Sziasztok kedves Rodoszosok!
Még 44 nap... olyan lassan megy az idõ!Úgy mennék már!Én is szívesen olvasgatnám a hozzászólásaitokat, tapasztalataitokat...
Falirakiba a Chaplin apartmanba megyünk július 13-án.Bármilyen infó jöhet... ne tartsátok magatokba!
Köszi!
Üdv: Ani
Szia Roberto!
Falirakiban a Chaplin apartmanról tudsz valamit esetleg, mert sajnos hallottam rossz dolgokat is róla...de remélem nem igaz!
Szóval ha van valami infód róla akkor írd meg légyszi!
Jó idõ van már ott kinnt?
Köszi!
Sziasztok! Mi Június 27én megyünk Falirakiban a White Palace Apartmanházba! Ha van vmi infótok az apartmanról vagy azokról a helyekrõl amiket érdemes megnézni írjatok!!!
Pusza
Szia liló!!!!!!!!!!!!!!Igen énis kaptam ma már hideget meleget!Énis uj vagyok de miután felvilágositottak hogy milyen neveletlen vagyok, elolvastam mindent amit a topikrol, forumokrol ,és szabályzatrol tudnom kell! Lényeg hogy én tavaly nyaraltam rodoszon és nagyon elégedett voltam a választással!Faliraki eléggé zsufolt és bulizos hely de vannak nyugodtab részek is!Ha fiatalok vagytok nagyon ott lessz!Mi Ilayssoson voltun és nekünk teljesen megfelet!!Bár nyugodtab mint faliraki de most erre vágytunk!Robogot béreltünk és bejártunk mindent!Lindost ne haggyátok ki gyönyörû.Mi voltunk a pillangok völgyében is.Jó kis tura volt ,de jol esett a hüs hegyi levegõ tele ezer pillangóval!!De egyébként ha béreltek valamilyen járgányt ott elmondják hova érdemes menni!!Mi kaptunk egy térképet amin bekarikázták a legjobb helyeket!!!! ami nekem tettszett még nagyon az a anthony Quinn öböl amit hajokázás közben néztünk meg!Hirtelen ennyi de ha van kérdésed irj!!Jó nyaralást
MEGJELENT A NAPFÉNY SZIGETE, RODOSZ... c. útikönyv újabb kiadása:
2008. JÚN. 5-9. KÖZÖTT KEDVEZMÉNYES 4500,- FT-OS (5990,- helyett) ÁRON vehetitek meg a 79. Ünnepi Könyvhéten a VÖRÖSMARTY TÉREN A 123-AS STANDON A KASSÁK KÖNYVKIADÓNÁL. A szerzõ több alkalommal dedikál is!!!
Ez a mostani egy MÁSODIK, AKTUALIZÁLT KIADÁS, benne:
Rodosz és Kos mellett
KALIMNOSZ,
PSZERIMOSZ,
KARPATHOSZ,
NISZIROSZ,
SZÍMI,
KASZOSZ,
HALKI SZIGETEK és
BODRUM!