Szia
Én semmi rosszat nem tudok róluk mondani.A busz és a soförõk is teljesen rendben voltak.A szállás tipikus görög apartman.A nyaralás felejthetetlen 2hét.
sziasztok, nekem a párom kijelentette, hogy ezentúl repülõvel megyünk bárhova, inkább valahogy összespóroljuk a pénzt rá. Amúgy a kényelmetlenség nálunk nem az utazási iroda hibája volt, szerintem a Dias Zeus nagyon korrekt. De errõl írtam is a beszámolómban.
A repülõs útaknál is akadhatnak gondok....,de talán kényelmesebb, és ha azt nézzük hogy mennyivel gyorsabban ottvagyunk...
Myra,arról nem is írtál hogy anyukádnak hogy tetszett az út,ahogy emlékszem kicsit aggódtál (vagy csak elkerülte a figyelmemet,akkor bocs).
Szia Mono, a Paralia topicban írtam egy kis összefoglalót, miután haza értünk. Összességében tetszett, Anyu most volt ott elõször. Szép volt, mi mindig találtunk tiszta tengerparti részeket, Meteorak is csodaszép. Egy összefoglalót majd írok valamikor, csak rossz volt a gépem, munkahelyrõl írogattam.
A buszozás és egyéb problémák miatt írtam az utazási irodának kártérítés ügyben, jelenleg a kivizsgálás folyamatában tartanak. Egyébként más téren nincs bajom velük, náluk szoktam koncertjegyeket is rendelni, tehát nem azt mondom, hogy ez az iroda nem jó. Csak most pont problémás út volt.
Sziasztok!Mi eddig 2× utaztunk az Apollonnal semmi gond nem volta busz árában benne volt a határörök ajándékára szánt ajéndék pénz..igy volt oda vissza 20.000.Amikor elõször mentünk láttunk egy lerobbant másik buszt(nem apollonos volt) mégis felvettünk annyi utast amennyi felfért..Valahol láttam olyan hozzászolást hogy lerobbantak de nem segitett nekik senki ezért irtam le...nagyon korrektek és ott is van ülésrend
Szia Ildikó, igen, mi jártunk úgy, hogy a belgrádi autópályán lerobbantunk kora este... Próbálták a sofõrök javítani, még a szerb autómentõ is jött, hozott alkatrészt, de nem volt sikeres a javítás. Több magyar busz ment el mellettünk, de még csak nem is voltak ránk kíváncsiak! Tudom, autópályán nem lehetett volna megállniuk, de legalább valaki ránk "nézett" volna, hogy ugyan mi a baj... elakadásjelzõ is kint volt. Végül hajnali 2-re ért oda egy szerb busz, fél 3-kor tudtunk indulni, az vitt minket Paraliáig. A szerb busz egyébként sokkal de sokkal kényelmesebb - modernebb - tisztább - újabb volt, mint a magyar busz. Az egyik magyar sofõr jött velünk végig Paraliára, a másik ott maradt az autópályán.
Uramisten!
Most utaztunk velük harmadszor. (De szerencsére már itthon vagyunk.)
Hm, hát, ezt nem gondoltam volna.
Sajnálom azokat, akik most ennyire megjárták. (Nekünk eddig még sosem volt velük gondunk.)
Rémes hirek ezek !
ha ezt velünk csinálták meg volna útban Korfura ...
mi rájuk boritanánk azt asztalt
éjjel ilyet megcsinálni szegény nyaralokkal
fujjjjjj