#2338652015-08-02 23:08:22 Válasz a #233860. hozzászólásra
Kedves Gudli!
Elnézést a bocsánatért!Most vettem észre nem Zakynthosról hanem Korfuról beszélsz. Ott sem létezik ilyen adó.Ez emlékeztet arra amikor az egyik buszos barátom sofőrje az orosz túristáktól San Marinóba vízumdíjat szedett!
#2338642015-08-02 23:05:04 Válasz a #233860. hozzászólásra
Kedves Gudli!
Én csak arra hívtam fel a figyelmed,hogy attól mert valaki szed tőled pénzt ilyen címen,attól az még nem létezik,csak Te fizeted, mi a Grandnál ilyet nem fizetünk a helyi önkormányzatnak. De ha hülyeség,akkor csak fizessétek nyugodtan!
Na akkor most már csak arra várok választ, hogy kérnek -e az apartmanban kauciót! Mert akkor a komp kb. 40 euró, és ha lesz kaució, akkor az (ha Sartiból indulok ki), fejenként 50 euró...kettőnknek az már 140 euró plusz, amivel én hülye eddig nem is számoltam...és ebben az esetben sürgősen át kell értékelnünk eddig a költőpénznek szánt összeget... köszönöm az infókat!
Grandsanyi!
Nézd meg a Holiday Lines honlapját és olvasd el figyelmesen, mielőtt hülyeségeket írsz! Most júniusban voltunk velük. Talán csak tudom! Egyébként Korura 17 euró kompdíjat (oda-vissza) + 5 euró üdülőhelyi díjat kérnek (5 napra).
A Holiday Lines-szal való buszos utazásnál plusz 5 euró/ fő üdülőhelyi díjat is kellett fizetni. Így kettőnktől 48 eurót kértek, melyet a buszon a sofőr gyűjtött be.
Nagyon köszönöm Szaberus! Azért kérdeztem, mert úgy van feltüntetve az utazási iroda honlapján, hogy 1 főre kb 20E (oda-vissza), és azért az már kettőnknek 40E és eddig ezzel nem is kalkuláltam, úgyhogy ennek a 10 eurónak, amit írtál most megörültem... sok kicsi sokra megy...
Az utazási irodák honlapján egyértelműen le van írva (Apollon, Grand Tours, Holiday Lines...stb.) ahol külön kell fizetni a kompdíjat és az is (pl.Zakynthos,Kefalonia...stb), hogy mennyi. Ezt a sofőrök szedik össze és rendezik, az utasoknak más dolguk nincs vele.
Márta köszönöm
Az útiköltségben benne foglaltatik jobb társaságoknál a komp jegy is, de az is lehet; sofőr zsebre dolgozik, én még úgy nem mentem, hogy külön kellett volna fizetni, benne van a szállás helyre történő szállítás díjában!!!
Görögországi nyaralás; határnál letesznek, a többi utat mondjuk Toloba Te fizesd meg, mert az iroda görögnyaralást ígért felháborító, melyik irodával mentek?