Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 586
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsófi73
Aktív fórumos
Aktív fórumos
250 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156533 Üzenet linkje2011-02-15 14:42:50  Válasz a #156519. hsz-ra

Kedves Kvali!

Ha végigolvasod ezt a topicot sok hasznos infót találsz benne. A Grand Tours KFT-nek is van egy honlapja (grandtours.hu), és ott (regisztrálás után) a Marmarasi fórumon közvetlenül az idegenvezető hölgytől is kérdezhetsz információkat. icon_rolleyes.gif

# 587
Bonti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156542 Üzenet linkje2011-02-15 16:56:09 

Kedves Kvali!
A Mouses utcája nagyon szűk és ráadásul zsákutca is, szóval ott biztos nem tudtok megállni kocsival, de nagyon közel van a fő utca, ami sokkal szélesebb. Mások is ott parkoltak le, akik a környező apartmanokban voltak.

# 588
Kvali
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156608 Üzenet linkje2011-02-16 17:16:02 

Kedves Zsófi73 és bonti

Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.

# 589
Fzoly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#156653 Üzenet linkje2011-02-17 13:22:05 

Mi tavaly voltunk Marmaroson. Nagyon meleg volt. Szállást nem foglaltunk előre (mondjuk így csináljuk évek óta) eddig mindig jobban jöttünk ki így.
Augusztus első két hetében voltunk, pont a csúcs szezonban. Rengeteg kiadó szobát lehet találni 2-4 személyesig. A lényeg az hogy délelőtt vagy este 6 után érdemes keresni, mert közben pihi van(alszanak). Ha strandolni akar valaki nagyon jó mert homokos a part lassan mélyül, de ha valaki szeretne búvárkodni akkor érdemes elmenni sziklás partra. Az emberek nagyon segítőkészek voltak. A cimboráim előre foglaltak szállást a Grand Toursnál. Kisebb helyen voltak drágábban. Csak egy előnye volt mégpedig az hogy a Roma pizza melletti giroszosnál volt 10 % kedvezmény (Igaz ha kicsit odébb mentünk a sétáló utca végére ott kedvezmény nélkül olcsóbb és finomabb giroszt ettünk)

# 590
Emili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157385 Üzenet linkje2011-03-01 10:46:42  Válasz a #156653. hsz-ra Előzmény #156653

Szia!

Hogy mentetek le?Kocsival vagy busszal?

Mennyiért sikerült helyben szállást foglalnotok?

Most ezen gondolkodunk mi is.

# 591
Alida
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157400 Üzenet linkje2011-03-01 14:40:59  Válasz a #157385. hsz-ra Előzmény #157385

Szia Emili!

Mi júliusban készülünk N.Marmarasba kocsival, neten foglaltunk szállást,
60 Euro/éjszaka/apartman.
Ha volna kérdésed, szivesen válaszolok.

# 592
Emili
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157418 Üzenet linkje2011-03-01 18:36:57  Válasz a #157400. hsz-ra Előzmény #157400

Szia Alida!

Hányan mentek?
60euro soknak tűnik,de ha többen dobjátok szét,akkor már jó...

Köszönöm a segítséget,még biztos lesz icon_biggrin.gif

# 593
Ginginke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157558 Üzenet linkje2011-03-03 11:02:57 

Köszönöm a válaszokat. Lehet valami bővebbet tudni a Neo Marmarason lévő piacról? Mindenki írja, hogy nagyon jó, esetleg valami különleges dolog van ott ? icon_smile.gif Nem tudok másra gondolni icon_smile.gificon_smile.gif
# 594
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157602 Üzenet linkje2011-03-03 19:46:46 

Hogy különleges-e? Azt nem tudom, de szerintem remek időtöltés. Finom friss zöldség- és gyümölcsök kaphatók. Az ott kapható füszerek illata megtölti a levegőt. Mézet, cipurrót minden esetre éremes itt venni. Meg lehet kóstolni, mielőtt megvennéd. Aztán ott a tömérdek ruhaféle. Nagyon olcsónk kinálják. Kedvedre válogathatsz, bármennyi ideig. Amellett lehet alkudni, mint a piacokon általában. Olyanoknak érdemes elmenni, mint pl. én is, akik egyébként is imádják a piacok hangulatát.
# 595
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157604 Üzenet linkje2011-03-03 20:06:06  Válasz a #157558. hsz-ra Előzmény #157558

