#1925722012-07-31 19:07:39 Válasz a #192553. hsz-ra
Sancho! Üdv itthon! Olvastam a beszámolódat. A fotókat még most akarom megnézni!
Veletek mindig történik valami!?
Hihetetlenek vagytok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és alig várom, hogy személyesen is elmeséljetek mindent!
#1925892012-07-31 22:10:29 Válasz a #192525. hsz-ra
Szia Zsana! Köszi a válaszodat! Mennyi egy Mythos kint vajon? Még sosem ittunk Igen az ételekre én is kiváncsi vagyok de Sancho a Panost írta az meg nincsen Agiosban Szió!
#1925912012-08-01 05:32:22 Válasz a #192552. hsz-ra
Sancho!
Klasszak a képek, olvastam a beszámolót is. Mi is indulunk pénteken délután Laganasba. Meg fogjuk keresni a PANOS éttermet. Majd én is írok 10.-e után beszámolót.
Szia!
Éva
#1925932012-08-01 07:37:31 Válasz a #192589. hsz-ra
Szia!
Agios Sostisban az Olé-Olé Tavernát dícsérik sokan, de Laganas sincs - állítólag - még gyalogasan se messze, mi tuti átmegyünk egy este - mondjuk egy bulival összekötött vacsorára...
Meggyőzött a Sancho képei között talált souvlaki tál...
De tuti helyben is találunk jó éttermeket!!!!
A Mytost ne hagyjátok ki!!!!
Sancho!Nagyon szépek a képeid és sok hasznos infót megosztottál velünk. Megtudnád nekem mondani,hogy a fotóalbumodban hátulról az 5. kép melyik part, nagyon tetszik.
#1926092012-08-01 13:21:46 Válasz a #192566. hsz-ra
Szia Fazika!
Köszönöm szépen. Mindig igyekszem a legtöbb dolgot elmesélni, hogy akik utánunk mennek, jobban el tudjanak igazodni Az éjszaka miatt nem kell aggódni. A Blue Waves egy csendes környéken van, csak napközben van nagyobb mozgás, mert ott van a kis kikötő, illetve a parta is ott lehet lemenni. A nagy bulik és hangoskodás a főúton és főleg a buli utcában van, de ezt majd úgy is megtapasztaljátok ha egyik este elsétáltok arra Egyébként tényleg viszonylag közel van a központhoz és ott van a környéken minden. Autót bérelni annyi helyen tudtok, hogy nem győzitek kiválasztani Maratonisire több féle képpen át lehet menni. Vannak vizitaxik, bár én csak olvastam róla és ott is ajánlották, de mi nem kerestük őket. A Blue Waves-nél található kis kikötőben van egy kis csaj ők indítanak hajókat mindenfelé. Van egy ami kimondottan Maratonisire megy és ebben benne van egy teknős nézés is üveg fenekű hajóval Ennek az ára 14 EUR. Maratonisire egyébként mindenképpen érdemes búvárszemüveget vinni, mert a sziklák mellett csodás dolgokat nézhet az ember. Nagy halakat, tengeri állatkákat, én egy fekete szivacsot is láttam és akkora tengeri sünt, hogy kiszaladtam tőle a vízből Van olyan út is ahol egyszerre elvisznek Keribe is. Ez asszem 18 EUR és ez is onnan is indul a kis kikötőből a BW mellett. Azért írom ezt, mert szeintem ez a legkényelmesebb, a többinél vagy a Zante park hotelnél kell találkozni, vagy ki kell gyalogolni a másik kikötőbe, ami egyáltalán nincs közel...
#1926112012-08-01 13:23:20 Válasz a #192572. hsz-ra
Szia Anikó!
Bizony így van. Tudod mi már nem is tudunk úgy elmenni nyaralni, hogy valami ne lenne. Már készülünk rá Nemsokára megyek le hozzátok és akkor átugrunk és elmesélünk mindent
#1926122012-08-01 13:27:11 Válasz a #192586. hsz-ra
Szia Vivien!
Amiben tudok segítek A Mythos 2-3 EUR körül van az éttermekben és kb 0.80-1.20 EUR körül az üzletekben. Érdemes megkóstolni, mert nagyon finom. Nincs az a keserű mellékíze, mint általában a söröknek. A FIX és a Hermisz is nagyon finom. Ez utobbi szintén 0.80 EUR és én a Hermes szupermarketben vettem, illetve láttam. A Panos sajnos tényleg nem Agios Sostisban van, de egyszer érdemes elsétálni és megnézni azt a hangulatot, ami a Panosban van. Nem mellékesen a kaja is nagyon finom...
#1926132012-08-01 13:29:07 Válasz a #192591. hsz-ra
Szia Szabó Éva!
Nagyon szépen köszönöm és örülök, hogy tetszettek a szerzeményeim
A Panost tényleg keressétek fel, mert nagyon megéri! Nem véletlenül dícséri mindenki. Jó utat és csodás nyaralást kívánok
#1926142012-08-01 13:37:46 Válasz a #192593. hsz-ra
Szia Zsana!
A Panosban a többi kaja is nagyon fini A falon kinn vannak a kaják képei is, hogy jobban sikerüljön a választás Étterem annyi van, hogy nem győzitek majd elhessegetni a becsábító fiúkat Bulizni pedig mindenhol lehet A buli utca csak buli helyekből áll, minden nap más programmal és pólóval. Ha szolídabban akartok szórakozni, akkor ott van az Amigos Bar, vagy a Country taverna. Esetleg a Sarakias Taverna, ahova ingyen busz visz el és görög zene és tánc van minden este. A Mythosra már én is felhívtam a figyelmét mindenkinek
#1926152012-08-01 13:45:33 Válasz a #192599. hsz-ra
Szia Moncsa!
Nagyon szépen köszönöm és örülök, hogy tetszenek a képeim. A kép a Maratonisi szigeten készült, ami egyébként a Caretta teknősök tojásrakó helye. A szigetet Teknős szigetnek is nevezik, mert valóban teknős alakja van. Kis hajókkal lehet átmenni, egy csomó iroda ajánl ide hajókázást. Mi a Blue Waves hotelnél található kis kikötőből mentünk át 14 EUR-ért és ebben benne volt egy kis teknős nézés is, valamint a hajó bement az egyik barlangba. Búvárszemüveget kötelező vinni
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy július 20 és 29-e között vagy az azt megelőző időszakban volt-e valaki Agios Sostisban a Georgina apartmanban, vagy olyan apartmanban, ahol elkapták a hányós-hasmenős vírust??
#1926622012-08-02 05:33:34 Válasz a #192613. hsz-ra
Szia Sancho!
Köszi a választ, már nagyon izgulunk. Kicsit előre tartok a meduza csípéstől, de remélem,nem lesz benne részem. Nekem és a férjemnek nagy szerelme Görögország, már mi is többször voltunk ott, nem lehet vele betelni. Akkor aug. 11.én biztosan tudok én is képeket már feltölteni.
Szia, üdv. Éva