Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 586
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38807 Üzenet linkje2007-07-30 13:45:34 

Szia Zsofka!

Na milyen volt? Tetszett Sarti annyira, mint Stavros?

# 587
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38862 Üzenet linkje2007-07-30 18:20:29 

szia Bridzs icon_smile.gif
szép volt nagyon Sarti, fõleg a tenger, az sokkal szebb mint Stavrosban. és nagyobb a nyüzsgés is,ami kicsit meglepett, mert mindehol azt olvasom hogy Sarti nyugis hely, de ha választanom kell a két hely közül, akkor maradok inkább Stavrosnál....
most épp nagyon várom a szeptembert, hogy végre újra ott legyek!!!! icon_smile.gif

# 588
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38873 Üzenet linkje2007-07-30 20:01:04 

Sziasztok!

Most derült ki,hogy kb.300-400 képünk hiányzik.Elvittük a memóriakártyánkat megiratni cd-re,mert megtelt 2x is.Fizettünk 5 és 6 eurót az írásért,és még nem is mondta az eladó,hogy ugyan már de nincs rajt minden kép amit csináltunk............. icon_evil.gif

Tehát aki szintén sok képet szeretne,az vigyen átjátszókábelt és irja meg maga,vagy több memóriakártyát vigyen magával!

# 589
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38875 Üzenet linkje2007-07-30 20:06:43 

Sziasztok!

Az nem baj,ha nem hallunk mindenhol magyar beszédet.Akkor itthon is maradhattunk volna.

Timi! Nagyon sajnálom,hogy sok képetek elveszett.Teszel fel a fotóalbumba?

# 590
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38936 Üzenet linkje2007-07-31 09:13:04 

Lányok, írtam beszámolót.. ha érdekel valakit icon_smile.gif
# 591
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38938 Üzenet linkje2007-07-31 09:36:17 

Zsofka!

Már elolvastam, szerintem én voltam az elsõ!icon_smile.gif
Szóval tudtam, hogy magával ragad téged is a tenger színe! Egy kicsit megijedtem, mert van fent egy új beszámoló Stavrosról, amiben azt olvastam, hogy nagyon koszos Stavros partja meg ......! Na de majd jövõhéten meglátom, várom Darkyt, hogy jöjjön õ is a hírekkel!

# 592
Nothedit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39042 Üzenet linkje2007-07-31 17:56:59 

Sziasztok!
Én most járok ezen a honlapon elõször. Hétvégén megyünk Sztavroszba. Ki tud róla? Tényleg nagyon koszos a tenger?

# 593
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39043 Üzenet linkje2007-07-31 18:01:53 

Szia Nothedit!

Hát ki ezt mondja ki azt, meg kell nézni, aztán véleményt mondani! Én is jövõhéten utazok, kicsit szomorkás vagyok,mert láttam képet, hogy milyen Stavros partja ..................., remélem azt a kikõtõben fényképezték.
Valaki aki mostanság jött haza nem tudna nekem képeket küldeni?

# 594
Bludi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39058 Üzenet linkje2007-07-31 19:41:49 

Sziasztok!
Van beszámoló Stavrosról az index fórumon.Mi is most jöttünk haza szombaton,hááát ne voltam elájulva!!De nézzük mindennek a pozitív!!Jó volt.(index.hu,azon belül fórum,azon belül Görögo.:Aspravolta,Vrasna,Stavros)Jó böngészést.Sokan irtak akik most jöttek haza.(Én is)
Sziasztok
Tünde

# 595
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39069 Üzenet linkje2007-07-31 20:30:20 

Szia Zsofka!

Köszi a beszámolót.Nagyon jó lehetett Nektek.
Most már kicsit megilyedtem.Remélem nekünk azért
nem veszi semmi el a kedvünket.Már alig várjuk,hogy
induljunk Stavrosra.

# 596
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39076 Üzenet linkje2007-07-31 20:54:05 

Szia Tünde!

