#2004382013-03-27 11:03:18 Válasz a #200435. hsz-ra
Igen valószínű hogy úgy lesz... Akkor lesz szerencsétek ha csak Paleó irányába viszik a többi utast... De neincs annyira messze a reptértől Paleó kb 25km...
#2004392013-03-27 11:10:44 Válasz a #200429. hsz-ra
te kb. mindent tudsz a szigetről, ezért kérdezem tőled. : korfun ez nem általános a kocsis cégeknél, h kivigyék az autót a reptérre, illetőleg hogy úgy kelljen ott hagyni, ahogy írod? eddig másutt görögországban ez teljesen megszokottnak tűnt.
#2004542013-03-27 16:39:35 Válasz a #200432. hsz-ra
A gyereküléses ajánlatot nem a Firstcorfu adta, ők még nem válaszoltak ezzel kapcsolatosan, elnéztem, remélem náluk nem lesz olyan drága (autoberles online-on 51 eur a 2 ülés 1 hétre).
Válaszolt még a corfusunspots is, ők is kihozzák ilyen kései órában is az autót a repülőtérre, náluk is rákérdeztem a gyerekülésre.
#2006422013-04-02 10:45:16 Válasz a #200639. hsz-ra
Szia Rita,
anno nekem nagyon nagy élmény volt, amikor hajóval bevittek minket Paleokastritsa elhagyott öbleibe füredni, és még a barlangokba is bement a hajó. Apró kavicsos a part, egy fürdőcipő elkel oda, az én lábamat legalábbis nagyon bántotta. De gyönyörű valóban!
Sziasztok! Nyáron mennénk korfura első alkalommal és egy kis segítséget szeretnék kérni. A http://www.korfusidari.hu oldalt néztem szállás tekintetében. Valaki tudna róla infót mondani? Előre is nagyon köszönöm
Sidari érdekelne,hogy milyen és mit lehet megnézni?
Ez a szörfösök paradicsoma,mindig fúj a szél,persze meleg van nagyon:-)
Nagy,homokos a tengerpartja bár nem a legszebb.A hínárt mindig összeszedik reggel,a különleges sziklaképződményen kívül itt mást nem nagyon látsz.Ja,este nem nagyon van kivilágítva,tehát elég sötétben lehet sétálni,ha akarnátok:-)De ezt lehet fényképezgetni és úszkálni i slehet jókat itt..Innenfentebb sétálva szép a tenger és a sziklaszirt is és itt lesz egy szabadtéri diszkó is.De itt lesz egy kötél a sziklafalon,ahonnan beugrálnak és így húzzák fel magukat a vízből.
A sétáló utcája este zsúfolt,sok bár van,szól a zene mindenhonnan és osztogatnak mindig minden féle akciós kuponokat:-)
A helyi utazási irodáknál érdemes befizetni fakultatívra,mi is így mentünk.Sok van,lehet választani.Legalább is olcsóbb volt.Paxos,Antipaxos a legszebb,láttunk delfineket is.Paleo is nagyon szép volt,Sissy kastélyt is megéri megnézni és persze Korfu várost éjszaka:-)
A Katerina apartmanban voltunk,szép épület,de amikor mi ott voltunk,sajnos esett az eső 4 napot:-(
#2007412013-04-05 20:09:09 Válasz a #200738. hsz-ra
Köszi a választ. Igaziból a helynek már utánanéztem, a szállással kapcsolatban érdekelne, ha van esetleg valakinek tapasztalata. A tervünk az, hogy 1 hetet ott töltenénk, elég barátságos az ára. Előtte meg pár napot máshol, még keresgélek szállás ügyben.
Az előtte levő napokra kértem ajánlatot a Venus apatmantól, de még nem válaszoltak, vagy a másik verzio Paleo lenne. Ez még szervezés alatt van Az érdekelne még, hogy a reptérről van még esély busszal eljutni valahova olyan késő este? Vagy esetleg érdemes ott megszállni egy éjszakát? A taxit kicsit húzósnak találom, a kocsibérlést meg még fontolgatjuk.