Mi július 23.-án indulunk Sartira. (1 hét)
Már nagyon várjuk!
Igaz az idén mi is belekerültünk az átvertek csapatába.
Februárban lefoglaltam egy 10 napos utat Stavrosba a D... Z...s-nál, amikor mentem a hátralévő pénzt befizetni akkor azt mondták, nem szerepelek a gépben....
Kérdeztem értetlenkedve, hogy az előleg (60 eft) akkor miért szerepel a "gépben"...?
Na velük soha többé....!!!
Ezekután gyors keresgélés, és Sartira esett a választás.
Azon belül a Sarti Beach apartmanra esett a választás.
Reméljük ezek után nagyon jó lesz a nyaralásunk!!
Szia gyula! Jól választottatok, Sarti nagyon szép hely!Mi is 23.-án indulunk Sartira két autóval Szigetszentmiklosról!Voltam már pár helyen görögországban autóval/korfu,olympic beach,paralia,asprovalta,neo pori/,de számomra sarti a favorit!!!Eseménymentes útat kivánok mindenkinek!!!!!!
Mázi
Természetesen irodát is váltottam!!
Még szerencse hogy görögországtól nem tudták elvenni a kedvünket!
Bár az utóbbi 3 évben Stavrosban voltunk.
Legalább helyet is váltottunk.
Mindíg is kiváncsi voltam Sartira.
Mi július 23.-án indulunk Sartira. (1 hét)
Már nagyon várjuk!
Igaz az idén mi is belekerültünk az átvertek csapatába.
Februárban lefoglaltam egy 10 napos utat Stavrosba a D... Z...s-nál, amikor mentem a hátralévő pénzt befizetni akkor azt mondták, nem szerepelek a gépben....
Kérdeztem értetlenkedve, hogy az előleg (60 eft) akkor miért szerepel a "gépben"...?
Na velük soha többé....!!!
Ezekután gyors keresgélés, és Sartira esett a választás.
Azon belül a Sarti Beach apartmanra esett a választás.
Reméljük ezek után nagyon jó lesz a nyaralásunk!!
Gyula
De nem kaptál valamilyen igazolást az előlegről? Én tuti kivertem volna a balhét, de még hogy...
Volt igazolás, hiszen írtam hogy a gépben benne voltunk. (papír is volt) A Stavrosi Randina Beach-be akartunk menni, immár negyedszer. A gyerek nagyon szerette, azért jártunk oda vissza. Ajánlották a Stavros apartmant, de az nem tetszik.
A következő turnusra lett volna hely. De a szabadságok lerendezve, a gyerek táborait is úgy intéztük. A mai időkben már a szabit is hónapokkal előbb be kell jelenteni...
Persze balhéztam. Telefonáltak görögországba a tulajnak is, de nem tudtunk megeggyezni, Hiszen adott időben, adott helyre akartunk menni. Ezért foglaltam már februárban. Véleményem szerint azért adták át másnak mert a gyereknek (10 éves) ingyenes lett volna a szállás. Másnak meg esetleg el tudta adni teljes áron. Na ez az én véleményem, és most már inkább Sartira készülük! A Campusclub-nál foglaltuk a szállást. A Sarti Beach új épületében leszünk, ha minden igaz... (Most már mindent fenntartással)
Az ismerősök, barátok azt mondják hogy jobban járunk Sartival, mert nagyon szép.
Ha csak fele annyira kék a tenger mint a képeken...... akkor isteni lesz....
#1424952010-07-04 21:05:09 Válasz a #142479. hsz-ra
Remélem legalább a pénzt visszakaptátok!!!!!!!
Én is a Campussal megyek, egy másik, ismerős által vezetett utazási iroda ajánlásával, remélem nem lesz velük gond, de nem hallottam még rosszat róluk!
Amúgy én a helyedben ahol csak tudnám, mesélném a történetet, az ilyen utazási irodákat kerüljék el az emberek!
Pénz nélkül el sem jöttem volna!!
Az utóbbi időben ajánlottam őket másoknak, akik mentek is velük...
Most nem ajánlom őket...
Szerintem a következő években a piac eldönti ki marad meg....
Ma már a magyarok sem vesznek be mindent...!!
Még jó hogy nem a helyszínen derült ki hogy nem maradt nekünk szoba....
Bár ha visszagondolok a tavalyi nyaralásunkra, másoknak akadt ilyen szoba gondjuk...
De balga módon azt hittük hogy számít valamit hogy negyedszer is velük akarunk menni. Ennyit a törzsutasságról!
De nem akarom hogy a nyaralásunkat ez az élmény határozza meg!
Bízunk a Campusclub-ban!
A fórumot meg nem akarom tovább terhelni ezzel a témával.
Inkább a kellemes élményeket szeretném olvasni, illetve a nyaralás után megosztani a fórumozókkal!
Na de arcal a nyaralás, és görögország felé!
Mi is a Dias Zeus-szal megyünk jövő hét pénteken... Nekem is volt egy kis kavarás a lefoglalt apartmannal, de engem felhívtak és felajánlottak egy másik szállást. Én most megyek velük harmadszor, eddig soha nem volt velük semmi problémám. Remélem idén is minden oké lesz, sajnálom, hogy neked nem volt szerencséd velük...