Üdv újra itthon. icon_lol.gif
Olvastam a beszámolót a másik fórumon.Neked is ezek a tapasztalataid?
Hát ez egy kicsit elszomorit igy indulás elõtt.
Remélem azért addig még valami változik.
Azért a kedvünket ez nem vette el.Igy is várjuk már az indulást.
Irhatnál ide is jót vagy rosszat a saját tapasztalataidról.
Képek vannak?Teszel fel,vagy küldesz egy párat.?
Elõre is köszi

# 597
Bludi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
80 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39091 Üzenet linkje2007-07-31 22:51:59 

Szia Magdus!
Én sem tudok túl sok jót írni,rosszat meg nem akarok.Menjetek el ,nézzétek meg és utána leirhatjuk kinek mi tetszett,meg mi nem.Ja,egyébként Sarti szerintem sokkal hangulatosabb,szebb az óvárosa,igaz hogy sokkal-sokkal kisebb.Stavro:Ami negativum volt Nekem (lehet,hogy más máshogy látja.Én nem le akarom húzni a helyet,vagy bárkis is lebeszélni róla ,csak a véleményemet irom le.):Sok a kutya.Imádom szeretem õket,DE ..falkában mászkálnak,csak ránézel és követnek.Ez még nem baj,csak a tengerparton gödröt ásnak,ott alszanak és hát van bennük bolha.......Ebböl az következik,hogy másnap ha napozol rád ugrik,és csíp.....A Korali éttermet irtam már kintrõl is,nem ismétlam magam.A Dia közértben sem tudnak számolni és még nekik áll följebb.Figyeljetek mennyi pénzt adnak vissza!!A tenger koszos,tele a hely magyarokkal (ezzel mondjuk tisztában voltam ,hogy ez lesz) rengeteg a szerb.Olimpiada szép,de semmi extra.Ott legalább tiszta a víz.Ammoulani sziget ,na az már igen!!Csak görögök,3-4 német,1-2 magyar.Tuti hely!!Tiszta,szép part,vizisport lehetõség,motorcsónak stb bérlés.Robogó bérlés szerintem drága(Korfuhoz és Sartihoz viszonyitva),de azért béreltünk 1 napra.De azért nem olyan rossz hely Stavros.Aspravolta igaz hogy kisebb (ha jól tudom),de sokkal nyüzsisebbnek tünt nekem,és jobban kiépültnek.Legalábbis nekem a tengerparti sétánya jobban tetszett.Képek vannak kb 600 db,megpróbálok,hplnap feltenni ide,vagy hova küldjem Madgus??
Ha kérdés van szivesen állok rendelkezétetekre.
Üdv
Tünde

# 598
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39104 Üzenet linkje2007-08-01 07:38:16  Válasz a #39091. hsz-ra Előzmény #39091

Sziasztok!
Nem akarom a most utazók kedvét elvenni Stavrostól. Mi tavaly Vrasnán nyaraltunk és hazaindulás elõtt volt alkalmunk szétnézni a városban. Osztom az elõttem levõk véleményét, nekem se nagyon tetszett és elég koszos volt nem csak a part, hanem az utcák is.
Viszont Vrasna és Asprovalta nagyon kis tiszta és ott van a szomszédban, menjetek át. Asprovaltan este nagy az élet, napközben a parton zene is szól, nagyon hangulatos.
Persze ettõl még nagyon sokan imádják Stavrost. Kinez ez, kinek az tetszik. icon_lol.gif
Az a fontos, hogy tudjátok magatokat jól érezni, mert azért annyira nem szörnyû hely. icon_lol.gif

# 599
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39106 Üzenet linkje2007-08-01 07:50:36 

Most egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van a most utazókkal szemben. Tényleg senki kedvét nem akarom elvenni Stavrostól.
Nem szörnyû hely, csak nekem már van összehasonlítási alapom más helyekkel és szerintem van Stavrostól szebb hely is.
De sokan meg imádják ezt a kis várost, ezért is írtam, hogy kinek mi tetszik.
Ne legyetek letörve, mert tényleg nem olyan borzalmas. icon_wink.gif

# 600
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39126 Üzenet linkje2007-08-01 09:21:28 

ÁÁá
Magdus, én is megijedtem kicsit!!!!Nem akarok koszos lében fürdeni:-((((((

KERESŐ: