Mi is ma jöttünk haza Sartiról. A szerb-macedón határon oda is és vissza is több mint 4 órát kellett várakozni. A macedónok nagy ívben tesznek arra, hogy kilometeres sor áll, - főleg a buszoknál -ők akkor is csiga tempóban "dolgoznak", vagy beszélgetnek.
Hétközben érdemesebb menni akkor nincsen ilyen dugó, mint a hétvégén.
Aki pénteken indul az sajnos számítson ilyen plusz órákra.
Sarti tengerpartja gyönyörű, a víz kellemesen meleg, főleg délután, mikor a déli szél fúj.
Az árak jók. Fakultatív programoknál pl. Blue lagon 29€, Athos 28€ , Narancspart 6€, Ezek a Shithonra és a másik utazási irodára is érvényesek, főleg mikor közös idegenvezetők vanak, pl. Athosi túra.
Gyros ahol én vettem, 2,3-2,5 € és nagyon jók. Haltálak egyszemélyesek 8-11€. Gyros tál 4,5€. Egyenlőre ennyit.
#1447742010-07-19 10:46:35 Válasz a #144663. hsz-ra
Sajnálom, hogy ilyen nehéz utatok volt! Érkeztek Sartira barátaim autóval szombaton, és Ők is mondták, hogy Nikitinél rendőri segítséggel mentek az autók! Görögországban is most van a szabadságolás, és a hétvégeken keresik Sartit!
Biztosan jól fogod magad érezni ennek ellenére is!
Szép nyarat!
U.I.: menjetek be Sarti főterén a Taousanis Tours-ba ott segítenek mindenben! Ajánlom a csütörtöki Amuliani-szigetkirándulást! Mindig vannak Delfinek, és szebbé varázsolják a nyarat!
Igy is irigyellek Titeket, hogy ott vagytok!
#1447872010-07-19 12:09:51 Válasz a #143218. hsz-ra
Szia András!
A Taousanis Tours Amuliani kirándulása mennyibe került?
Csak csütörtökön indul? Ez véletlenül nem az, amelyik a polgármester hajója?
Egész napos kirándulás volt? Mit tartalmazott a program?
Sajnos a honlapjukon semmi infó nincs erről.
Sajna letelt az előnyaralás, jó időt fogtunk ki, nem is napoztam, csak míg vízben voltunk, de van (volt is) kis színem.
Bitang ismered Tőserdőt vagy poénból írtad? Mentek idén valahova?
Bforgo, köszi a beszámolót, tetszett nagyon!
Gyorsan olvastam vissza, az Amulani kirándulás milyen?
Szzsuzsanna, Athénba én is szeretnék eljutni, de Sartiból messze van én meg a hosszú utazást nem csípem, elég lesz kimenni meg hazajönni... Amúgy a vonat mennyi idő alatt ér oda? (Tudom vannak akik OFF-nak tartják, de mégis Sartiból mentek...).
A kalózhajós kirándulásról most hallottam az első negatív tapasztalatot...
A macedon határőrük nem tudom miért várakoztatnak ilyen sokáig. Még jó, hogy a foci vb-nek legalább vége...
Márta, Ildima köszi a bejelentkezést. További szép nyaralást a kintlévőknek!
#1448052010-07-19 14:14:22 Válasz a #144798. hsz-ra
A szokásos, gyenge poénjaim egyike volt, de tudom, "ezzel még ne vállaljak fellépést, turnét meg végképp ne szervezzek..."
A napokban kiderül hogy hova megyünk, majd megírom, ha tényleg érdekel
Sajnálom T.Márta, hogy rosszul kezdődött a nyaralásotok. Remélem az ott eltöltött idő majd kompenzál benneteket mindenért!!!!
Köszönet az árak leírásáért mindenkinek!
Természetesen ma már jobb a kedvem. A víz isteni , meleg van jó az idő.
Szerintem a part elég piszkos néha nem ártana végig kotorni valami géppel. Most már a szállást is elviselhetőnek tartom, hiába az idő mindent megszépít. A központba való séta azért kicsit tényleg sok főleg, hogy még vissza is kell menni.Este be ültünk valahova és az első vendégként az ital fogyasztás grátisz volt! Ilyen nálunk a mesében sincs.
sziasztok, mi tegnap éjjel értünk haza autóval, nekünk szerencsénk volt minden határon, szombat reggel háromnegyed 10-kor indultunk Sartiból és még éjfél előtt átléptük a magyar határt Röszkénél, a szerb utolsó két fizetőkapunál voltak többen, az egyiknél kb.20percet álltunk, ami fárasztó az a sok szerb korlátozó tábla, a rendőrök az úton kinn vannak
a beach-en laktunk, a víz nagyon-nagyon finom, sekély, homokpaddal teli, aranyiló apró pettekkel a vízfenéken, a hőmérséklete estére már termálvíz közeli, másodszor voltunk, két éve először és szívesen tértünk újra vissza
mi tudatosan választottuk újra ezt a részt, a víz itt kristálytiszta, a part is , a parton nincs tömeg, és egyáltalán nincs messze az esti sétához a falu, ahová mi háromszor mentünk be, mert inkább jobbra sétáltunk a természetbe, ahol gyönyörű sziklás részek vannak, illetve a partokon végig, vagy az ófalun túl a kikötőbe, ahol a süntelepek a fehér sziklákon laknak, itt a beach-en éjjel csend van és nyugalom, nincs motorverseny és zsibvásár közeli hangulat, persze, kinek a pap...kinek a papné, tiszteletben tartva mások eltérő véleményétm segítek bármilyen infóval, ha tudok, kérdezzetek nyugodtan
Itt vagyunk Sartin! Minden nagyon klassz, majd írok és teszek fel képeket is. Picit sajnálom, hogy Fate-n kívűl senkivel nem találkoztam. De biztos mindenki jól érzi magát!! Legyetek jók és mindenkinek nagyon szép napot