#1484932010-08-11 07:00:07 Válasz a #148486. hsz-ra
Lélekben már felkészültem a sátrazásra, campingben majd csak akad (remélem max 2 éjszakára ) hely. :) Egyetlen 1x aludtam sátorban, de nagyon kemény volt az Anyaföld .Tegnap beszereztük a hozzávalókat, most már csak azt kell majd keresni-mármint campinget. Aztán vasárnap estétől hátha lesz valahol jó kis apartman.
Tavaly barátnőm találta egy tuti szállást Sartin.
Van valamilyen netes oldal, ahol olyan szállások vannak a görög tengerparton, amit közvetlenül a tulajdonosok adnak ki? (az utazási irodák haszna nélkül olcsóbb volt ez a sart-is szállás is, meg mehettünk pl. 10 napra, nem turnusokhoz igazodva, várakozni se kellett a határokon).
Tavaly barátnőm találta egy tuti szállást Sartin.
Van valamilyen netes oldal, ahol olyan szállások vannak a görög tengerparton, amit közvetlenül a tulajdonosok adnak ki? (az utazási irodák haszna nélkül olcsóbb volt ez a sart-is szállás is, meg mehettünk pl. 10 napra, nem turnusokhoz igazodva, várakozni se kellett a határokon).
Ez a lista engem is /meg gondolom másokat is/ érdekelne, ha van ilyen. köszike
Sziasztok!
Az egyik legjobb szálláskereső a www.greeka.com itt találhatsz szállást árak, férőhelyek szerint. Itt kiválasztod az apartmant, hotelt és kitölthetsz egy érdeklődő ürlapot és kedvezményes árakról küldenek emailt.
Üdv Niki
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert lenne egy-két kérdésem. Mi idén megyünk először Görögországba, és mint sok magyar... hát, mi is olcsó szállást keresünk. Loutrákiba szeretnénk menni (vagy környékére 20-30 km-es körzetben). Június 14-től egy hétre. Tudnátok segíteni, hogy hol találok olcsó apartmant, magánházat 4-5 fő részére? Már nagyon sokat kerestem, az egész estét eltöltöttem vele, de nem igazán voltam eredményes. Gondolom, hogy itt biztos tudtok hasznos információval szolgálni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert lenne egy-két kérdésem. Mi idén megyünk először Görögországba, és mint sok magyar... hát, mi is olcsó szállást keresünk. Loutrákiba szeretnénk menni (vagy környékére 20-30 km-es körzetben). Június 14-től egy hétre. Tudnátok segíteni, hogy hol találok olcsó apartmant, magánházat 4-5 fő részére? Már nagyon sokat kerestem, az egész estét eltöltöttem vele, de nem igazán voltam eredményes. Gondolom, hogy itt biztos tudtok hasznos információval szolgálni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Eza környék nem az olcsóságáról híres , Én ezt találtam, reggelivel és négy felnőttre 53 és 70 euró/éj áron: