#1528922010-10-07 21:54:04 Válasz a #152887. hsz-ra
Én itt vagyok Gina, vagyis most jöttem, nemrég értem haza melóból! Viszont holnap már péntek:)! Holnap lesz 6 hete hogy indultunk Sartira...akarok menni holnap is, vagy legalább azt a 30 fokor akarom, ami aznap volt:)!
#1529862010-10-11 08:23:22 Válasz a #152953. hsz-ra
Ginaaa!
Ha kijutok, akkor biztos fogok integetni
Egyébként sokan kérdezték a téli kamerát. Reméljük nem lesz vele semmi gond, mert bizony tavaszig nem nagyon lenne, aki rendbe tudná tenni. Na majd kiderül...
Sancho, Sassosék kint vannak télen is, nem? Segíthetnének ők is a webkamerás dologba (ha már Attila fia náluk dolgozik). Bár nem a mi dolgunk, Arnoldnak kellene megoldást találnia rá.
#1529942010-10-11 18:48:42 Válasz a #152988. hsz-ra
Ginaaa!
A kamera ügyben majd rákérdezek Adminra. Nem tudom hogy Sassoék ott vannak-e, mert sok görög van, aki csak a szezonra megy az üdülőhelyekre, amúgy valahol máshol laknak, de ez majd kiderül Állítólag egész télen fog menni a kamera és a chat is.
A szilveszterrel kapcsolatban ma beszéltem Brada Zolival, aki tulajdonképpen megerősítette az Encsi által írottakat. Annyival többet tudtam még meg, hogy a homokórától, vagy a Planetáriumtól lenne az indulás és a Forgó Travel buszaival lenne az utazás. Az árak és a programok azok, amiket Encsi is írt. A szállások a Villa Maria és a Kiriakis apartmanban lenne, valamint egy másik apartmanban, amit nem tudok pontosan, így erről nem írok
Majd kiderül hányan éreznek kedvet, hogy sartiban szilveszterezzenek