Amúgy mi a dias zeussal voltunk idén.
Odafele egy kicsit mérgelõdtünk, mert az útvonalunk Budapest-Stavros-Nei Pori-Paralia volt, szóval olyan délre értünk oda a szálláshelyünkre, nagyon éhesen, mert arra számítottunk, h. már reggelre Paralián leszünk. Hát megszívtuk, mert mondták, h. 4 ember miatt nem mennek be elõtt Paraliára, hanem mennek elõtte Nei Porira és utána vissza.
Hazafele semmi probléma nem volt igazán, egy emeletes buszon utaztunk kb 40en, kényelmesen elfértünk, igaz, fáztunk, mert a légkondi ment mint állat. A határoknál a szokásos kis várási idõ. szombat délután fél 2kor indultunk Paraliarol, és vasárnap hajnali 5kor már Pesten voltnuk.
a legjobbat kihagytam, odafele a jugóknál kikaptunk egy hatalmas vihart és a busz beázott. szólunk a sofõrnek, erre mondja, h. legalább lehûtött minket. szerencsére minden álmunk volt, h. a nyakunkba folyjon a víz.
Köszi a válaszokat!
Azt tudtam , hogy a görögökhöz símán mehetnek mivel Õk is EU tagállam , csak a macedonok nem tudom hogyan állnak ezzel a kérdéssel. A Görög nagykövetségtõl azt a választ kapták , hogy érvényes utlevéllel / személyigazolvánnyal utazhatnak Görögországba román állampolgárok.
Remélem nem lesz gond az ismerõsömékkel.
Más:
Egyszer mi is jöttünk vissza Aszprovaltáról és a sofõrök sûrû elnézést kértek hogy nem megy a légkondi. Aztán haladtunk kb 100 km-t és olyan vihrba kerültünk . hogy fûteni kellett a nyakunkba meg folyt a víz. Akkor nem volt kellemes de ma már jót röhögünk rajta!
Nekünk Miskolcról pénteken 4:30-kor kellett volna elindulni de vki otthon hagyta az egyik bõröndjét egy másik embernek meg az útlevele maradt otthon, így kb. 30 perces késéssel indultunk. (Mai napig nem tudom hogy lehet egy bõröndöt otthon hagyni.) Szombaton 12:30 (görög idõ szerint) körül már az apartmanunkból szemléltük a csodálatos kilátást.
Vissza 16:30 kor indultunk és vasárnap este 20:10-re értünk Miskolcra mert a szerb határon álltunk egy csöppecskét.
Mivel szombati turnusváltással megy Tolo, Zakynthos és Korfu, így 3 busz indult Görögország felé. Ezek Szegedig gyûjtõjátatként funkcionáltak. Visszafelé szintén Szegeden volt átszállás. Az elsõ busz Budapest felé a második Debrecen a harmadik Miskolc felé ment.
Oda-vissza tartottuk azt az idõt amit a katalógusban írtak. Hosszú út volt, de megérte!!!
Szia Faopal!
Ez az útlevél otthon felejtés nekem visszatérõ rémálmom!
Idén az volt az elsõ, hogy bepakoltam!
Azért rendes volt tõlük, hogy megvárták az elkóborolt bõröndöt is!
Ági
Holnaputan 4 30-kor indulunk mi is Miskolcról...már rettentõ várom!Szerinted érdemes kEFALONIÁRA átmenni?Csak 1 hétre megyünk!Van valami,amire különösen kell figyelni?
A barátnõimmel augusztus/szeptemberben szeretnénk Görögországba utazni.
Találtam is pár "hallgatói pénztárcához igazodó árú" buszos ajánlatot.
Az lenne a kérdésem, hogy utazott-e már valaki a Radisson Travel-el, illetve az Interfocus-al?Vélemények?
Amúgy Thassos-t tervezzük célba venni,esetleg valakinek van javaslata, a szigeten belül hová érdemes menni, mit érdemes megnézni?
Szia pscyhé én már 5-ször jártam THASSOSON nyugodtan kérdezz bármit megprobálok válaszolni Skala Potamiát ajálanám nektek kiindulási pontnak megfelelõ a strandja aprokavics ill homok korrekt étermek vannak és nagyon jól fözznek sõt több helyen van magyar étlap is. Én és párom forditottuk az étlapot egy pár helyen.A legjobb ha motort béreltek "nem kell autó"persze nem tudom hányan mentek a sziget körbe 96KM ezt én töbször megjártam és két személynek böven jó én laza mázsa vagyok a párom meg 62kilo minket elbirt pedig ott is van épp elég kemény emelkedõ sõt én motorral felmentem a kilátohoz is.A másik hogy mért jó a motor sokkal több helyen tudsz megálni és lemenni olyan partszakaszokra ahova kocsi nem tud kihalt öblök úgy hogy sennki sincs "EZT ÉN IS TÖBBSZÖR KIPROBÁLTAM I LOVE SEX TENGERPARTON"nyugotan kérdez valoszinü tudok válaszolni majd elfelejtettem hogy a buszjárat is teljessen jó
Sziasztok!
Párommal szeptemberben utazunk Paráliára a CampusClubbal. A fórumot olvasgatva nem nagyon találok róla információt. Valaki tudna esetleg felvilágosítást adni, h milyen iroda? Megbízhatóság stb.? Elõre is köszönöm
Christee Fórum-társunk tavaly Paralia-ra ment a Campus Clubbal a Rena Hotelbe. Néhány hozzászólásában ezt meg is említi.( 454, 302, 293)
# után van a hozzászólás száma
Nekem ismerõsöm 2éve volt a Campussal Paralian a John&Eve apartmanban. Jókat mondtak róla. A tulaj is jófej, bár a hangoskodást nem annyira szereti