Köszi a választ Babar! Mi azért gondolkodunk Adamasban, mert ott van élet és nem biztos, hogy az utitársaim két hétre járművet bérelnének ill. nem biztos, hogy lenne kedvem minden este Adamasba motorozni. Mi szeretünk esténként csavarogni. Igaz, így meg a strandokhoz roboghatok. Persze minél több strandra el akarok jutni! Remélem, hogy azért a két adamasi strandon (Papikinou és Lagada) nem lesz tömegnyomor. Én azt gondoltam, hogy a Papikinou a jobb. A Lagadáról azt írta valaki, hogy nem a legtisztább (széltől függ).
Üdv:Szanna
#1134322009-08-10 13:34:02 Válasz a #113426. hsz-ra
Kedves Firka!!!
ÁLOMSZÉP nyaralást,sok-sok élményt,fürdést a gyönyörű bicseken kivánok én neked már most,mert holnaptól 3nap melóm lesz,hátha nem tudok elbúcsúzni!!!!
#1134462009-08-10 14:31:55 Válasz a #113432. hsz-ra
Szia Zsebkuty!
Nagyon köszönöm, aranyos vagy!!
Szerintem az idővel nem lesz gond, egyedül még kicsit azon aggódok, el ne felejtsek valamit.
Mondjuk az Athéni szállás címét + térképét, meg hasonlókat.
Milos szigetről nincsenek a neten túl részletes térképek, valakinek van esetleg?
Vagy a robogósnál úgyis kapunk?
Nem csak te szeretnél ilyen térképet firkamano. Én is tudnám ám értékelni!
Még egyszer jó utat nektek! Kiváncsian várom a véleményeteket Admasról, hisz mi is odamegyünk.
Üdv:Szanna
#1135032009-08-10 18:01:10 Válasz a #113482. hsz-ra
Kedves milosi utazók!
Azt ajánlom, hogy vegyetek egy normális térképet,ha nem akartok semmi látnivalóról lemaradni. (mi is vettünk 5.50 €-ért, de megérte) mert amit a kölcsönzőben adnak az a nullával egyenlő. Eddig bárhol jártunk, mindig vettünk külön térképet, mert az részletesebb.
Ezen nem szabad spórolni (szerintem).De ahogy gondoljátok.(van nálunk is egy ilyen ingyenes kiadás, amit a motor-és autóbérlőkben adnak, összehasonlítottam a vásárolt kiadással, hát az ingyenest kukába lehet dobni.
Jó utat!
Babar