Ez pedig Trypiti térképe. A fent említett térképeken mutatják a szállások, supermarketek, tavernák elhelyezkedését. Remélem segített valakinek valamit.
#1136262009-08-11 10:22:02 Válasz a #113592. hsz-ra
Szanna!
Nagyon köszi!
Babar!
Ha ennyire használhatatlan az ott kapott térkép, akkor veszünk.
Sajnos Lefkadán is pocsék volt, viszont Kefalonián nagyon szuper térképet adtak!!
#1138782009-08-12 16:46:25 Válasz a #113626. hsz-ra
Szia Firka!!!!
Nagyon szép utat kívánok Nektek, gyönyörű dolgokat fogtok látni!!!!!
Nagyon irigy vagyok!!!!
Érezzétek nagyon jól magatokat, fotózzatok sokat, és menjetek át Kimolosra, ha belefér az időtökbe. Megéri!!!!
Firkamanó, én is kívánok neked szuper nyaralást és hozzál olyan sok szép képet nekünk, mint babarék.
Szabad kérdezni röviden zárójelben hova lenne az a jövő évi két nyaralás?
#1140332009-08-13 14:09:36 Válasz a #114016. hsz-ra
Szia Vojandi!
Neked is köszönöm a jókívánságokat!
Csinálok sok képet, csak elég legyen hozzá a memória
Jövőre Rodosz 100% (Párom kedvéért), és ha minden jól alakul Karpathosra is átmegyünk pár napra (ezt én szeretném nagyon).
A második nyaralás meg last minute Zakynthos lenne, vagy ha az nem, akkor Málta vagy esetleg Spanyolország, de ez már csak attól függ, mennyi pénzünk marad jövő ilyenkorra, ugyanis tervezzük hogy Angliába megyünk dolgozni és arra is kell spórolni.
Egyébként jóideig úgy volt, hogy jövőre egy nagy nyaralás lesz: Chios-Samos. Ki tudja, lehet hogy Rodosz mellett még ez is összejöhet, ha nyerünk a lottón
#1140432009-08-13 15:03:31 Válasz a #114036. hsz-ra
Szia Verka!
Köszönöm!!
Ó, nekem mindig határozott terveim vannak már 2 évre előre is
De Rodoszt már megígértem a Páromnak, és most már én is kíváncsi vagyok rá, régen nem tetszett, azóta láttam gyönyörű képeket róla. Szóval ez tuti nem változhat.
Na meg ott van Karpathos mellett, és ez a sziget a másik álmom, Milos mellett
És Ti??
Nem tudom miért, de úgy rémlik, hogy te régi fórumozó vagy, és régebben más volt a neved.
Ezt az újat nem ismerem, és nem tudlak hova tenni. Én néztem félre valamit??
Vojandi!
Elhiszem hogy nehéz a döntés, de azt hiszem bármelyiket választjátok, nem fogtok rosszul járni ...
Én is szeretnék egy ilyen nagyobb körutat, de azt arra a bizonyos különleges alkalomra tartogatom
#1140652009-08-13 17:40:00 Válasz a #114043. hsz-ra
Szia Firkamanó,
hát persze, hogy ismerős, én vagyok a Haspók...
Sokáig benne volt az aláírásomban, hogy nevet változtattam, csak aztán úgy gondoltam, hogy már talán mindenki megszokta. De lehet, hogy ez pont akkorra esett, amikor nem voltál itthon...
Én még nem tudom a jövő évet, ugyanazok a helyek esélyesek, mint Andinak, de nagyon erősen vonzanak a Jón-szigetek is... tudod, a Lefkada-Kefalónia-Zakynthos hármas... Meglátjuk!
#1141322009-08-14 08:28:04 Válasz a #114065. hsz-ra
Sziaaaaaaa!
Hát Te vagy az??
Ó, ha tudtam volna...
Pont tegnap nyomtattam ki az egyik dokumentumot amit kaptam tőled (Piraeus kikötős)
Én meg már úgy vagyok vele, hogy mivel már nincs annyi időm mint korábban, így alig olvasok el itt bármit is, inkább csak azokat a beszámolókat meg írásokat amiket azok írtak akik a bő egy év alatt közelebb kerültek hozzám, és akik miatt még mindig ide járok
Ki is nyomtatom a beszámolódat, és még utazás előtt elolvasom
Mindenkinek nagyon szép napokat kívánok itthon, remélem jobb időtök lesz mint most...!