Sziasztok!
Én is vagyok, csak még mosok és mosok, meg még pakolok, és pakolok!
Szia Dzsajni!
Ha autóval vagytok, akkor a perissai strand közel van, az a legjobb, finom homokos, lassan mélyülõ kristálytiszta sima tengerrel. Ott a leg-leg-legjobb kaját a saját szállásunk tavernájában ettük, az Acient Thirában, nem a parton van, de messze a legfinomabbat ettük. Ajánlom a töltött cukkinit, és a fagylalttal töltött palacsintát! A parttól kb. 200 m, a sziklába épített fehér templom alatt.
A Red Beach a legszebb, de ezzel kimerült az összes elõnye. Sziklát kell mászni, kavicsos, hideg, gyorsan mélyül és kicsi, de mindenképpen érdemes megnézni.
A Baxedes a legmelegebb, szerintem padlófûtéses , de nagyon kavicsos, csak vizicipõben lehet bemenni, de lassan mélyülõ, nagyon klassz, elég nehezen találtuk meg, ezt érdemes Oiával összekötni.
Jó még a Monolithos és a Vlicháda is, de ott sokszor nagyon hullámzik, de szintén szép a környezet is.
A naplementét feltétlenül nézzétek meg a kaldera valamelyik részérõl, gyönyörû, ahogy a hófehér épületek színe lila és narancssárga lesz.
Nemsokára teszünk fel képeket, és készül a beszámoló is.
Már nagyon várom! Remélem most sikerül megnéznem Akrotirit is!
Júliusban görög körútra készültem, ami sajnos nem jött össze, így Santorínivel kárpótlom magam
Szia kedves Josza és Cilla!!
Örülök hogy minden szép volt,hogy egészségesen haza értetek,mi is látni szeretnénk Santorinit,most csak ettünk és pihentünk,és integettünk Nektek 10-én ..10-órakor dél felé.
Már nagyon várom! Remélem most sikerül megnéznem Akrotirit is!
Júliusban görög körútra készültem, ami sajnos nem jött össze, így Santorínivel kárpótlom magam
Asteri! Most se fog sikerulni megnezned Akrotirit!
Zarva lesz!
(Valoszinuleg 2009 nyaron is!)
Sziasztok Josza2 Cilla ! Azt szeretném kérdezni Kamarinál milyen a tengerpart ? Mennyire tiszta a víz és vanne a közelbe sziklás rész? A párom egyfolytába búvárkodik./pipával/képes órákig a vízbe lenni. Mert nézegetjük a last minutokat és Santorinire is elég jó árak vannak az Apollonál. Sziasztok Erika
Kedves Asteri!
Nagyon-nagyon jó utat kívánunk és érezd legalább olyan jól Magad, mint mi! Mennyi idõre mész? Nagyon vigyázz magadra és hozzál sok kellemes élményt!
Üdv: Josza és Cilla