Szia a helyi termékek ill. zöldség gyümölcs az ok de más dolgokban ruha stb. azt ithon megveszed Budapesten az Orcy piacon féláron görögben ruhát venni sztm kicsit luxus persze kinek mekkora a pénztárcája
icon_lol.gif

# 596
Bonti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157663 Üzenet linkje2011-03-04 13:59:44 

Megcáfolnám, hogy Görögországban luxus lenne ruhákat / cipőket vásárolni. Tavaly pl. egy nagyon divatos és jó minőségű bőrkabátot vettem 80 Euróért. Csak tudni kell jól alkudni. És ott aztán azt nagyon lehet. Piacon féláron vettem farmert, pólókat. icon_biggrin.gif
# 597
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#157679 Üzenet linkje2011-03-04 17:33:09 

Papamaci! Igen is, a nők többsége szeret nézelődni a ruhák között. Azoknak irtam, akiket érdekel ez a lehetőség. Ezzel nem azt mondtam, hogy itt kell kicserélni az embernek a ruhatárát. De ha valaki szeretne, igen is talál egy-két divatos, olcsóbb darabot, úgy ahogy Bonti is irta.
# 598
Juditka74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158081 Üzenet linkje2011-03-13 09:43:28 

Sziasztok!
végig olvastam a 40 oldalt,de azért még lennének kérdéseim. remélem tud nekem majd valaki segíteni.
szóval június 21-én megyek a 7 éves kisfiammal busszaé Debrecenből - az Athene C1 apartmajnába szállunk meg.
kérdéseim : milyen tartós élelmisereket tudok vinni, ami még a busz poggyász limitjébe is belefér. - ha van ilyen. gondolok konzrvek, stb. a legnagyobb problémám hogy lisztérzékeny vagyok és nem tudok 1 hétre való kenyeret vinni
milyen fakultatív programokra érdemes elmenni a gyerekkel? van-e távolsági buszjárat a környező városkákba hogy oda is eljussunk.
Tavernákat amiket írtatok már jegyzeteltem, meg sok mindent de júniusig biztosan lesznek kérédseim icon_lol.gif icon_lol.gif
előre is köszönöm akik válaszolnak nekem

# 599
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158086 Üzenet linkje2011-03-13 11:01:43 

Sziasztok!

Mi is voltunk a marmarasi piacon. Sartiról mentünk át. Sartiban vettem egy ruhát, ami a piacon olcsóbb volt. (Aztán később a piacosok átjöttek Sartira, mert volt egy ünnepség, egész hétvégére, de az nem mindig van.) Viszont egy olajfestménnyel megszívtuk a piacon, mert Sartin olcsóbb volt, később láttuk. Én mindig vettem 1-2 ruhadarabot, míg Görögországban voltunk, igaz lehet egyik se ottani gyártmány (de itthon se sok magyar gyártmány van..), de nem kínaiak és nem is drágák az itteniekhez képest.
Vettünk még ott többek között egy egész füzér fokhagymát (tavaly aug. 12-én) és mindig van belőle, igaz már kezd romlani.... Meg egy görögmintás lábtörlőt, ami azóta a lakásunk előtt van. Az olajfestmény meg a nagyszobánk falát díszíti. (Igaz Mykonos van rajta, de görög és álmom, hogy oda eljuthassak).
Piac után reggeliztünk egyet egy önkiszolgáló péksütis helyen, elég drága volt, de mivel nem sokat töltöttünk Marmarason, nem nagyon néztünk utána hol érdemes.

Juditka, a görögöknél is bizti vannak lisztérzékenyek, ha lesz idegenvezető, érdeklődj utána hol lehet pékárut kapni. A fórum főmenüjében van egy "Általános tapasztalatok rovat", azon belül "Mit vigyünk magunkkal?, lehet érdemes végigböngészned, igaz régebben írtak bele, de ha írsz kérdést, bizti válaszolnak.

# 600
Tfildiko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#158087 Üzenet linkje2011-03-13 11:02:41 

[quote="juditka74"]Sziasztok!

milyen fakultatív programokra érdemes elmenni a gyerekkel? van-e távolsági buszjárat a környező városkákba hogy oda is eljussunk.

https://www.grandtours.hu/foru.....lasfrom=10

Ezen az a fórumon a Grandtours kinti idegenvezetőjétől ,Katától ( aki nagyon jó fej és segtőkész) biztos minden kérdésedre tuti választ kapsz.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 39 40 41 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu