Nem tudom Kriszta mi bajod van velem!Semmit nem tudok úgy irni,hogy ne forgasd ki a szavaimat.Fogalmam sincs milyen irodával utaztál vagy utazol,és semmi rosszat nem kivántam és nem is irtam.És ha belenyúltál egy ilyen irodába,hát sajnálom.Nem én tehetek róla,ezért ne engem hibáztass.
Miért kellett volna tudnom miféle ez az iroda?Életemben nem hallottam róla eddig,akárcsak a Sipirõl.Te talán minden irodát ismersz?Kapásból tudod,hogy melyiknek mi a profilja?Kétlem.
Nem tudom Kriszta mi bajod van velem!Semmit nem tudok úgy irni,hogy ne forgasd ki a szavaimat.Fogalmam sincs milyen irodával utaztál vagy utazol,és semmi rosszat nem kivántam és nem is irtam.És ha belenyúltál egy ilyen irodába,hát sajnálom.Nem én tehetek róla,ezért ne engem hibáztass.
Miért kellett volna tudnom miféle ez az iroda?Életemben nem hallottam róla eddig,akárcsak a Sipirõl.Te talán minden irodát ismersz?Kapásból tudod,hogy melyiknek mi a profilja?Kétlem.
Egy kicsit álljál már le, egy szóval se okollak téged, én ezt mindenkinek írtam, hogy utazása elõtt körültekintõ legyen és ne kint érje meglepetés, hogy hopp nincs szállás.
De úgy látom ez a jó tanács is, mint a gázolaj ahol ott is kiröhögtél nemigen tetszik neked.
Lehet, lassan majd megtartom magamnak és a barátaimnak amit tapasztalunk!!!!
Ne haragudjatok,de ez a fórum nem azért van hogy civakodjunk hanem ,hogy segítsünk egymásnak amit a Kriszta meg is tett azzal, hogy leadta a vészjelzést a csõdbe jutott irodával kapcsolatban! Elvégre ezek az irodák a megspórolt, nyaralásra és pihenésre, fetöltõdésre szánt pénzünket lovasítják meg!! Amiért egész évben megdolgoztunk. S szükség van minden Hellasz tag véleményére és tapasztalatára ahhoz, hogy ne károsítsanak meg minket. Lehet, hogy bagatelnek hangzik de: MINDENKI EGYÉRT ÉS EGY MINDENKIÉRT!!!
Az értelmes vitáknak van helye. Mindenki nyer, ha nem kint tudja meg, hogy maradhat még pár napot... A TUI-ról kérdeztetek. Én Spanyolban voltam általuk egy rendkívül jó apartmanban rendkívül jó áron, igaz, elõszezon végén. Ott nagyon kedvesek voltak, még egy jegyet is nyertünk egy Flamengo estre.
Én nagyon örülnék, ha ezek után is mindenki megosztaná a tapasztalatait itt velünk. Nyílván sokan vannak itt akik nálam többször járták meg az utat, másrészt történnek velünk dolgok amik eddig soha (lásd utazási iroda csõdje). Személy szerint eddig vakon bíztam bennük, utazás elõtti hetekben elballagtam a részvételi jegyért és kész. Ha a Kriszta véletlenül nem szól, hogy nekik megérkezett a voucher nyugodtan vártam volna az utazás kezdetét. És mint kiderült, nekik sem volt minden rendben. Nos szerencsére megoldódtak a dolgok, de fárasztó három nap volt.
Ha kicsit több idõm lesz és letisztulnak bennem a dolgok mindenki okulására leírom a kalandjainkat, de most még nagy bennem az indulat. Tény, hogy sok segítõkész emberrel találtuk szembe magunkat, és minden megoldódott elég hamar, bár nem simán.
Egy szó mint száz: ne vegyük el egymás kedvét attól, hogy leírja a tapasztalatait, még akkor sem ha a miénk gyökeresen más. Aztán meg ugyan azt a dolgot is másként éljük meg, hisz nem vagyunk egyformák.
Még valamit az utazási irodákhoz:
A biztosító állítása szerint több mint 30 irodának a mûködését szüntették meg az elmúlt idõszakban (köztük azt is amelyikkel mi voltunk eredetileg szerzõdésben). Én nem néztem utána az info valódiságának, csak rájuk tudok hivatkozni. Nem tudom ténylegesen mi lenne az iroda feladata, mikor is akarja kiértesíteni az ügyfeleit. Mindenesetre aki gondolja nézzen utána a szállásának.
Örömmel olvastam, hogy rendezõdtek a dolgok. Nagyon felháborít amikor ilyen történik bárkivel legyen az ismerõs vagy ismertlen. Nagyon jó dolognak tartom ezt a fórumot, itt hamarabb értesülhetsz bármirõl. S igy sokat segíthetünk egymásnak. Nem szabad csatatérnek használni!! Szerintem ez mindekinek az érdeke. S abszolult egyetértek abban, hogy mindeki tapasztalatára és véleményére szükség van!!
Köszönetemet fejezem ki a CAMPUS CLUB UTAZÁSI IRODA minden dolgozójának, hogy " nem hiusult" meg a Görög nyaralásom
Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 30.
(a Jókai és Podmaniczky utca sarkán)
Nyitvatartás: hétfõtõl péntekig 10-tõl 18 óráig
Tel.: (06) 1 354-0191, (06) 1 354-1618
Fax: (06) 1 302-3253
E-mail: info@campusclub.hu
Web: www.utazas.info
köszönöm: Zeus
Túl nagy csend! A TUI-ról nem tud senki semmit?? Ne hagyjatok kétségek között!!
a TUI csoport tagja a TerraReisen. mivel mi saját szervezéssel szoktunk utazni, csak szállást szoktunk foglalni minden évben. elõször foglaltunk náluk tavaly, elég olcsó, és a legkorrektebb iroda, akivel valaha kapcsolatban voltam. a szállás pedig felülmúlta az ígéreteket. csak ajánlani tudom. ha legközelebb utazunk, 100%, hogy náluk fogok szállást foglalni.
Mielõtt elkezdjük magasztalni a Campust, leírnám, hogy péntekóta sokat gondokoztam ezen a dolgon, és nekem még mindig nem megnyugtató ez az egész. Nagyon könnyen ment, ezért gyanus a dolog!!!!!!!!!
Igazából akkor leszünk nyugodtak, ha már a kezünkbe lesz a kulcs. Ráadásul a campus, és egy másik nagyobb utazási iroda ami fekete listán is van, fogalmazzak úgy, hogy összefonodásba van, ez ami aggaszt!!
Lehet hülyeség, de gondoltam leírom, hátha okosat tudsz erre nekem írni!
Mindenestre a megadott görög telefonszámo,t utazás elõtt felhívom és rákérdezek mindenre.
Igen Zeus ezen a feketelistán van rajta az az iroda is amit említettem. Nem akarok hitelrontást csinálni neki, csak feltételezek dolgokat.
Ezt a listát mindenkinek ajánlom nézze meg , érdemes.