Mi most jöttünk haza szombaton és összesen egyetlen db szunyogot láttunk.
Annyira csodálatos volt minden, készülj...))
Én még minden reggel legszivesebben sírva kelnék, hogy nem ott vagyunk..
Én is szivesen visszamennék, csak ne lenne olyan hosszú az út...
Kifelé 19 órát vezettem, visszafelé 17-et....
De az a gyönyörű tenger az feledtet mindent!
Szúnyogokkal találkoztunk, de kevéssel. Igaz mindíg be volt kapcsolva a riasztó.
A narancspartnál volt egy furcsa tapasztalatunk. A kishalak ha leálltt az ember a vizben egy kicsit, elkezdték csípkedni a lábunkat. Másnak volt ilyen tapasztalata?
Ginaaa!
Már látom válaszoltak szúnyogügyben. Nálunk is csak 1-2 volt, ment a riasztó de a legyeket utáltam az sok van napközben. Szerencsére éjszakára eltünnek.Este sem kell kenni magad ha elmentek.
Gyula!
Az út az nekünk is borzalmasra sikeredett. Háztól házig 20-óra az katasztrófális, de ha a várakozásokat leszámítom akkor " csak " 16, de ez is sok.
Köszönöm a válaszodat! Az rémlik neked, hogy kellett kauciót fizetni? Az utazási iroda katalógusa azt írja 50 eurot fizetni kell, amit ha nem találnak semmit, akkor távozáskor visszaadnak!
A narancspartnál volt egy furcsa tapasztalatunk. A kishalak ha leálltt az ember a vizben egy kicsit, elkezdték csípkedni a lábunkat. Másnak volt ilyen tapasztalata?
Gyula.
Igen, volt ilyen tapasztalatom. Az elsők egyike volt. Csak az elhalt bőrt szedegetik. A fényes csillogós körömlakkomat is bírták.
Zso, köszi szépen. Holnap megkezdődik a pakolás. Már elöl van pár dolog.
Hú, én csak a munkanapokat számoltam, számolom, megszorozni nyolccal, az nagyon sokk! (2 kával)
Zso, köszi szépen. Holnap megkezdődik a pakolás. Már elöl van pár dolog.
Hú, én csak a munkanapokat számoltam, számolom, megszorozni nyolccal, az nagyon sokk! (2 kával)
Tényleg sokk és sok, de munka végén olyan jó abba belegondolni, hogy 8-cal kevesebb !
#1474092010-08-04 08:38:19 Válasz a #147320. hsz-ra
Gyula15!
Nekem a halacskák Sartiban a kókuszos naptejre ugrottak, úgy követtek, mint a vérző embert a cápák Szóval rajokban... de jó fejek voltak, és csiklandoztak. Viszont az egyik csajszi fél tőlük, nem mert bejönni a vízbe, úgyhogy neki le kellett cserélni a naptejet.