#1460072010-07-26 21:26:46 Válasz a #146002. hsz-ra
Gaudyz!
És még ha majd mindezt személyesen is megtapasztalod Nagyon jól fogod magad érezni és próbáld meg úgy csinálni, hogy sok időd legyen mindenre. Nekem erre a rég bevált receptem, hogy reggel viszonylag korán felkelek, délután szunyókálok egy picit, elvégre sziaszta van és utána késő estig, vagy hajnalig fenn tudok lenni és sétálgatni a nagy görög éjszakában. Előfordult, hogy hajnal 3-kor keveredtünk haza
Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás! :) Hát elég vicces lehetett a mamóka aki pucérkodni akart,jót nevettem rajta! :):):) Mi aug. 20-án indulunk,kocsival.Remélem hamar határt tudunk majd lépni! Nemrég írtad,hogy már csak pár nap és indultok Sartira és tessék,már itthon is vagytok! Repül az idő! Nagyon köszi az élménybeszámolót,sok a hasznos info benne! :) Én már annyiszor voltam ilyen hajótúrán,de delfint még sosem láttam! :(
#1460232010-07-26 22:11:16 Válasz a #146018. hsz-ra
Vanda!
Örülök, hogy tetszett a beszámolóm, majd még folyamatosan irkálom ami eszembe jut Biztos nem elsz gondotok, mert augusztusra már lemennek a nagy szerb-török inváziók, így nem hiszem hogy gondotok lesz. Sajnos gyorsan eltelt, bár elég hasznosan töltöttük az időt, így annyira nem tűnt rövidnek. Na majd idén talán összejönnek a delfinek is
Menj el valamelyik hajótúrára és biztosan összefutsz velük. Kívánom, hogy így legyen
A pékségek általában már reggel 6 körül nyitva vannak és van minden mi szem száj és pénztárca ingere
Sok süti, töltött leveles tészták, sósak édesek, pizza, fagyi, üdítők, tejes dolgok, gyümolcslevek stb
Minden nagyon finom és átlagban majdnem minden olyan 1.5-2 EUR körül van. Van vagy négy pékség sartin, vagy lehet hogy több is Mi általában a központban található nagy pékségbe jártunk ahol a bejáratnál két pék bácsi(bábuk) álldogálnak Itt vannak asztalok és székek és le lehet ülni kajálni, mint egy étteremben Magyarul is ki van írva a táblán, hogy pékség
Nem éppen idevágó téma de itt történik: tegnap óta sztrájkolnak a benzinkutasok és Szalonikiig nem lehet tankolni lehet, hogy ott sem. Ma is zárva a kút!
Ez azért jó hozzá állás a túristákhóz? Lehet ez is csak nekem nem tetszik?
Nagyon nem szeretem ha korlátoznak és vajon hogyan közlekedjünk üres tankkal???
Sofie, olvastam biztos a hsz-od, csak egyre többen írtatok erről a kirándulásról és mire felcsigázott, nem tudtam hol is keressem a leírt infókat...
Kis csapatunk eldönti majd melyiket válassza: Amulani vagy Kalózos, esetleg mind a kettő.
Sancho, tényleg jó kis beszámolót írtál
Nem is tudom hova menjünk még: Sikhia, Toroni, Neos Marmaras, szinte mindenről szépeket írtál
Az a fonetikus mondat mit jelent magyarul?
Üdv újra köztünk. Élvezet volt olvasni a beszámolódat. Már alig várom, hogy én is ott legyek. A kamerában sajnos nem láttalak, de jó ez az új kép. Voltatok a templom felé, ahol olyan meredek az utca? Mennyire gáz? Mert, hogy nekünk ott lesz a szállásunk.