Sziasztok. Egy kicsit késve, de íme a megígért élménybeszámoló.(ezt két fórumra rakom fel, mert mindkét helyen nagyon sok segítséget kaptam, és nagyon sok rendes fórumtárssal ismerkedtem meg)
Szóval június 21-én indultuk Nyíregyházáról a Grand Tourssal. Az indulás egy kicsit kalandosra sikerült, mert olyan felhőszakadásban érkezett meg a busz, hogy már az elején sz..nak áztunk. Aztán végig szárítgattuk a ruháinkat…
A sofőrök tapasztaltak voltak, kb 4 óránként megálltunk, aránylag tiszta helyeken. Ami nem tetszett, hogy minden megállónál rengeteg kóbor kutya volt a busz körül. Olyan szomorú volt….
A határátlépések döcögősen, de megvoltak, egyedül a Macedon határon álltunk összesen 4 órát. Egyszerűen a mi buszunkat nem engedték be.. Mindenki más (főleg személyautók) jöttek-mentek. Éjszaka 4 filmet levetítettek, úgyhogy végülis elment az idő. Semmi bajom nem volt a buszozással. Kb. fél 1-re értünk Sartiba, 24 órával azután, hogy elindultunk. Az első benyomás jó volt, gyönyörű tenger, a nap is sütött, szóval leraktuk a bőröndöket az apartmanba (Sarti Holiday) és egyből mentünk fürdeni. Aztán volt egy tájékoztatás az idegenvezetővel és fölmentünk Vele a faluba, megmutatott nagyjából mindent.
A szállás jó volt, egyszerű de nagyszerű. Volt egy kávézó-étterem a földszinten és egy medence + napozó terasz a tetőn. Itt nagyon jó képeket csináltunk.
Mi sokat pihentünk, napoztunk, búvárkodtunk, tehát nagyrészt ezzel mentek a napjaink. A beachen nagyon sekély volt a víz, meleg, finom puha homokos parttal. Általában itt fürödtünk, de elmentünk kipróbálni a sziklásabb részeket is, csak annyira az nem jött be. Volt egy nap, amikor nagyon viharos volt a tenger, akkora hullámokkal, szóval nem mertünk belemenni, de sokan fürödtek akkor is… Erről lesznek képek, tök félelmetes volt.
A napfényben úgy csillog a víz, mintha arannyal lenne az alja felszórva. Nagyon szép. És a tenger is a kék és zöld több árnyalatában pompázott. Főleg ha sütött a nap, akkor legalább 10 színű volt… Búvárszemüveg, pipa kötelező!!! Nagyon szép kis halakat láttunk, és egy élmény volt így fürödni.
Ettünk gyrost a Sassosnál, Fast Foodnál, Evrosnál. Legfinibb a Fast Food, kevésbé a Sassos. Nem raktak rá szószt, csak egy kis kanál tzazikit és így olyan száraz volt. A görög est Neos Marmarasban volt egy 5 *-os szállodában. Nagyon szép volt. Rengeteget táncoltunk, ettünk, ittunk… Jó csapat volt, a végén nagyot néztünk, mikor a táncosok már elmentek, a zenekar rákezdett a „az a szép, az a szép akinek a szeme kek” című magyar nótára. Nem kék, hanem kek…Nekem nem jó véget ért az est, mert mintmár a fórumra is írtam, nagyon szarul voltam a visszaúton, és visszanéztem a vacsorát mégegyszer… Annyira nem volt guszta, mint amikor megettem.
A legjobb nap az volt, amikor robogóval átmentünk a Narancspartra. Nagyon szép volt. A legszebb hely, amit eddigi életemben láttam. És érdekes volt, hogy míg Sartiban aznap esett az eső, ott szép napos idő volt. Láttunk egy csomó tengeri sünt és sok nudistát
Este fölmentünk palacsintázni, koktélozni. Nagyon finom volt még a bachlava, de ami a legjobban ízlett, az a fánk, amit a parton árulnak. Abból sokat megettünk.
Szerintem nem volt drágaság, kb olyan árak voltak, mint itthon. Mármint a supermarketekben. Például ettünk egy étteremben egy pizzát, 6 euró volt, ketten jól laktunk. Az ital amit hozzá kértünk, egy 2dl coca, és 2 dl baracklé, 5 euró volt. Tehát a két ital majdnem annyi mint a pizza. A gyros kb 2 eurótól 2,5 euróig. De a boltban nem volt drágaság, fél literes víz 0,20 eruó volt. De az árakról már írtam a bejelenkezésekben.
Az időről annyit, hogy általában napos idő volt, kétszer volt eső, de pár órát esett, aztán sütött tovább a nap. Voltak felhős időszakok, de érdekes hogy akkor barnultunk a legjobban. Én csokibarnán jöttem haza. De az ottaniak szerint, ilyen „vacak idő” nem nagyon szokott lenni. Visszafelé 21 óra volt az út, és sokkal fárasztóbb, mint az odaút. Sokat aludtam. Szóval ennyi a lényeg, ha van kérdés, szívesen válaszolok.
A lényeg, hogy jövőre ugyanide megyünk, mert Sarti tényleg rabul ejt.
Nemsokára fölrakom a képeket is. Timi