképet, annyi fórumot olvastam, hogy keverem õket.
Az Aeolus apartmanjai nincsenek rajta bejejölve, de az éttermek,bárok, pékségek megtalálhatók rajta.