Sancho, Lindi, Taccota köszi a szuper beszámolókat! Jó volt "újra ott lenni" gondolatban. Úgy látom, mindenkinek élvezetes volt az út és Sarti is. Én nem írok beszámolót, azt már megírta helyettem is Ginaaa
Lindi, Taccota elolvastam a beszámolótokat, megint Sartin éreztem magam:-).
Lindi, nem is gondoltam, hogy visszafele utatok se alakult zökkenőmentesen. Én meg azt sajnálom hogy a hajókirándulás után nem lett közös kép csinálva, amin mindenki rajta van. Pedig még akkor eszembejutott, csak olyan gyorsan szétszéledt mindenki.
Taccota, mi nem jó dj-t fogtunk ki a Fact-ban, de a hely amúgy nagyon bejött. Meg nekem is az a bizonyos strand tetszett a legjobban:-)
Gina, melyik bizonyos strandra gondolsz ?A kolbászosra vagy a bestofra ?(narancs vs. klimateria)
A Factban mi hétköznap voltunk, ti nem hétvégén mentetek ?Mert lehet hogy akkor inkább a görög
számokat nyomatják, mégiscsak kell kedvezni a görögöknek is !Egyébként azok a számok is frankók,
csak egy idő után a sok "szagapho+jászu"sok..és álmosító : )
Taccota, a best of-ra:) De a kolbászost is volt szerencsétlenségem megtapasztalni.
Fact-ban mi is hétköznap voltunk (csütörtökön) és kérésre előbb adtak nem görög zenét, csak mi táncoltunk 4-en. De egy idő után megint görörg zenét adtak és többszöri kérésre se váltottak.
A chaten elvileg szoktak-tunk fenn lenni, bár már sajnos nem olyan aktív, mint nyáron, vagy az utazások előtt. Inkább estefelé szoktunk fenn lenni, de azért igyekszünk néha felnézni. A chat-tel is az a gond, ami a fórummal. Néhány beírással ezelőtt említettem épp, hogy sokan eltűntek azok közül, akik a nyaralás előtt, vagy közvetlen utána aktívak voltak. Most ugyanez a helyzet a chat-tel is. Remélem azért a kemény mag, aki eddig is tartotta a frontot mint a két helyen, megmarad és nem hagyja hogy ellaposodjon a dolog...