Sartiban teljesen normális konnektorok vannak, mint itthon:) Ne olvass vissza 400 oldalt ezért:)))
Ja, és egy jó napolaj recept:) Kipróbáltuk Sartiban müködik:)))
Fél liter oliva olajba 1 citrom leve. Gyönyörüen lehet tőle barnulni, a nap allergia nem jön elő, és nagyon jót tesz a bőrnek.
Vigyázat, azért leégni le lehet, mivel nincs fényvédő benne.
Ja, és a leégésre a görög joghurt tökéletes, mi napközben az olivát használtuk, este a joghurtot.
Elképesztően jó hatása volt a bőrre ,na és a tengerviz.
Remélem nem kapok ki az off-ért:)
Mindenkinek nagyon jó nyaralást, aki most megy, én is mennék vissza.
Chrisrudi, naptejet tényleg vigyél, az nagyon drága. Mi nem vittük szinte semmi kaját, szalámit vittek barátaink, többi dolgot kint vettük. Nem is nagyon fért volna a kocsiba... Reggel, délben ált szendvicset ettünk meg gyümölcsöt, vacsizni meg elmentünk.
#1506182010-08-30 09:53:35 Válasz a #150602. hsz-ra
Sziasztok!
Látom vagyunk egy páran, akik most pénteken (szept. 3.) indulnak Sartira...
Mi a Spanosban leszünk elszállásolva, jókat olvastam eddig erről az apartmanról.
Fentebb olvastam, hogy Ibusszal is többen jönnek...mi már harmadszor megyünk velük, sosem volt semmi rossz, nagyon profin végzik a dolgukat, minden zökkenőmentesen szokott zajlani.
A voucherünk már megvan, Miskolcon szállunk fel, Németh Travelesek lesznek a buszok...remélem párotokkal találkozunk kint Sartin.
Addig is jó pakolászást, készülődést, és mindenkinek nagyon szép időt, nyaralást kívánok.
Én még csak ma kezdem összeírni a listát..
#1506302010-08-30 11:38:07 Válasz a #150574. hsz-ra
Nikolca!
fél 11 körül indultunk az 56-osok teréről a homokórától és másnap reggel 4!!!! órakor már Görögországban voltunk. Többször meg kellett állnunk, hogy ne érjünk Sartiba olyan nagyon korán. Persze ez sokmindentől függ, de nekem a Dias Zaussal soha semmi gondom nem volt, mindig profik és főleg gyorsak voltak a sofőrök...
Köszönöm a segítségetek!Ha valaki még esetleg tudja,hogy a Sarti beach aparthotelben a szobákban is vehető a wifi jel vagy csak a medence környékén?Pont most döglött meg az aksim és remélem csütörtökig tudok szerezni egy olcsót!Ha valaki tud wifi kódot valahová azt se bánnám!:)Na jó, tudom olyan vagyok.
Üdv mindenkinek és szép nyaralást!
#1506782010-08-30 18:33:37 Válasz a #150677. hsz-ra
Mindenképp egy nagy tekercs iparit, minimum 500m legyen, és azzal elvagy. Micsoda fontos kérdés ez egy nyaralás előtt.
Bocs.... 1 ébként egy 10m-es lengő tuti elég.