Mi már január közepén befizettük az utat.Azóta várom,hogy végre eljöjjön a mi idõnk.Azóta már nagyon sokan megjárták Stavrost.Olyan jó lenne még indulás elött valami megnyugtatót hallani.
Zsofka!
Örülök,hogy sikerült még szeptemberbe újra kijutnod Stavrosba.Neked ez már idén a harmadik Görög utad.De jó Neked!
igen, és már nagyon várom, minden pénzem arra megy el, hogy Görögországban legyek, meg a kocsira.
tavaly is 3x voltam, mindig Stavrosban, összesen 2 hónapot, mert a tesóm kint dolgozott. nagyon jó volt, alig akartam hazajönni... mint mindíg.
Zsofka,igy már érthetõ hogy miért tekinted Stavrost második otthonodnak.Akkor úgy ismered a falut mint a tenyeredet.Még jó,hogy ennyi szabid van és ezt mind kinn tudod tölteni.
Nyugalom, nekem két ismerõsöm is volt kint, a napokban beszéltem velük és nekik nagyon tetszett és én hiszek nekik. Megígérem, hogy ha lesz rá módom, kintrõl bejelntkezem, hogy helyzet jelentést adjak neked, milyen is Stavros, de tényleg nyugalom Magdus szerintem jó lesz én érzem:-)
Zsofka nem semmi tényleg, hogy idén már harmadjára mész:-) Jól teszed!!
Holnapután utazok, te jó ég mennyi dolgom van még Bocsi csajok, hogy fárasztalak titeket ezzel, de már úgy mennénk, be van sózva a fenekünk, már 4 napja minden nap az utazással álmodok:-)
hello lányok,
22 nap szabim van egy évben, de a fõnök szerencsére ilyen szempontból nagyon rendes, ha menni akarok, menjek. a munka megvár, sajnos.
És szerintem tudja, hogy úgysem tudna visszatartani.. hát majd ha megtudja, hogy jövõ nyáron Stavrosban akarok dolgozni...
Bridzs megvan már a listád, h mit kell vinni? ez teljesen normális, h 4 napja ezzel álmodsz. és az normális ha valaki egész évben hetente min. 3x ezzel álmodik, hogy kint van? szerintem ez már beteges..
Akkor mégegyszer nagyon jó utat és felejthetetlen nyaralást Nektek Bridzs!Örülök,hogy az ismerõseitek pozitiv élményekkel jöttek haza.
Zsofka!
Ez ám a munkahely!Nem semmi mostanság,hogy igy álljanak hozzá a munkaadók a szabikhoz.
Nagyon sok rosszat hallottam ám ezekrõl.Néhol még a szabit is beosszák,hogy mikor mehetsz el.
Hát fogjuk rá, hogy össze írtam mindent, holnap lesz egy fél napom hogy össze pakoljak, jó nagy kupleráj lesz a lakásomba azt már most látom:-)
Hát csajok köszönök minden információt nektek Stavrosról, meg hogy részt vettetek az indulás elõtti izgalmi állapotomba:-)
20.-a után jövök és beszámolok!
Magdus, neked is kellemes és felejthetetlen nyaralást kívánok!
Nagyon örülök, hogy sikerül idén is nyaralnod. Olyan rossz volt nézni a nyaralásig hátralévõ napjaid számát eddíg. Kívánom érezzétek szuper jól Magatokat.