Hú, most olvastam egy fórumon, hogy vki busszal utazott már nem tom pontosan melyik részre, talán Paralia, és nem úgy volt az ülésrend, hogy a felesége mellette üljön, hanem az asszonyt felpakolták volna a busz emeletére!!!
Ezek szerint külön kérvényt kellett volna foglalásnál benyújtani, hogy a barátom mellett ülhessek?
Micsoda baromság ez, hát mit gondolnak a szervezõk, hogy minek utazik az ember nem egyedül? Valószínûleg 24 órából csak az eü szünetben akarok találkozni az urammal:D
Nos mi anno mindig a Panorama Tourssal mentünk busszal, de egyrészt a helyet is lefoglalhattuk elõre felár nélkül, foglalási sorrendben, másrészt aki ezt nem is tette meg ott is egyértelmûen a hozzátartozók helye egymás mellett volt.
Pe4rsze ez már jó pár éve volt, de nem is hallottam hasonló helyzetet még eddig.
Én még soha nem tapasztaltam volna, hogy az összetartozó utasokat "szétültették " volna, így biztos együtt tudtok majd ülni, bár az igaz hogy a helyek elõre be vannak osztva itt választani nem lehet.
Cserélni persze lehet ha ebben találtok partnert emelet és lenti szint között esetlegesen.
Én is lefoglaltam az utat a Neckermannál.Június 25-én indulunk Gerakinibe,már nagyon várom.Még 106 nap van hátra.Hárman megyünk egy 14 éves kislánnnyal.
FONTOS INFORMÁCIÓ ANNAK, AKI NECKERMANNAL UTAZNA ÉS MÉG NEM FIZETETT BE!
A közelgõ utazás kiállítás(ok) (nem vagyok pontosan képben, hogy mikor és milyen kiállítás lesz) miatt a Neckermann az elõfoglalási katalógus áraiból további 10.000,- Ft kedvezményt ad! Ha most foglalnátok: már él a dolog!
Amikor mi foglaltunk februárban akkor is adtak a 10%-on felül további 10.000,- Ft kedvezményt, igaz akkor február 25-e volt a határidõ. De nagyon jó, hogy meghosszabbították. Nagyon jó és megbízható a NECKERMANN. Tudom mindenkinek ajánlani, már többször utaztunk velük. A gyermekkedvezménynél pl:hafebruárban töltötte a 12-t, akkor bármilyen idõpontban is utaztok, a kedvezményt megadja. Babi15
Van már törzsutas kártyátok a Neckermannál?
Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy többször utaztatok már velük és engem érdekelne, hogy ha valakinek van ilyen kártyája, akkor hogyan és mire használta már, érdemes-e kiváltani?
Kedves Iloth!
Köszi, hogy emlékeztettél a törzskártyára.Jeleztük a foglaláskor, hogy jogosultak lennénk a tözskártyára, de eddig még nem történt semmi. Fel is fogom hívni az utazási irodát. Ha valamit megtzdtam, akkor írok.Köszi Laci neked is a kedvezmények leírását.
Üdv:Babi
Annyit mondtak a Neckermannál, hogy a 3. utazás után igényelhetõ és negyed évente bocsátják ki.
Most március van, úgyhogy szerintem jövõ hónapban a fentiek alapján talán jó esélyed van megkapni, ha már tújvagytok a harmadik utazásotokon!
Köszi Iloth!
Ez lesz a harmadik utazásom a Neckermannal, talán megkapom a kártyát, az utazási irodában azt mondták, hogy igen, de ez pár hónap. Üdv:Babi
Sziasztok, utazik valaki az Ibusszal Paraliára? Érdekes, hogy velük valamiért nem nagyon utaznak az emberek. Csak a magasabb áraik miatt vagy hallott valaki bármi gondról?
Köszi elõre is.
Az Apollon-nal szerettem volna menni, de amit kinéztem, oda már nem volt hely. Vagy keresek más idõpontot vagy másik apartmant. De találtam az Ibusznál is olyat, ami tetszene. Emiatt kérdezem.
Szia !
Ha egyénileg utazol,tökéletes az Ibusz.Ha nem,akkor 2 esélyes:pont a busz miatt,mert nincs sajátjuk.az utasokat odaadják más irodáknak. Ha esetleg "gyûjtõjáratra"kerülsz akkor megismerheted az ország déli részét,vagy -és talán ez a rosszabb-ha valami idétlen iroda buszára ültetnek ami lépten-nyomon lerobban.De mindig van esély arra,hogy ne legyen semmi gubanc,volt akik az Aplollon buszával utaztak.Ha én lennék ilyen helyzetben,én csak a szállást fizetném be,az utat meg olyan irodánál amelyiket én választom.Picivel többet fizetek,de tudom,mire számíthatok.