Szia MaciG! Mi azért nem jöttünk ki olyan olcsón, mint Relax írta, de igazából csak a szállás miatt.. tavaly ilyenkor 37 ezerért vettünk repjegyet Athénig oda-vissza, a komp kb. 18.ezer Ft. volt oda-vissza,(reptér-Pireaus oda vissza kb.25 euro) a szállás pedig 30euro/éjj főszezonban...szóval szerintem így is nagyon jó áron voltunk.. De láttam, hogy most azért majdnem 50ezer Ft. a repjegy, talán tavasszal akciózik a Malév...
Mediterraneo: mi bevállatuk idén Grandtoursszal a buszos Kusadasit-hosszú lesz -, de csak buszjegyet veszünk náluk, a szállást már lefoglaltuk a neten Július közepén megyünk és már nagyon várjuk és ha bár csak 1napig, de lesz egy kis Görögország, hogy minden tökéletes legyen Ios-Folegandros álomnyaralás sajnos most túl drága lett volna de remélem Ti is és mi is megvalósítjuk a közeljövőben, mert lenyűgöző szigeteknek tűnnek
Köszi a válaszokat. Csak azért kérdeztem, mert én is nézegettem, hogy egyénileg olcsóbb lenne-e ,mint utazási irodával, de akárhogy számoltam, Lefkadára 2 főnek 10-11 napra Az Aeolus-sal a legkedvezőbb június vége fele.
Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni hogy aki tavaly volt az Ibuszos Mediterrán Tombolával buszos úton, melyik utazási irodával utaztat az Ibusz??? Kösszi előre is!!
A tavalyi évben az ikaros travellel utaztatott,és szuper volt.még ilyen hamar és szervezetten nem utaztam görögországba(16 éve oda járok!)ugyhogy ha az idén is ők vannak, no para!
Kösszi szépen Simacsak! Még nem is hallottam erről az ikaros travelről... Mert régen még a németh travellel utaztatott az Ibusz, de azzal nem mennék mégegyszer (egyszer már voltunk)..... De ha azt mondod hogy jók akkor tényleg no para!! Tavaly te is a Tombolával voltál???
Szia,igen a tombolával voltunk,nem zártunk ki semmit,és paralliát kaptuk az eddigi nyaralásaim legszuperebb szállásával az ermis nevezetűt,közvetlen a tengerpartnál a legfelső szint kb50négyzetméteres full terasz a közepén pedig a terasznak az apartmanunk!