Amúgy a faluban 2 pékség van, az egyik "puccosabb", az fent van az állomás mögött a fõtérnél, a másik "szolidabb", az lejjebb az egyik utca sarkánál. A minõség egyforma, és az ár is kb.
Ugye azt mindenki tudja, hogy kint kenyeret általában csak pékségban illetve multinacionális supermarketekben (Interspar) lehet kapni! A kis élelmiszerboltokban nincs!
És a Lidl-ben sem!!!
Aszterimu! Csak csatlakozni tudok hozzád és Petroshoz, mert Makrigialos örök szerelem marad a számomra is! Szivem szerint mindig odamennék nyaralni, dehát akkor Görögország többi szépsége rejtve maradna elõttem.
Tudom, hogy Ratio is nagyon szereti, és egy másik fórumos ismerõsöm is írt kintrõl, hogy nagyon örül, hogy rám hallgatott, mert csodálatos hely Makri és tiszta a víz, és egyáltalán, nagyon jól érzi ott magát!!
Szerintem, amíg megmarad ilyen kedves, nyugis "görögös" helynek, addig mindig lesznek rajongói a falunak, és az ott élõknek!!!
Köszi a fotókat Petros! Én is nagyon várom a többit is!!
A "Petros 2007-es utazásához" rakosgatok képeket és infókat inkább! Elég macera egyszer az "Autóval Görögországba", "Paralia" "Athén", "Makri..."-stb be külön pakolászni pakolászni
A végén még belekeveredek
Szia Miriam!
Ide írok, mert ide való, nehogy aztán kapjunk a fejünkre, hogy nem a megfelelõ topikba írunk. Remélem nektek is annyira tetszeni fog a hely, mint itt sokan másoknak. Igazából én nem nagyon tudok kiemelni egyetlen tavernát meg helyet sem, hogy hova érdemes elmenni, mert tényleg mindenhol jók voltak a tapasztalataim. Békés nyugis kis halászfalu, tényleg nem diszkós hely, mint ahogy írtad, bár van két diszkója....én azt jobban szerettem, ami úgymond a falu végén van....nekem ott volt a társaságom, de biztos érdemes elmenni a másikba is. Ha nem is a nagy bulik miatt, hát azért, hogy este vhova beülj. (bár bármelyik tavernát választhatod helyette) Strandra én több helyre jártam, de csak a változatosság miatt. Ha van kérdésed inkább írj, mert így tényleg nem nagyon tudom mit írjak le az egészrõl.... Jó és kész!
Szia Aszteriau!!
Nekem azért tetszett meg ez a hely mert úgy látom, hogy egy kicsit el lehet vonulni más strandra is. Én személy szerint az eldugottabb kis helyeket szeretem. A discóval nincs semmi bajom de nekem nem ez az elsõdleges szempont Görögországban.Én szeretnék minél többet látni és megismerni belõle. Az a szerencsénk, hogy kocsival megyünk és sokfelé elmehetünk.
M.