Sziasztok!
Mindent 2x kell írni mert kevés a jel. Kérdezem,hogy miből is áll pontosan az Amuliani túra.Milyen a hajó hány személyes, mennyire inbolyog?
T. Márta, jó hogy bejelentkezel néha. Azt hittem, kint döntöttétek el, hogy még egy hetet maradtok. De látom az utazólistában, hogy 2 hétre mentetek:).
Az Amuliani túra engem is érdekelne, milyen, hol kell jelentkezni rá, mennyibe kerül? Már egyszer kérdeztem, de sajna a héten eléggé pang a fórum. Biztos azért, mert a legtöbbet fórumozók épp kint süttetik magukat:)
Amulanira az irodában a fiuknál lehet jelentkezni 22E,ebbe nincs kaja semmi csak a hajó út. Én is azért kértem bővebb infót de még nem tudok bővebbet. Nekem elég lélekvesztőnek tünt a hajó ???
Igy igaz! A Sithonosok szarnak az emberre, csak fizess be, és ha reggel 5-kor derül ki, hogy nincs helyed a buszon, simán hazaküldenek egy bocsi nélkül!
Hál Istennek a Taousanis-osok nagy arcok!
Sziasztok!
Úgy látom senki nem tud többet erről az Amulaniról. Persze az irodában a fiuktól is kérdeztem de mindkettő másképp mondta és más hajóról is beszéltek. Az egyik 1-háromszintest mondott a másik meg egy lélekvesztőt mutatott???
Az előbb volt 10-perces eső és most jó duntszos az idő.
sziasztok! lenne pár kérdésem ha nem haragszik meg senki:)
1.valami megbízható időjárás előrejelző oldalt tud valaki sartira mondani?
az accoutweathert néztem kedden utazunk, aztán érdekelne szerdától 1 hétig milyen idő lesz.
2. ez a wc be nem dobjunk wc papírt mert vékony a csőrendszer dolog itt is érvényesül?
3. érdemes e itthonról alapvető élelmiszereket vinni, vagy annyival nem drágább?
4. mivel 3 hete műtöttek, ezért sajnos azt is kell tudnom, hogy van e orvosi ügyelet Sartin, ne legyen rá szűkségem, de sajnos meg kell hogy bizonyosodjak róla, hogy ha kell akkor van kihez fordulni
előre is köszi
szia cortez, a válszaim, 1 hete jöttünk haza, autóval voltunk, az időjáráselőrejelzésről, két éve is voltunk, akkor egy nap volt 26 fok, azt mondták a helyiek, a 100éves hidegrekordot közelítjük július tekintetében, szóval az idő július-augusztusban HŐSÉG, ha véletlen jön egy zápor, vagy felhős, az max 1-2 óra, de nem napokban mérik, a tapasztalatom, a hegyek felett szinte mindig vannak felhők, de a tngerpart felett már szétfoszlanak, elpárolognak
igen, ahogy mondod, a csőrendszerbe tilos papírt dobni.....
igen, van orvosi ügyelet, könnyű a főutcán megtalálni, kedvesek, készségesek, jó nyaralást előre is
az élelmiszerek, zöldség-gyümölcs kivételével jóval drágábbak, mint nálunk, ha főztök kinn, vigyél olyat, ami segíti kinti összkomfortodat
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk, 30 órás út után Sartiba. Ibusz szervezés, Contibuszos busszal. Minden nagyon flottul ment az elején, a busz jól felszerelt, stb.
A magyar-szerb határon 1 órát vártunk.
A szerb-macedón határon kezdődtek a nehézségek, éjféltől hajnal 4-ig vártunk…
15 busz volt előttünk és jó darabig egyet sem engedtek át.
Kiengedni is jó óra elteltével engedtek ki a görögök felé. Lépésben haladtuk, a görögök is megindultak autóval a tenger felé. Sartit kerülővel közelitettük meg, valahol már hazafele tartó utasokat vettünk fel (Toroniban), olyan késében voltunk. Kétszer el is tévedt a sofőr, szóval gáz volt az egész.
Volt vagy fél4, mire a szállásukra értünk. Elment a kedvünk mindentől!!!
Szerencsére mára lenyugodtam, Sarti gyönyörű, de reménykedem, hogy hazafelé jóval rövidebb utunk lesz.
A Sarti Beach aparthotelben vagyunk, a szoba penészes, igérték h ma regel jönnek és csinálnak valamit vele, na azóta is jönnek. Kb 50 ok volt a szobában, kénytelenek voltunk felárért klimáért fizetni, de igy már komfortosabb.
Ti most itt vagytok a Sarti B.apartmanban? Mi az emeleti épületben vagyunk. Lehet már el mentünk egymás mellett? Azt látom,hogy a fszt.-i épületeknél sok probléma lehet.
szia timi, sajnálom,hogy így jártatok, de ezt sajnos tudni lehetett, mert már korábban többen megírták, hogy a sarti beach régi épületének apartmanjai ilyenek...
mi egy hete értünk haza hatan autóval a sarti beach új 2010-es építésű stúdióiból, csak maximálisan jót írhatok róla, bármikor visszamennék, ha elsétálsz kicsit hátra megér egy tapasztalatgyűjtést
http://www.utazas.info/sarti-beach-uj mindenkinek csak ajánlani tudom, tengerre néző szép új szobákkal, last minute áron kaptuk
Az idő biztos jó lesz. Attól függ milyen konyhára /étkezésre vagytok ráállva. Ha levesesek vagytok érdemes zacskósat hozni de azt is csak palackos vízben főzni , én mindíg hozok fagyasztott kész pörköltet ebből lehet rizseshús is,panírozott rántotthusi és most fasírtot is hoztam. Ajánlatos saját serpenyőt hozni. Nálunk a konyha felszerelése: 4 lapostányér, 4-kompótos vagy salátás edény,1-serpenyő amin kb.több éves lerakódás van, 1-2 lit.nyeles,1-kb.2-3 lit.fazék és szürő .Evőeszköz van de fakanál az nincs meg vágódeszka sem. Sok szemetes zacskó kell.
Szia!
Meg néztem a képeidet mert csak kívülről látni az ap.mant. Belülről is szép látszik,hogy most építették. A konyha olyan mint a mienk csak mégis újabb. A mienkkel nincs azért vész de már kicsit lepusztult. Tágas jó a fürdőrésze is. Előnye,hogy a konyhán is van erkély jobban lehet szellőztetni.