Sziasztok!
Mi idén nyárra, költözés miatt, sajnos nem terveztünk nyaralást, de a vérünk és a szívünk nem hagy békén, ezért egy last minute-ben gondolkodunk Tolóba. Ahogy olvasom a véleményeket, biztos nagyon szép hely.
Láthatod a korábbi véleményekben is, hogy nem maga Tolo szép, inkább a fekvése, az öböl panorámája, ugyanakkor jó kiindulópont számos nagyszerû kiránduláshoz.
Szerintem is a fekvése, a kristálytiszta vízû öböl, a két sziget, a kilátás a hegyoldalból és az öbölben ringatózó halászbárkék teszik hangulatossá és egyedivé Tolót....
Köszike megint a pontos infókat h.apci és Czsaci
Az nagyon jó, ha ide érünk le az aparmatól. Jó kis helynek látszik.
Már alig várjuk, de még több mint 3 hét
Szerintem is a fekvése, a kristálytiszta vízû öböl, a két sziget, a kilátás a hegyoldalból és az öbölben ringatózó halászbárkék teszik hangulatossá és egyedivé Tolót....
Szia Andi!
Ha sikerül ez az idei út, majd gondolok rád, mert a te beszámolód alapján merült fel, már tavaly is Toló neve.
"[color=blue]"Szia, mi épp tegnap jöttünk haza a stavros apartmanból. Teljesen átlagos apartman, olyan, mint az összes többi. Nagyon jó helyen van, csendes, a magyarokat a földszinti szobákban szállásolják el. 2 szoba van, egy felszerelt konyha és egy kis fürdõszoba. Ágynemût és törölközõt adnak, wc papírt vinni kell. A konyha felszerelt, de nincs mikro, csak egy két lapos rezsó, hûtõ is van. Evõeszközök, tányérok és poharak a miénkben voltak, de a szomszédban már nem, ezért nem árt vinni. Nagyon közel van a homokos parthoz (kb 1oo méter) és ahhoz az étteremhez, ahol menüt jó áron lehet kapni.
üdv: Adrienn"[/color]
Szia Caca!
Ezt az index fórumon olvastam, bemásoltam neked ide, mert errõl az apartmanról kérdeztél. Közel van a nagy homokos strandhoz, nyugodj meg Caca ez már rossz nem lehet
Szia Andi!
Mivel nem sikerül a házat eladnunk, meg a szívünk is húz hellasz felé, ezért megpróbálunk egy last minute utat Tolóba. Már többször végig olvastam a Tolói és a Peleponészoszi beszámolódat. Ha sikerül talán augusztus közepén vagy végén indulunk.