Az Apollonos buszos felszállás Kecskeméten az "Alföld Áruház" parkolója a Dobó I. út felől. Ez ugyanaz a hely, ami eddig is volt (Domus, aztán Kínai áruház parkolója)?
#1677412011-06-29 14:28:39 Válasz a #167722. hsz-ra
Ne aggódj!A család is ezt szokta kérdezni....
Kislányom,jól meggondoltad?
Anyut elcsaltam pár éve Korfura,de busszal,mert a repcsire nem volt már hely,de semmi baj,menjünk busszal!28 óra!!!!+ a komp....
Hááááááát,talán Korfura mégis csak repcsivel kellett volna menni!Na,azóta emlegeti,hogy milyen élményekben volt része és ő busszal többé nem megy ilyen hosszú útra,rá nem veszem még egyszer
Most puhítom,hogy hátha kötélnek áll és jönne velünk Paraliára....
Ja! ...és még bolognai ragut is szoktam elkészítve, lefagyasztva vinni, és ahhoz is csak egy kis tésztát kell főzni.
Anno, mi is vittünk bolonyait fagyasztva, sült húst, oldalast, ennyi semmi baja nem lett. Hűtőtáska újságpapírral ki volt bélelve, jó szigetelőréteg persze emellett étterembe is elmentünk
Aludni nem tudok,így a kimerültségtől kijön a herpeszem és bedagad a lábam,mert rossz a keringésem és ha még a gyomorfájásom is előjön,akkor az az igazi!
#1677192011-06-29 11:35:14 Válasz a #166769. hsz-ra
Szia!
Ha akarsz vigyél.Akikkel mentem 2 éve,azok vittek és főztek állandóan.
Volt még hurka,kolbász,szalonna...a parton meg mindenki szimatolta az illatokat
Én gyűlölöm a buszos utazást!
Ennek ellenére azzal megyünk idén,barátom nem akart kocsival menni!
Főszezonban nem mennék busszal,ezért marad szeptember közepe.Ekkor már nincs telt ház a buszon.Fizetek többet,csak az ajtóhoz üljek valahova(már mentem busszal 2 éve,akkor is így volt).A wc hidegen hagy,mert nekem jó a bokor is és nem kell sorban állnom és még fertőzést sem szedek össze!
Inkább az utasokkal van bajom....én nem hajtom hátra az ülésem,mert tekintettek vagyok a mögöttem ülőre,de vannak,akik nincsenek tekintettel rám.
Azt hiszik némelyek,hogy az ülés felett lévő kis csomagtér csak 1-2 emberé és nem 4 utasé és ha rajtuk múlna,akkor a hűtőtáskát is bepréselnék ide,ha fel lehetne hozni az utastérbe,de szerencsére nem lehet!
A kaja szag nem zavar...olvastam,hogy sok utast zavar,de engem hidegen hagy.
Aludni nem tudok,így a kimerültségtől kijön a herpeszem és bedagad a lábam,mert rossz a keringésem és ha még a gyomorfájásom is előjön,akkor az az igazi!
Sziasztok!
Mi utazási irodával megyünk nyaralni, és azt szeretném kérdezni, hogy lefagyasztott nyers húst lehet-e kivinni hűtőtáskában?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Nem tudom, hogy lehet-e, valószínüleg nem, de soha nem nézi a kutya sem, hogy mit viszel a hűtőtatyóban.
A nyers húst talán én sem javasolnám, de megfőzve, vagy megsütve, bedobozolva, lefagyasztva én is mindig viszek magammal egy kis adag pörit, vagy brassóit, kis dinsztelt káposztát, és akkor csak egy kis tésztát vagy rizst kell főzni, és kész a kaja.
Sziasztok!
Mi utazási irodával megyünk nyaralni, és azt szeretném kérdezni, hogy lefagyasztott nyers húst lehet-e kivinni hűtőtáskában?
A válaszokat előre is köszönöm.
Mi többször utaztunk hárman, de odafele sosem ültettek mellénk negyediknek senkit. Visszafele már más volt a helyzet. Ott egyszer megszívtuk, mert kéthetesek jöttek vissza, és tele volt a busz. Na akkor minden hely foglalt volt, tehát idegent ültettek a párom mellé. De ez csak egyszer fordult elő a hat utazás során.
Szia Puma!
Lenne kérdésem hozzád,mert te gyakorlott Apollonos utas vagy.
Mi idén először utazunk az Apollonnal,hárman megyünk,én,a kolléganőm és az ő kislánya.
Azon gondolkozom,hogyan fogják majd az ültetésünket megoldani?
Ugyanis mi még az elsők között fizettünk be január végén,mindent neten intéztem. Akkor és azóta sem kérdeztük,hogyan lesz az ültetés,de ők sem mondtak ezzel kapcsolatban semmit.
Nem szeretnénk elültetve lenni egymástól,de nem szeretnék 5-ös hátsó ülést sem,mert azt ugye nem lehet hátrahajtani. Nem akarok rigolyásnak tűnni.....
Apollonos buszon van esetleg 4-es egymással szembeni ülés?
De gondolom,ezt az egészet úgy is tőlük kell majd megkérdeznem,ők döntik el majd,de felárat én sem fizetnék ezért.
Köszi szépen,ha megosztod velem a tapasztalataidat!
Mindenkinek,akit érdekelhet:
Írtam az Apollonnak, a buszos elhelyezésünkről érdeklődtem,és ezt a választ kaptam:
"Az induló autóbuszok ülésrendjét minden esetben az indulást megelőző éjszaka készítjük el. ?!?
Az együtt utazó vendégek minden esetben egymás melletti helyet kapnak, amennyiben pedig kettőnél több fő utazik együtt, úgy egymás mögötti helyet szoktunk adni.
Az Ön esetében tehát két fő feltétlenül egymás mellett, míg a harmadik fő vagy a párhuzamos üléssor egyik ülésén, vagy az egymás mellett ülő két fő mögött kap majd helyet.
Azzal kapcsolatos kérését, hogy ne hátul üljenek a buszon, feltétlenül figyelembe fogjuk venni. "
Akkor lehet,hogy nem ültetnek be közénk negyediknek senkit?