Szevasztok akkor Sartin találkozunk?! Mi 3-án du. indulunk az aeolus járatával, Bp.-ről. Jön valaki akkor és onnan? A szállásunk sokratis apartmanban lesz. Állitólag a központban van. Hát akkor.....
#1509862010-09-01 21:17:38 Válasz a #150923. hsz-ra
Szia ginaaa!
Sarti melyik részén van a Hajni apartman? Kerestem, de nem találtam meg.Szerintem nagyon jó áron nyaraltatok. Június végén készülünk menni, de már gyűjtőgetek! Köszi
akkor én jo olcson megusztam sartit,bár nem vagyok nagy igényü.3an mentünk kocsival,kb 25ezer volt fejenként.szállás 0ft sátraztunk a parton.költöpénz 40ezer fejenként.ebböl voltunk kalozturán koktéloztunk igaz nem polipot ettünk mindennap csak egyszer hanem gyrost.én 70ezerböl megusztam a nyaralást és nagyon jo volt.
Maxite: ahogy látod változó kinek mennyiből jön ki: mivel megy, mikor megy, hol száll meg (vadkemping ugy eingyenes), esetleg kifog-e valamilyen akciót, meg senki se költ ugyanannyit. Van, aki sok kaját is kivisz (fagyasztottat) - bár nekem az nem igazi nyaralás, ha minden nap főzőcske van), van ismerősöm aki ásványvizet is visz (bár elég érzékeny a gyomra és csak 1 félét bir meginni), mi pl. alig vittünk valamit.
Évuska, nincs fönt a térképeken, de Sarti beach-en van, elég messze a falutól, kb 1,5-2 km.
Leírom én is a kérdésre válaszolva, hogy legyen miből szemezgetni ^^
Utazás autóval négyen (21000), szállás egy hétre a Kitsában (38900), ottani költőpénz (60-70000)
A költőpénzben benne volt a párszori étteremben vacsora, pékségben, boltban vásárolt söröcske+
víz, fakultatív hajókirándulás és megszámlálhatatlan mennyiségű koktél, ami garantáltan nyom
a végösszegen. Főleg ha a parton fogyasztod.
Szóval lehet kevesebb is/fő. Lehet last minutettel is, és akkor még jobban jössz ki, bár szerintem
a nyaralás arról szól hogy élvezd az egy hét alatt hogy azt tehetsz meg amit akarsz : )
#1510242010-09-02 09:37:31 Válasz a #151017. hsz-ra
Nekünk eddig a napi költőpénz 40 €/nap/2fő körül mozog. Kaja, üdítő, frappé, koktél, cigi - ezek vannak benne az összegben. Itthonról hozott zacskós tészta meg páncélos rásegít a spórolásra rendesen...
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt nekem Görögország ügyben.
Mivel már régebben nézelődtem ebben a témában (tavaly), így már el is felejtettem, hogy Sartira nem érdemes repülővel menni, mert a repülőtér messze van. Az idei nyaralásunk pedig már megvolt, már a jövő évin gondolkodom.
Összegezve, ha ketten vagyunk, akár busszal is megéri menni.
Apartmanok tekintetében és itt is jóra gondolok, pl. én szeretem, ami közvetlenül a tengerparton van, ott mennyi egy éjszaka? Itt hogyan számolnak apartmann/nap/fő? Vagy csak apartman/nap?
Tavaly sokat nézelődtem különböző fórumokon és sokan írták, hogy mellé lehet ám nagyon nyúlni apartmannal is.
Napi 8.000,- kb. kajára akkor elég? Úgy, hogy nem viszek itthonról semmilyen ételt, hanem mindent ott veszek?
Tudom, hogy mások mindenkinek az igényei, de ha utószezonban 200.000,- Ft-ból kijön, mennyire jön ki augusztusban?
Aki tudja megírná, hogy a repülőjegy kb. mennyibe szokott kerülni?
Illetve a busz mennyibe kerül /fő?
Köszönöm az eddigi segítséget is mégegyszer.
Én rep.jegy tekintetében tudok nyilatkozni. Júli végén vettem meg a
jegyeket nagyjából szept.végi indulással, és érkezéssel. Kettőnknek a
lemondási biztosítással együtt 56.800,-Ft-ba kerűlt. Thesszaloniki-ig.
Egy tény, onnan még a transfer jelentős összeg.
Viszont a kényelem, főképpen idősebb korban már sokat számit.
Üdv. czoki
Holnap reggel indulunk busszal Sartira!Mi két hétre megyünk.Nagy nehezen sikerült meggyőznöm a párom,hogy buszozzunk!Autóval kettőnknek lett volna egy hét szállással 160 e ft!Ezért busszal megyünk és ugyan ennyiért két hétig maradunk!Tudom,hogy van ennél olcsóbb is,de most a Sarti Beach Aparthotelt választottuk,ami 3 fős lenne,de volt 2 főre is ajánlatuk ugyanarra az apartmanra a Campus Clubnál!Akkor jön még innen valaki a Campussal!
#1510742010-09-02 20:44:34 Válasz a #151007. hsz-ra
Ginaaa, köszönöm a választ. Sajnos nekünk ez már messze van. Mi az Apollon Hotel környékén szeretünk megszállni. Ez a rész már csöndes és nincs messze a nyűzsi.
sziasztok!
Na végre!!!hamarosan indulhatok...pár óra és úton leszek...már nagyon vártam,remélem jó idő lesz kint.
Akik itthon maradnak,csak annyit tudok mondani jó hétvégét!