Segítségeteket szeretném kérni, hogy valaki nem tud e kiadó házat vagy házrészt- 8 főre-Sartira. Tudom, ez nem igazán jellemző, de hátha vki mégis tud.
Magunkhoz képes későn megyünk idén nyaralni /érettségi, diploma miatt/ augusztusban. Transzitszállást keresnék 8 fő részére Paralia vagy környékére /úticél:Korfu/. Booking. com oldalt a hétvégén már próbáltam, de sajnos ennyi embernek nincs, vagy nagyon drága szállást ajánl fel. Ha van valakinek ötlete, írja meg pls.
#1323032010-04-28 08:20:45 Válasz a #132269. hsz-ra
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat. Ikia Apollont néztem, de nekünk egy 4 személyes apartman kellene, a másik családnak ott már nagyok a gyerekek 2*2 is jó lenne. Ha nem marad más akkor azt variálom majd meg.
Jox olvastam itt a hozzászólásokat, és láttam, hogy az 1naposakat visszautasítják, csak ezért nem írtam egyik szálláshelynek sem.
#1323062010-04-28 08:39:53 Válasz a #132303. hsz-ra
Megkérdeztem.
Augusztus csúscszezon, főleg ezért is, nem köt le senki előre 1 napot...
Azt lehet még megpróbálni (ha addig nem találsz), hogy azon a héten, amikor utaztok, iletve pár nappal korábban szólsz nekem és akkor, ha van még szabad hely valahol, akkor azt már valószínűleg le lehet foglalni.
Kriszta, tavaly csak pár nappal mentünk később és kb. 30 percen belül sikerült 10 embernek szállást találni egy éjszakára. Mi Nei Poriban álltunk meg Tolo felé, vissza pedig szintén itt szálltunk meg. De Methoninál egészen biztos tudtok szállást találni (közelebb van Thesszalonikihez), ott egy kemping van bungalókkal, de nagyon tiszta és kulturált. Szirom nicknevű hölgy ajánlotta a Utazás gyerekkel topikban.
#1323792010-04-28 18:21:55 Válasz a #132341. hsz-ra
Hölgy Naszóval Methoni, Agiannis kemping hoteljében aludtunk 3 ágyas szobában 45 euró volt (négyünknek, a kicsinek volt utazóágya). Tévé, hűtő, fürdő, tisztaság, bár, medence, kisbolt, étterem. A tranztszállásos topikban írtam is kicsit róla tavaly, de nem az én találmányom, régebben ajánlotta valaki többször is, talán Kakadu. Érdemes különben azt a topikot is átolvasni.
#1324302010-04-29 08:35:24 Válasz a #132379. hsz-ra
Hű köszönöm a válaszokat, megnézem a szállás webjét.
Kicsit bizakodóm vagyok Berili, hogy nektek volt szállás ennyi embernek.
Tavaly mi deguéknál szálltunk meg, és még januárban lefixáltam, így nyugodtan ültem és vártam az indulást, de látom már ő nincs kint Makrin.
A másik topikot megvallva, tökre elfelejttem, hogy van.
Köszi mégegyszer!