#1529862010-10-11 08:23:22 Válasz a #152953. hsz-ra
Ginaaa!
Ha kijutok, akkor biztos fogok integetni
Egyébként sokan kérdezték a téli kamerát. Reméljük nem lesz vele semmi gond, mert bizony tavaszig nem nagyon lenne, aki rendbe tudná tenni. Na majd kiderül...
Sancho, Sassosék kint vannak télen is, nem? Segíthetnének ők is a webkamerás dologba (ha már Attila fia náluk dolgozik). Bár nem a mi dolgunk, Arnoldnak kellene megoldást találnia rá.
#1529942010-10-11 18:48:42 Válasz a #152988. hsz-ra
Ginaaa!
A kamera ügyben majd rákérdezek Adminra. Nem tudom hogy Sassoék ott vannak-e, mert sok görög van, aki csak a szezonra megy az üdülőhelyekre, amúgy valahol máshol laknak, de ez majd kiderül Állítólag egész télen fog menni a kamera és a chat is.
A szilveszterrel kapcsolatban ma beszéltem Brada Zolival, aki tulajdonképpen megerősítette az Encsi által írottakat. Annyival többet tudtam még meg, hogy a homokórától, vagy a Planetáriumtól lenne az indulás és a Forgó Travel buszaival lenne az utazás. Az árak és a programok azok, amiket Encsi is írt. A szállások a Villa Maria és a Kiriakis apartmanban lenne, valamint egy másik apartmanban, amit nem tudok pontosan, így erről nem írok
Majd kiderül hányan éreznek kedvet, hogy sartiban szilveszterezzenek
Sziasztok!
Én új vagyok itt, de egész nyáron olvastalak Benneteket, most pedig a lányom ötlete alapján regisztráltunk, így már mi is tudunk hozzászólni. Nagyon szeretjük Sartit, már gyűjtünk a jövő nyárra, hogy mehessünk vissza.
#1530042010-10-11 21:49:07 Válasz a #152999. hsz-ra
Szia Katuka!
Üdv Neked!
Ti mikor voltatok Sartin? Mesélsz nekünk? Pár élmény, tapasztalat..ilyesmi...csak hogy mi nosztalgiázhassunk, illetva ha valaki 2011 kora tavasszal olvassa a bejegyzést, kapjon pár választ a még meg nem kérdezett kérdésére:)!
Idén már szinte az utolsó petákjainkból mentünk Sartira, ezért úgy gondoltuk a jövő évet kihagyjuk, mondom gondoltuk, ha jól érzem eddig.
Lehet kihagyjuk Balatont a nyáron inkább, de én nem tudok meglenni az Égei-tenger nélkül.
Sartin szolídan éltünk egy hetet, kalózhajóztunk, koktéloztunk háromszor, esténként a főtéri gyrososnál ettünk 1,70-ért, ízlett. Megkóstoltuk Sassos gyrosát komolyabb méretű és ízű volt. Na és a cicaetetés élmény volt a kisfiamnak. Obelix gyrosból a pita ízlett a legjobban, jól megpirították.
Minden nap de. és du. is fürödtünk, csak az utolsó nap nem, lehűlt az idő és szakadt az eső.
Volt egy sztorink a Kalózhajóval, amitől pirulok rendesen, de legalább megjegyeztek minket Attiláék. (Nem hiszem, hogy más járt már így).
Ha esetleg emlegetnének egy csapatot, akik a falu kikötője helyett átnyargalásztak a szurdokon a nagykikötőbe azok mi voltunk.
Ráadásul előtte való nap de. a 6 éves kisfiammal elmentünk, lemérni az odajutás idejét, először a szurdokon át, ahol van egy kecskecsapás, láttuk a kutyus tappancsát is, és valami csörtetett felénk a "málnásból" lélegzetvisszafojtva vártuk, kisvártatva meg is jelent a csacsi, mert az volt a szentem, és nem vahúr, egy házörző füles, madzagon...odafelé kb. 26 perc, visszafelé a szerpentines aszfalton 50 perc volt egy jéghideg ücsivel a benzinkúton, fáradtan. Utólag jó kis élmény, de akkor elsüllyedtem volna legszívesebben balgaságom és figyelmetlenségem miatt.
Kipróbáltuk, milyen amikor a bálnát kisodorja a víz a partra. Akkora hullámok voltak, hogy a mázsámat öt métert repítették, az eredetileg térdig érő vízben.
A Stelitsa apartman kicsi, és egyszerű, de nagyon jó helyen van közel a parthoz, sajtreszelőt vigyen akinek igénye van rá.
Sarti megfogott minket, nem járunk ugyanoda vissza, de Sarti beachre lehet hogy még egyszer elmegyünk.
Judith, jó olvasni a beszámolód.
És nem gáz, hogy véletlen a nagy kikötőbe mentetek, legalább van miről mesélni:)
Más se talált oda, tudom:)
Mi is csak azért, mert abrátaink már voltak 3x és tudták hol van.